X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • mikado Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są wypisanie w drugim poscie ba pierwszej stronie sprzedawcy u których dziewczyny zamawialy rzeczy. Wystarczy wyszukać ich na,allegro i zobaczyć co,maja do sprzedania :P

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka smsa porusza ale mojego juz takie rzeczy nie ruszają. Na bank bym dostala odpowiedz " tak ja zawsze ten zly jestem nic nie robie niczym,sie nie interesuje jak ci nie pasuje to sobie zmien. " albo dzisiaj dostalam smsa o treści " jak zdechnę to będziesz miała swiety spokój" w sensie ze jest zmęczony i ledwo zyje.. Aaa nawet mi sie juz gadac nie chce.. O mycie okien proszę,sie od czterech miesięcy a szorowanie kabiny prysznicowej miesiąc prawie jak tak teraz usiadlam i pomyslalam kiedy pierwszy raz go,o to,prosilam. A dzisiaj powiedzialam dość.. Zostawiam q domu pierdolnik jego w lazience zlew z brudnymi garami bo jego wczorajszej kolacji i dzisiejszym śniadaniu. Nie pościelone lóżko i jadę tak jak pisalam do,siostry. Wrócę to,nawet palcem nie kiwnę zakupów tez mam zamiar nie robić obiad zjem u siostry a on niech sobie radzi,skoro taki mądry jest!

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mu odpisala (ale ja wredna jestem pamietaj o tym) "tylko latem zebym zapalenia płuca na pogrzebie nie dostała"

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff ogarnęłam mieszkanie przed wyjazdem, teraz się trzeba wyszykować na grilla, sałatkę trzeba jeszcze dokroić :) a to my dzisiaj : 9494dd7d73436101med.jpg

Rozmarzona, izulkaa, Ona_89', Micia, Shibuya, Ginger84, haen, Nymeria, Buffy, MadaLena30, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, wow rewelacyjnie wygladasz :)!
    Ciazowa spodniczka czy sie miescisz w swoje co mialas :)?
    Pytam bo ja nie wleze w zadna,a nie kupowalam zadnej bo szkoda kasy jak sukienki wisza :)

izulkaa lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Molcia, wow rewelacyjnie wygladasz :)!
    Ciazowa spodniczka czy sie miescisz w swoje co mialas :)?
    Pytam bo ja nie wleze w zadna,a nie kupowalam zadnej bo szkoda kasy jak sukienki wisza :)
    dziękuję :* a spódniczka nie ciążowa - miałam wcześniej, to taka tuba - rozciaga się, zresztą mam ją pod brzuszkiem, bluzkę kupiłam już w ciąży, ale to też zwykła bluzka oversize z lnu;)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa wiadomości mi się skasowala do was :/

Aparatka widzę ze uczuciowy sms ale u mnie by nie zadziałał. Po powrocie zaraz by byla,rozmowa,i ze,on chce konkrety.
    Napisalas co czujesz ale oni sa prosci i no zrozumie ze potrzebujesz sie czuć bardziej kochana ale oni nie wiedza,np czego,oczekujesz i co ty chcesz.. Jak chcesz sie poczuć lepiej, co ma zrobic żebyś sie czuła kochana...itd..

A ja dzisiaj jestem z siebie dumna.. Umylam podłogi, kurze pościerane, ogarnelam pokoje, lazienka umyta, nawet kabina prysznicowa :P z przerwami ae dalam rade :) nawet gary umylam ! Obiad zjedzony i leze juz do wieczora :P
    Mam dość :P

Mowie jak moj wrócił ze nawet mnie nie pochwqli, to zaczął chwalić bo w kuchni sie witalismy a jak zobaczył ze resztę mieszkania ogarnelam to zaczął mi gadać ze dostane , ze mam,nie robic tyle itd :P
    Musze wymóc na nim jeszcze żeby odkurzyl bo za to się nie biorę juz

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona ja tez się,nie mieszczę w swoje :P
    W ogóle typowo ciążowe mam tyko,jedne spodnie :P

Co do infekcji i partnera..hm. Tez słyszałam ze facet tez powinien sie leczyć, na co moj stwierdził ze on u siebie nic nie widzi zlego :P

