Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger ja biorę i asmag forte 3 razy dziennie i aspargin 3 razy dziennie i jakis mi to nie pommaga
Najgorzej ciągnie jak sir wstaje, u mnie tez jak chodzę to ciągnie i boli..
Ale i tak bardziej te skurcze mnie martwią..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:16
-
Mala_Czarna_89 wrote:Moremi grupę na fb założyła Liri i baaardzo dawno jej tu nie było a teraz jest to juz grupa tajna wiec to ona musi dodać członków. Moze ktorac z dziewczyn na fb napisze do Luri żeby odezwała się do nas na forum?
Moremi jak się czujesz?
Plany na dzis? Ja muszę podjechać do zusu ale nie wiem o której tam dotrę nie cierpię...).
Czuję się rewelacyjnie. Po comiesięcznych plamieniach i krwawieniach nie ma śladu. Ostatni raz miałam ten problem na początku 5 miesiąca.
Teraz byliśmy na "urlopie" w Belgii i sporo zwiedzaliśmy. Niedługo wybieramy się na parę dni na Mazury pozeglować chociaż troszkę
Gdyby nie powiększający się dość szybko brzuch nawet bym nie pomyślała, że to ciąża
Na basenie nie mogę pływać na plecach, bo jak tylko zauważę wystającą znad wody "boję" dostaję głupawki i zanoszę się śmiechem
Z mniej przyjemnych rzeczy, to nadal przyjmuję clexane i raczej będę do końca przyjmować. Mąż narzeka, że coraz trudniej mu zebrać fałdkę do wkłucia
A jak Twój aktualny brzuszek? Ten w awatarze jest superi brakuje mi innych brzuchow. Jakoś tak mało ciążowo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2015, 10:31
Mala_Czarna_89, Micia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Boze daj mi sile jeszcze moja dawna ginekolog do mnie jak sie czuje mowie jakos a ona bo to dobrze ze sie cieszysz ze jestes w ciazy a nie martwic ze masz dziecko ..
rozryczalam sie i powiem ze dziewczyny z sali mnie uspokoily.
Ja sie ciesze z dzidziusia bardzo staralismy sie o nia jak i o Roksanke ale sie o nia martwie zeby nic sie nie stalo by donosic .
Boze daj mi sile . -
Moremi to widzę pozytywnie
myślałam o tobie ostatnio, bo dawno nic nie pisałaś. Co do pływania, to mój brzuch idzie na dno, jakbym kamień połknęła
Fotka sprzed prawie miesiąca, muszę niedługo zrobić nowe. A twój taki fajny okrąglutki i.. opalony? Ja mam całe ciało przyrumienione słońcem, tylko brzuch i piersi białe, co optycznie jeszcze je powiększa.
Skarbek, Skarbek, ale nam zgasłaś promyczkumoremi lubi tę wiadomość
-
Moremi, piękny masz brzuszek. Bardzo kształtny
Izulka, ja mam te bezbolesne skurcze Braxtona, ale za to bardzo często się pojawiają. Najważniejsze, że szyjka się przez nie nie skraca ani nie otwiera.
Zgodnie z zaleceniem lekarki poleguję sobie.
Skarb, przypomnij mi proszę kiedy wraca Twój mąż? Widzę,że rozłąka zdecydowanie Wam nie służy. Przy nim byłaś wesoła i promienna...Synuś
-
A te skurcze braxtona.. da się ich nie zauważyć? Nie mam chyba nic takiego, przy pierwszej ciąży te nie było, no chyba że przegapiłam?
Moje dziecko mówi: "ja uwielbiam wszystkie książki. Chciałabym kiedyś przeczytać kryminał"zatkała mnie
moremi lubi tę wiadomość
-
Hej Mamusie
ja z rana jak aktywnie na basen się wybrałam
od razu lepiej, na szczęście brzuchol jeszcze nie ciągnie mnie pod wodę
Mała Czarna do Zusu? współczujęsprawy a propo ciąży?
Madalena zazdroszczę , że już widzisz jak faluje, ja póki co czuje, choć ostatnio malutka i tak jakagoś spokojniejsza zdecydowanie jest, wolałam jak fikała cały dzień, może jej tak jak i mnie upały mnie służą
Skarbek masz dla kogo się starać, a my wierzymy, że dasz radę, wiesz, że nastawienie, psychika są bardzo ważne i czasem mogą mieć bardzo duży wpływ na nasze fizyczne zdrowie, więc pozbieraj się dla Nikolci i bądź dobrej myśli, Musi być dobrze !!! a tak a propo tych "świetnych" pań z sali to ile masz lat, że jest to dla nich jakiś problem?
