Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Już się odzywam po tylu dniach przerwy.
III trymestr wskoczył mi na belly od 27 tygodnia, ale pewnie zależy od źródła z jakiego się korzysta.
Wkur... mnie teściowa i to porządnie. Mają 7 psów w tym 2 suki. Niedawno sunia się oszczeniła i było 4 maluszki. Ta Suka teściowa (nie chcę się denerwować bardzo, bo bym ją wyzwała od ...........) chce zostawić tylko 1 dużego pieska, i 1 małego reszty się pozbyć. Szm.. nie chce nam wydać psów na oddanie, bo byśmy ich zawieźli do schroniska. Tam chociaż by miały opiekę. Wczoraj ta sz... dzwoni wieczorem, że jest po fakcie.
Ale miała milion razy gadane, żeby wysterylizować sunię szkoda jej pieniędzy. I co roku mamy taki problem z tą ... teściową. Bo jej pies się nie podoba, bo nie szczeka, bo chude, bo takie koślawe, bo coś tam.
Zadzwoniłabym na policję i do praw zwierząt, ale kurde nie wiem co mam zrobić. Z drugiej strony przej.. teściowa (niestety chyba zostałam pokarana taką teściową).
Jeszcze ta Suk... zaczęła nam się wtrącać w nasze urządzanie pokoju. Niech sama sobie rządzi u siebie. Ja się nie odzywałam, bo nie chcę się bardziej denerwować. I tak właśnie od jutra nie jeżdżę do teściów na wieś, bo nie chce mieć do czynienia z takimi ludźmi.
Wczoraj krzyknęłam do niej pierwszy raz "Zamknij się i nie drzyj japy", ale ją zamurowało, aż mój mąż się zdziwiłWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 13:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Izzy super ze kolezanki Cie zmobilizowaly-powodzenia na obrone !!
A ja po obiadku,zagryzlam na deser karpatka i leze wsluchujac sie w ruchy Hanulki. Dalej obstaje przy tym imieniu, a moj maz zaczal mowic ze dla niego to obojetne aby niunia byla zdrowa....
Izzy lubi tę wiadomość
-
Ona_89' wrote:Micia mnie też czasem bolą piersi, zwlaszcza w gornym odcinku. Pomagają masaże męża./QUOTE]
Ona chyba chciałaś napisać plecy. A mnie częściej dół boli, jakby krzyż, Mój ostatnio masował ale chyba za krótko
.
KITAJA odezwij się, czekam na wieści. Straciłam cierpliwość
.
Buffy ale malutki brzusio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lipca 2015, 16:11
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
nick nieaktualny
-
Buffy ; sliczny brzuchalek jeszcze taki malutki ;*
Ja tez mam wrazenie ze moj malutki bo tu babki 32- bizniaki ,35,36 tydz no i jedna 26 tydz ale ma miejszy niz jahihi
czuje sie tu taka malutka przy tych babkach po 30
Przypomnijcie mi strone do wstawienia zdj ;* -
Buffy gdzie Ty tego dzidziorka chowasz?
Taki mały brzusio! Wrzuce Ci wieczorem mój wielki bebzon to się pocieszysz jaka jesteś szczuplutka
Malgo86 - na stos z taką teściową. Krzywda zwierząt rusza mnie przeokropnie, tacy ludzie powinni być karani. Co za....... Ale teraz już szkoda nerwów za takich nieodpowiedzialnych ludzi.
Co ja tu robię, powinnam się uczyć! -
Izzy, obrona to już sama formalność
Pamiętam jaki stres miałam przed swoją,a jak już weszłam to nawijałam jak stara plotkara na rynku (siostra mi tak powiedziała, ktora podsluchiwala pod drzwiami)
Buffy, ślicznie wyglądasz, szczuplasku. Ja przy Tobie wyglądam jak orkaSynuś
-
Przepraszam ze sie zale dalej a jak tu slysze dziewczyny na sali jak narzekaja o boze jaki to problem miec dziecko jak by nie chcialy co najmniej jak to chca wyjsc do domu bo maja dosc lezenia a np skraca im sie szyjka jedna juz byla na porodowce ledwo co porod powstrzymali a tu gadaja ze jak wroca do domu na dniach to beda dalej robic wszystko zreszta tu tez lataja w szpitalu i wcale nie dbaja o siebie ... i do mnie co bd lezec itd ze po co ze one chadza i zyja przykro mi bo przezylam swoje a one tak bagatelizuja wszystko u siebie ...