Jak by juz doszlo do wyleczenia to i tak chyba gumek użyje dla pewności bo te grzybki mnie wykoncza..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i stwierdził ze on do lekarza żadnego nie pójdzie z tym :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, to super ze tak ladnie sie miescisz w zwykla spodniczke.
    Naprawde bardzo ladnie wygladasz :)

Izulka, mowisz ze dzisiaj to Ty powera mialas ;)
    Ja robie kawe i nie moge sobie znalezc kompletnie dzisiaj miejsca.
    Wierce sie, chwile poczytam, podziubie slonecznik i w tv nic nie ma masakra :)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, to raczej gin da Tobie leki takie rowniez i dla partnera jak wie jakiego grzybka masz ;)

izulkaa lubi tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Molcia, to super ze tak ladnie sie miescisz w zwykla spodniczke.
    Naprawde bardzo ladnie wygladasz :)

Izulka, mowisz ze dzisiaj to Ty powera mialas ;)
    Ja robie kawe i nie moge sobie znalezc kompletnie dzisiaj miejsca.
    Wierce sie, chwile poczytam, podziubie slonecznik i w tv nic nie ma masakra :)
    dziękuję, bardzo mi miło, mam ostatnio problemy z akceptacją swojego "nowego" wyglądu, czuję się wielorybem :/

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężu dostał clotrimazolum i miał smarować.
    Ja dziś wybywam na urodziny wiec miłego popołudnia kochane.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta maść mam i ja ale ona mi nie pomaga :/

No zobaczymy.. Niech bada dogłębnie sprawę moj ginekolog :P

Rozmarzona no miałam nie miałam.. Stwierdziłam ze sama zrobię lepiej to, a wiedziałam ze moj tez później wróci z pracy i nie bedIe miał ochoty tyle rzeczy robic w domu :P a nie pamiętam kiedy ostatnio sprzątaliśmy tak dokładniej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 14:16

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia oczarowalas mnie tym jak wyglądasz;) cudnie

Molcia lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    dziękuję, bardzo mi miło, mam ostatnio problemy z akceptacją swojego "nowego" wyglądu, czuję się wielorybem :/

No nie! Zgrabna dziewczyna, a ona mi tu z wielorybem wyskakuje! Molcia glupoty pleciesz:)

Molcia lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Molcia, dziewczyny maja racje,ze glupoty opowiadasz ;)
    Zebym miala wiecej werwy to bym posprawdzala czy w jakas spodniczke sie wcisne bo juz sukienek mi zaczyna brakowac,ale nie mam na to werwy nigdy.
    Przymierze kilka ciuchow z szafy zawsze i zaraz sie zniechecam,ze nie idzie sie wbic :)

Ginger, udanego wyjscia Kochana ;* ;)

• Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Dokladnie Molcia, dziewczyny maja racje,ze glupoty opowiadasz ;)
    Zebym miala wiecej werwy to bym posprawdzala czy w jakas spodniczke sie wcisne bo juz sukienek mi zaczyna brakowac,ale nie mam na to werwy nigdy.
    Przymierze kilka ciuchow z szafy zawsze i zaraz sie zniechecam,ze nie idzie sie wbic :)

Ginger, udanego wyjscia Kochana ;* ;)
    no ja mam tak ze spodniami :/ mieszczę się już w tylko 1 sprzed ciąży, a tak to sukienki, no i mam ze 2 takie spódniczki co się naciągają, teraz sie pakowałam to przy okazji przejrzałam kilka bluzek z długim rękawem - dobrze że lubię oversize to może będę miała w czym chodzić po wakacjach..

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a tak z innej beczki
    myślicie że osłonki silikonowe na sutki są przydatne?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka dla mnie były niezbędne. Ja mam płaskie sutki i Patryk nie umiał złapać. Wtedy nie wiedziałam że jest coś takiego wiec nie miałam dopiero położna w szpitalu powiedziała i mąż poleciał kupić. Teraz juz będę miała od razu.

Rozmarzona dzięki właśnie pomału się szykuje tzn na raty ;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 927 928 929 930 931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