Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja smaze nalesniki, to bede miala na sniadania:)
Chcialam sie dzis porwac na domowe jagodzianki, tylko jagod nie mam, ale moze mimo niedzieli uda sie kupic, hihi.
MadaLena udanego dnia w pracy, wiem co to znaczy miec weekendy pracujace, takze trzymaj sie dzielnie;) i mysle, ze to corka dala Ci znac wczoraj:)MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
MadaLena: to na pewno córeczka
już czas zeby się ujawniła.
Haen: widzę że masz dużo energii. Mi by się tak z rana nie chciało smażyć naleśników :p
Mala_czarna: czyli używasz zwyklych kremow z filtrem a nie jakichs specjalnych dla kobiet w ciąży? Bo ja mam tyle tego w domu z tamtego roku ze nie uśmiecha mi się kupować jeszcze jakichś specjalnych..
Shibuya: myślę że dobrze zrobiłaś wyprowadzając się. W ciągu dnia mozesz kontrolować postępy malowania, to na pewno nie zaszkodzi, ale nocki sobie lepiej odpuścićWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 09:54
MadaLena30, Shibuya lubią tę wiadomość
-
Molcia a dlaczego się nie nadaje skoro data ważności jeszcze nie minęła?
Shibuya Ty już ostro kupujesz wyprawkę dla maluszka. Powiedz mi kupiłaś juz termometr? Wyczytałam ze dobry jest Geratherm non contact. Czy któraś doświadczona mamuśka poleca jakiś? I czy słyszeliście coś o tym Geratherm non contact?
-
Madziu czas najwyzszy gratuluje kochana :* A ktory u Cb tc ?
Ale smaki od rana robicie no noMadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Czas i pora na ujawnienie sie mojej kruszynki
I tak dzielnie siedziałam cichutko i czekałam aż da znaka mamusi;)
Skarb dzis 19t1dz-czyli bellowy 20 tydz.... ale ja licze ze to 19
Tak jak z wiekiem nie mówie ze mam 31 tylko 30
... a mój suwaczek nie jest widoczny..??
A w pracy cisza, spokój, klima na 19 st... mam tylko 2 kontrolne wizyty i niech tak zostanie do 18.00
Molcia no właśnie czemu filtr nie działa.. ja mam prawie pełne 2szt z października i miałam/mam zamiar z nich korzystać jak coś..???Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 11:17
skarb15 lubi tę wiadomość
-
Bry dzien dobry
Dzisiaj bardziej ponury dzien choc duszno to szarowa na niebie
Tez tak u Was jest?
My wczoraj znowu sie byczylismy w ogrodzie u rodzicow i grilowalismy choc oczywiscie ja nic nie ruszylam bo wybredna teraz do mies wszelakich i musi mnie najsc:) Chowalam sie w cieniu bo w Sloncu swiety by nie wytrzymal i sobota mile minela.
Ona, wlasnie ja sie na tych kremach nie znalam czy trzeba jakies specjalne dlatego wolalam zapytac w aptece. Oczywiscie tam tez boja sie nawet z kremami i babka po kolei czytala te ulotki. Wzielam ostatecznie dla niemowlat i dzieci z pharmaceris,wiec mysle,ze najbezpieczniejszy bedzie :)A otwarty krem sie pewnie nie nadaje po tak dlugim czasie bo stracil swoje wlasciwosciData pewnie sie tyczy zamknietego opakowania
Ja, jak tylko chcialam vit C kupic to zapytala czy lekarz wieMasakra,a mi kazal lekarz ogolny na te nerki by nie zawalac sie nospa tylko vitamina i duza iloscia wody. I tak oczywiscie mi dala wiele do myslenia bo stwierdzila,ze w ciazy chemii powinno sie unikac.. Matko Kochana,a jak sie choruje to co? Nie wiem teraz durna czy mam brac bo mnie takimi tekstami latwo zniechecic do lekow. Kwasu foliowego samego nie biore tylko vitaminy pregne plus i tam juz jest kwas i zreszta od poczatku tak zrobilam
Ejjj to ja przeplacilam bo u mnie ten zestaw szary byl za 19.90,a ta czapeczka kremowa za 5.99 z tego co pamietamJakies inne ceny hihi albo obnizyli po czasie
Magdalena, w koncu sie Kochana ruchow doczekalas ciesze sie :*
Modliszka, mowisz wczoraj dzien sie udal i brzuszek nie bolal, super
Skarb, jak tam humorek dzisiaj?