Ja caly czas mam dylemat odnośnie imieniaZuzanna Wanda? Wanda Zuzanna ?
Jeszcze 4 dni i jedziemy nad morze, odliczammoremi lubi tę wiadomość
-
Martwie sie bardzo bo jutro 24t3d juz a w tym tyg z mala trafilam do szpitala to najciezszy czas a ja wtedy wracam do domu
Wiem mamusie mowilam ze jak moj wyjedzie to chyba wpadne w jakas depresje
Zorro : Koncem sierpnia .. tak sb wymyslil cos nie wiem czemu ale jak wieczorem sie odezwie to zapytam. ;*
Ja nawet sily nie mam na co kolwiek , poszedl by czlowiek do psychologa ale jak jak ja mam lezec plackiem ?
Aniu : tych skurczow nie ktore kobiety wcale nie odczowaja tylko to tez nie dobrze bo nie wie sie ile ma sie je dziennie . -
Anet wiem kochana juz sie uspokoilam chociaz nie powiem ze do konca . Dla Nikolci wszystko musze wziasc sie w garsc :*
Mam 21 lat -
Jak bym miala 14 nie powinny tak drugiego czlowieka traktowac obowiazuje szacunek , to nie jest stodola tylko miejsce w ktorym trzeba sie zachowywac i szanowac kazdego nie wazne czy ma .. 15 lat 20 40 czy 60 ..
Taka jestem juz rozmawiam tu z kazdym i nie oceniam nikogo i dlatego dostaje po dupce .. musze miec twardy tylek
-
Mala_Czarna_89 wrote:Moremi to widzę pozytywnie
myślałam o tobie ostatnio, bo dawno nic nie pisałaś. Co do pływania, to mój brzuch idzie na dno, jakbym kamień połknęła
Fotka sprzed prawie miesiąca, muszę niedługo zrobić nowe. A twój taki fajny okrąglutki i.. opalony? Ja mam całe ciało przyrumienione słońcem, tylko brzuch i piersi białe, co optycznie jeszcze je powiększa.
Skarbek, Skarbek, ale nam zgasłaś promyczku
Ręce i nogi opaliłam ostatnio na wycieczce po Brugii. A zazwyczaj podczas upałów siedze pod parasolem. W domu wychodzę na balkon i opuszczam rolety, więc nie mam dużej styczności ze słońcem.
Ale teraz tak popatrzyłam, że chyba jednak jestem trochę przyrumieniona-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Shibuya jedna rola spokojnie starczy na ten i na ten ja daje jedna na pompon wtedy sa takie gęste. Tylko jak pisalam ja nie kupuje na necie tego tiulu. Ja musze wszystkie materialy obmacać najpierw:P:P:P
Szukaj tak aby nie byl zbyt twardy i sztywny bo sie układac nei bedzie chcial. Szkoda ze z trojmiasta nie jestes to byś na kawke wpadła (mama coffee oczywiscie) i bysmy razem zrobily pierwszy:)Shibuya lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Jade dziewczyny zaraz po wyniki moczu tak by ominely mnie kolejki i zastanawiam sie czy probowac sie zarejestrowac do lekarza bo w sumie swedzenie mi praktycznie ustalo.
Dzisiaj najwyzej jeszcze bym sie posmarowala mascia,ale sie boje bo oczywiscie naczytralam sie straszenia co nie jest najlepsze
Wiecie co zauwazylam?
Nie moge czytac o jakis nieszczesciach itp bo zaraz sie boje i nakrecam,ze cos u mnie bedzie, co mi nie sluzy ;/
Rozumiem nieszczescia i to ze cos moze sie zlego stac bo nigdy nie przewidzimy,ale nawet Maz zaczal mnie ganic zebym wiecej czytala.
Zastanowilam sie po jego slowach i faktycznie staje sie bardzo niespokojna i sie nakrecam wtedy.
Musze postarac sie cieszyc cala soba z ciazy,a nie zaprzatac glowe zlymi myslami bo nie dziala to na mnie dobrze.
Jedyne obawy,ktore zostaja to przy dolegliwosciach czy wszystko bedzie dobrze i je zwalcze.
Skarb, tak jak dziewczyny radza, to nie mysl Kochana tyle o tym co bylo.
Wiem,ze to ciezka sprawa i ze swoje przezylas,ale to tylko zle na Ciebie dziala i na Malenstwo.
Negatywne myslenie sprawia,ze czlowiek lapie dola,placze i co jest efektem za duzo mysli i nie moze przestac.
Moze postaraj sie Kochana wlaczyc pozytywne myslenie,ze bedzie wszystko dobrze bo walczysz i trzeba zamknac temat przeszlosci bys byla spokojna i Malenstwo rowniez ;*
Jestes juz z nami