Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się ponownie dzisiaj
my dopiero wróciliśmy do domu. Cały dzień spędziliśmy na ogródku. Gdyby nie basenik i zraszacz, to bym nie wysiedziała
upał straszny. Za to teraz jestem zmęczona jak nie wiem. Będę chyba spać jak dziecko :p brzuch tez dzisiaj nie dokuczał, ale za to plecy się odezwały juz później
także teraz chwilę leżę, odpoczywam. Za chwilę pójdę pod prysznic i z powrotem do łóżka. Juz mnie oczka szczypią do spania
-
No tez czytałam żeby bez amoniaku alr w sumie nie wiem czy jest sens ..pewnie nic się złego nie stanie ale odrostów mega dużych nie mam tzn nie różnią sir znacząco kolory to moze bym przeżyła :p pomoc w ciąży moze tez chycic kolor na inny niz przed ciąża
Mój mąż mówi ze nie będę dziecka trućze to tez jego dziecko i mi nie pozwala
hehe faceci
-
Izulka, w cieniu głównie, ale na słoneczku posiedziałam tez chwilę, ale odwrócona do niego plecami :p
Co do farbowania, to ja farbowalam juz włosy. Nic mi nie śmierdziało, nic mi się nie działo. Lekarz tez powiedział, że nie widzi problemu. Kolor wyszedł tak jak miał wyjść, a nawet lepiejw ciąży będę farbowac jeszcze raz
izulkaa lubi tę wiadomość
-
To tylko ja będę taka blada mamusia ciezarna w te wakacje ?
Na basen się nie wybieram bo nie wytrzymam dlugo a poza tym do wody nie wejde bo co,chwile mnie infekcje lapia wiec odpuszczę sobie wchodzenie do basenu z masa ludzi
Moodliszka to się poloz i odpocznij .. Mnie kręgosłup tez wysiada jak dluzej posiedzę -
Oho Mamusie sie obudzily na wieczor
Izulka, mam dokladnie to samo z Mezem,ze jak widzi np,ze maluje paznokcie u stop raz na iles w ciazy to pyta czy to nie zaszkodzi MalejW pewnych tematach panikuje razem ze mna hihi
Ginger, i jak lepiej Kochana z Toba ??
Bedziecie sie smialy,ale w nocy na poduszce ciazowej spi moj Mezus bo ja z niej korzystam za dnia,a w nocy jakos mi przeszkadzaTakze ubaw mam po pachy jak widze Meza w nia zawinietego haha wygodnicki
Jestes juz z nami -
Izulka : nie tylko Ty
ja sie wcale nie opalam i jestem sobie bialy murzyn nic mi nie wolno bo moja ciaza jest zagrozona :*
Jedyne co robie to praktycznie tylko leze :*izulkaa lubi tę wiadomość
-
Aj sama już nie wiem. Do ubikacji nie biegam ale kręci mnie w żołądku cały czas. Oprócz tego trochę mnie mdli ale to może być z upału. No nic czekam do jutra. Typowych objawów jak gorączka ból głowy wymioty nie mam wiec to chyba nie z tego.
Wzięłam probiotyk bo nic innego nie miałam jutro jak cos pośle męża po węgiel.
Idę spać. Kolorowych snów ;* -
Co do farb mam naturalne , nigdy nie farbowalam wiec nic nie powiem
Rozmarzona : haha idz Ty zboczkuCo ja tu czytam no no
Ide kapac sie zjesc kolacje bo padam powoliJeszcze sie naogladalam dramatow opartych na faktach i sie caly dzien naryczalam
Jeszcze moj ksiaze z bajki mial dac znak zycia a milczy z chlopami ..
Ginger : kochana wracaj do zdrowka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2015, 21:52
-
Skarb to nie jestem sama
Wyjść niby bym,mogla bo,i tak przejść 5m mogęale jak się przejdę to od razu ciemno mi się robi przed oczami
wszędzie mojego biorę bo sama się boje..jeszcze odzwyczaiłam sir od prowadzenia samochodu mój się smieje ze boi się jeździć jak prowadze teraz
haha ale musze rano dojechac sama jakos na badania
Rozmarzona mój to samo ! Ale urocze toRozmarzona, skarb15 lubią tę wiadomość
-
Ginger dobrze,ze nie masz zadnych innych objawow i mam nadzieje,ze przejdzie do jutra :* Odpoczywaj Kochana i dobrej nocy
Skarb, hormony buzuja to i wszystko zbiega na jeden temat haha
Zreszta zdrowe zartowanie to moje drugie imie. Trzeba duzo zartowac by w tym zyciu nie zwariowac
Nie zebym cos sugerowala,ale zlapalas mnie na goracym uczynku,kolejnego loda akurat jem haha :)Az sie rozesmialam pod nosem coz za zbieg okolicznosciskarb15 lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Jesli chodzi o farbe to jakich argumentow uzywai wasi lekarze? Bo jesli chodzi o samo wdychanie to co maja powiedziec zawodowe fryzjerki ktore pracuja w ciazy i farbuka wlosy klientek kilka razy dziennie? Wdychajac tym samym opary przez wieksza czesc dnia. A osobiscie znam nie jedna ktora jeszcze w zaawansowanej ciazy pracowala.
-
Izulka : no to razem bedziemy biale ludzie ja nie opalam sie juz drugie wakacje w 1 ciazy slonce mnie samo lapalo bo chodzic moglam a teraz wiadomo to raczej nie mozlowe ;*
Na krew i mocz jedz z rana bo potem to masakra
Rozamarzona ; ochh zazdroszcze tej energii humoruA ti ti nie dobra
Tak na noc hoho
Rozmarzona lubi tę wiadomość