Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger wiem ze sporzywanie surowych jaj np:. w deserach nie jest bezpieczne . tez zalezy od kogo je masz czy zostaly te jaja przebadane czy nie i tak dalej ..
Izulka : Mowisz ze Twoj maz sie uczulil na luteine ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:46
-
Skarb a jedz jak masz ochotę :-* sama chetnie bym zjadła ale wole się wstrzymać jeszcze bo dalej mnie kaszle.. Zazdroszczę..
Tak.. Uczulil siejakies krostki mu wyskoczyly..myslalam ze od maści nawilzajacej bo przeciez bez ciężko..ale spróbowaliśmy bez żeby sprawdzić czy na pewno od tego.. I bez tej maści jest to samo.. Wiec nie ma innej opcji ...eh..
Czyli juz w ogóle abstynencja:(skarb15 lubi tę wiadomość
-
Ginger, jestes Kochana :* Juz sie tak martwilam..
Kurcze, a moze to niekoniecznie od tego jajka tylko jelitowka? Mysle,ze jakby cos z jajkiem bylo nie tak to innym tez by cos dolegalo,a szczegolnie dzieciom. A sprobuj wziasc wegiel leczniczy (rozkrusz i rozpusc sobie w wodzie 6 tabletek) , wypic go i probiotyk koniecznie jakis. Mi taka kuracja w koncu pomogla,a zalecil ginekolog,ze bezpieczny jest wegiel. Pozniej co luzniejszy stolec dwie tabletki wegla. Jesli do jutra nie przejdzie to wtedy bym poszla do lekarza. Wiem,ze na jelitowke plaga nadal panuje bo u mnie wszyscy ja przebyli i to jeszcze nawet na dniach,a tutaj dziewczyny tez pisaly o niej.skarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Wlasnie zjadlam dzis jednego i mam taki maly dylemat heh;D Kochana Ty zjedz jak wyzdrowiejesz szybciej nie ma mowy
Moze nie koniecznie abstynencja ? Jak bedziesz szla na wizyte popros aby z dopochwowych zmienil Ci na podjezykowe bo dopochwowe uczulaja meza w trakcie stosunku , a to ze mozecie to ginekolog na pewno zrozumie :* -
Od kad nie biore tej tabletki na infekcje czuje swedzenie i lekkie pieczenie
kur* mac
Brat jutro mi po nie pojedzie masakra jakas z ginekologami a ja zaraz sie zadrapie na smiercWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:55
-
No zobaczę poczekam do jutra i najwyżej zadzwonię do lekarza i zrobię badania. Mam nadzieje ze masz rację. Ale dziwny zbieg okoliczności ze akurat po zjedzeniu tego deser cholera:/
Skarb wiem ze niebezpieczne dlatego się martwię.. -
Ginger : to ja trzymam kciuki zeby to nie bylo nic od tego :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 12:59
-
Kurcze Ginger zglupialam
Wlasnie jak czytac objawy salmonelli to sa bardzo podobne do jelitowki i wlasnie ciezko to stwierdzic jak to bylo w tym samym czasie. Tak jak Ci linka podalam tam o weglu i tak w tej przypadlosci pisza,wiec i tak bym go wziela. Jesli masz Kochana fajnego tego lekarza to moze napisz do niego eska z zapytaniem by Cie pokierowal i troszke uspokoil?Kurcze az sie zmartwilam ta sytuacja.Dziwne tylko,ze dzieciaki by tego nie mialy,a te zawsze najszybciej lapia takie rzeczy.
Skarb, tez jem tonami lody i kupuje juz je paczkowane na zapas hehe.Jestes juz z nami -
Rozmarzona ja zjadlam malego co ma 180 ml drugi tez taki maly hehe
Izulka : a w ktorym tyg bralas tak ?
Ja biore luteine podjezykowa od poczatku i mialam wymioty jeszcze w 19 tyg teraz mi przeszloWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 13:19
-
Skarb, najlepsze w lecie co moze byc to zachomikowane w zamrazarce lody
My z Malutka wlasnie sobie przegladamy ciuszki. Musze wypakowac z pudelek i popatrzec czego ile mam, by nie kupywac oczami tylko to co trzeba jeszczeZauwazylam,ze duzo kupilam grubych rzeczy,a nie wiem czy to przenosi hihi. Na pewno jeszcze bodziaki i kaftaniki musze dokupic.
Jestes juz z nami -
Skarb duphaston bralam do 3miesiaca I mialam non stop mdlosci
a potem przeszlo jak ręką odjal:P a luteine brałam doustnie jak brałam tabl. na infekcje pemafucin czy jakoś tak
teraz biorę dowcipnie
Dziewczyny nie dołujcie człowieka tymi lodami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 13:35
-
Co do kremów: zazwyczaj na opakowaniu jest obrazek pudełeczka i przy tym 12m czyli trzeba zużyć 12 miesięcy od otwarcia. Jeśli produkt jest ważny dłużej niż 3 lata po wyprodukowaniu to nie musi być żadnej informacji na ten temat. Te kremy z października ja bym używała.
ja w basenie lub na leżaczki pięknie..Ona_89' lubi tę wiadomość
-
Ginger, nie martw się. Gdyby to byla Salmonella to wszyscy, którzy jedli deser by mieli objawy, a nie tylko Ty. Masz gorączkę?
Ja myślę, że po prostu Twój przewód pokarmowy odzwyczaił się przez te parę miesięcy od takich smakołyków. Musiałabyś mieć naprawdę totalnego pecha, żeby akurat zjeść zainfekowane jajko. Będzie dobrzeSynuś
-
Rozmarzona : a zebys wiedziala hihi
Izulka : sama musisz zdecydowac bo jezeli dopochwowa meza uczula to wiesz albo abstynencja albo zmiana tabletek
achh jak ja Wam tych basenow zazdroszcze -
Tez zazdroszczę basenów
a ja siedzę w bloku i zmagam się z upalem
Skarb póki co i tak nie mam ochoty nawet na Przytulanki wiec dla mnie to bez różnicyzobaczymy.. Idę w środę do gin to zapytam ale wiem ze te dopochwowe lepiej sie wchlaniaja a doustnej bym musiała wieksza dawkę wziac.. Przynajmniej wtedy tak musiałam robic