Shibuya, mnie tez czeka malowanie pokoju i tez sie wtedy chyba wyniose. Jednak co zapach chemii intensywny to zapach chemii..
Ginger, ojjj Kochana gdzie Ty mi zaginelasJestes juz z nami -
Ja na jednym kremie mam napisane że trzeba zużyć do 12miesiecy,a na drugim że do 12.04.2017r. Także ten pierwszy idzie w kosz a ten drugi pewnie się nada.
Rozmarzona to zdecydowanie przeplacilas:p ja kupilam ten komplet przecenionyRozmarzona lubi tę wiadomość
-
MadaLena30 wrote:Dziewczyny na każdym opakowaniu jest info jak już coś w jakim terminie należy zużyć produkt po otwarciu-więc to trzeba sprawdzić....
-
Ona_89' wrote:Ja na jednym kremie mam napisane że trzeba zużyć do 12miesiecy,a na drugim że do 12.04.2017r. Także ten pierwszy idzie w kosz a ten drugi pewnie się nada.
Rozmarzona to zdecydowanie przeplacilas:p ja kupilam ten komplet przeceniony
rozmarzona oni przecenili te zestawy na 9,99 zł i czapeczki na 2,99 zł poza tą mniejszą czapeczką która właśnie była za 0,99 złWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:07
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
To Dziewczyny swietna okazja
Ja juz jakis tydzien temu kupilam to wtedy pewnie jeszcze tego nie przecenili. Czapeczki tez widzialam jakies za 0.99 gr,ale takie niewiazane i malutkie to stiwerdzilam,ze na zime mi sie nie przyda choc cena rewelacyjna
Lapki niedrapki byly tez tanie za 2.99,wiec kupilam,a kocyki widzialyscie takie milusie za 19.99
? Sliczne tez i jestem mega zadowolona z niego bo ladny i mily przy tym, taki kremowo brazowy z serduszkami w jednym miejscu. Bede musiala sie wybrac jeszcze,w ktorys dzien do pepco poki promocje hihi.
Jestes juz z nami -
Molcia wrote:a masz na tym drugim taki znaczek otwartego kremu z cyferką? bo to wskazuje na ile miesięcy po otwarciu można użyć
Ja w smyku ostatnio upolowałam kocyk za 19.99zl:)Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona jestem jestem kochana ale od piątku jakoś brak mi weny i chyba nastroju ;( wiec tez nie chciałam tutaj go przelewać.
Weekend jakoś mija w ciągu dnia staram się nie wychodzić z domu bo u nas chyba 35st
Poza tym martwię się bo tępa idiotka ze mnie:( robiłam w czwartek dzieciakom deser czekoladowy. I jak się zorientowałam ze przecież dałam do niego surowe jajka zdążyłam jeden zjeśćod wczoraj mam biegunkę dziś brzuch trochę pobolewa tak jak przy zatruciu:( no i się martwię ta cholera salmonella. Innym nic nie ma tylko mnie:( idiotka jak się patrzy:/
-
Madziu ; kochana no to czas najwyzszy gratuluje :* !!
wiesz u mnie chwilowo musialo suwakow nie pokazywac
Rozmarzona : Wiesz sama nie wiem jakis dziwny dolek mam i nie chce sie ode mnie odczepic
Mam jeszcze jednego loda w zamrazace i normalnie jestem taka swinia ze chyba go zjem bo caly czas o nim mysle