Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • mikado Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są wypisanie w drugim poscie ba pierwszej stronie sprzedawcy u których dziewczyny zamawialy rzeczy. Wystarczy wyszukać ich na,allegro i zobaczyć co,maja do sprzedania :P

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka smsa porusza ale mojego juz takie rzeczy nie ruszają. Na bank bym dostala odpowiedz " tak ja zawsze ten zly jestem nic nie robie niczym,sie nie interesuje jak ci nie pasuje to sobie zmien. " albo dzisiaj dostalam smsa o treści " jak zdechnę to będziesz miała swiety spokój" w sensie ze jest zmęczony i ledwo zyje.. Aaa nawet mi sie juz gadac nie chce.. O mycie okien proszę,sie od czterech miesięcy a szorowanie kabiny prysznicowej miesiąc prawie jak tak teraz usiadlam i pomyslalam kiedy pierwszy raz go,o to,prosilam. A dzisiaj powiedzialam dość.. Zostawiam q domu pierdolnik jego w lazience zlew z brudnymi garami bo jego wczorajszej kolacji i dzisiejszym śniadaniu. Nie pościelone lóżko i jadę tak jak pisalam do,siostry. Wrócę to,nawet palcem nie kiwnę zakupów tez mam zamiar nie robić obiad zjem u siostry a on niech sobie radzi,skoro taki mądry jest!

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym mu odpisala (ale ja wredna jestem pamietaj o tym) "tylko latem zebym zapalenia płuca na pogrzebie nie dostała"

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uff ogarnęłam mieszkanie przed wyjazdem, teraz się trzeba wyszykować na grilla, sałatkę trzeba jeszcze dokroić :) a to my dzisiaj : 9494dd7d73436101med.jpg

Rozmarzona, izulkaa, Ona_89', Micia, Shibuya, Ginger84, haen, Nymeria, nick nieaktualny, MadaLena30, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość

3jgxugpj3q0r53wa.png3jgx43r8lmtsm6tc.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, wow rewelacyjnie wygladasz :)!
    Ciazowa spodniczka czy sie miescisz w swoje co mialas :)?
    Pytam bo ja nie wleze w zadna,a nie kupowalam zadnej bo szkoda kasy jak sukienki wisza :)

izulkaa lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Molcia, wow rewelacyjnie wygladasz :)!
    Ciazowa spodniczka czy sie miescisz w swoje co mialas :)?
    Pytam bo ja nie wleze w zadna,a nie kupowalam zadnej bo szkoda kasy jak sukienki wisza :)
    dziękuję :* a spódniczka nie ciążowa - miałam wcześniej, to taka tuba - rozciaga się, zresztą mam ją pod brzuszkiem, bluzkę kupiłam już w ciąży, ale to też zwykła bluzka oversize z lnu;)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa wiadomości mi się skasowala do was :/

Aparatka widzę ze uczuciowy sms ale u mnie by nie zadziałał. Po powrocie zaraz by byla,rozmowa,i ze,on chce konkrety.
    Napisalas co czujesz ale oni sa prosci i no zrozumie ze potrzebujesz sie czuć bardziej kochana ale oni nie wiedza,np czego,oczekujesz i co ty chcesz.. Jak chcesz sie poczuć lepiej, co ma zrobic żebyś sie czuła kochana...itd..

A ja dzisiaj jestem z siebie dumna.. Umylam podłogi, kurze pościerane, ogarnelam pokoje, lazienka umyta, nawet kabina prysznicowa :P z przerwami ae dalam rade :) nawet gary umylam ! Obiad zjedzony i leze juz do wieczora :P
    Mam dość :P

Mowie jak moj wrócił ze nawet mnie nie pochwqli, to zaczął chwalić bo w kuchni sie witalismy a jak zobaczył ze resztę mieszkania ogarnelam to zaczął mi gadać ze dostane , ze mam,nie robic tyle itd :P
    Musze wymóc na nim jeszcze żeby odkurzyl bo za to się nie biorę juz

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona ja tez się,nie mieszczę w swoje :P
    W ogóle typowo ciążowe mam tyko,jedne spodnie :P

Co do infekcji i partnera..hm. Tez słyszałam ze facet tez powinien sie leczyć, na co moj stwierdził ze on u siebie nic nie widzi zlego :P

Jak by juz doszlo do wyleczenia to i tak chyba gumek użyje dla pewności bo te grzybki mnie wykoncza..

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i stwierdził ze on do lekarza żadnego nie pójdzie z tym :P

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, to super ze tak ladnie sie miescisz w zwykla spodniczke.
    Naprawde bardzo ladnie wygladasz :)

Izulka, mowisz ze dzisiaj to Ty powera mialas ;)
    Ja robie kawe i nie moge sobie znalezc kompletnie dzisiaj miejsca.
    Wierce sie, chwile poczytam, podziubie slonecznik i w tv nic nie ma masakra :)

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, to raczej gin da Tobie leki takie rowniez i dla partnera jak wie jakiego grzybka masz ;)

izulkaa lubi tę wiadomość

• Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Molcia, to super ze tak ladnie sie miescisz w zwykla spodniczke.
    Naprawde bardzo ladnie wygladasz :)

Izulka, mowisz ze dzisiaj to Ty powera mialas ;)
    Ja robie kawe i nie moge sobie znalezc kompletnie dzisiaj miejsca.
    Wierce sie, chwile poczytam, podziubie slonecznik i w tv nic nie ma masakra :)
    dziękuję, bardzo mi miło, mam ostatnio problemy z akceptacją swojego "nowego" wyglądu, czuję się wielorybem :/

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mężu dostał clotrimazolum i miał smarować.
    Ja dziś wybywam na urodziny wiec miłego popołudnia kochane.

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta maść mam i ja ale ona mi nie pomaga :/

No zobaczymy.. Niech bada dogłębnie sprawę moj ginekolog :P

Rozmarzona no miałam nie miałam.. Stwierdziłam ze sama zrobię lepiej to, a wiedziałam ze moj tez później wróci z pracy i nie bedIe miał ochoty tyle rzeczy robic w domu :P a nie pamiętam kiedy ostatnio sprzątaliśmy tak dokładniej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 14:16

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia oczarowalas mnie tym jak wyglądasz;) cudnie

Molcia lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia wrote:
    dziękuję, bardzo mi miło, mam ostatnio problemy z akceptacją swojego "nowego" wyglądu, czuję się wielorybem :/

No nie! Zgrabna dziewczyna, a ona mi tu z wielorybem wyskakuje! Molcia glupoty pleciesz:)

Molcia lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie Molcia, dziewczyny maja racje,ze glupoty opowiadasz ;)
    Zebym miala wiecej werwy to bym posprawdzala czy w jakas spodniczke sie wcisne bo juz sukienek mi zaczyna brakowac,ale nie mam na to werwy nigdy.
    Przymierze kilka ciuchow z szafy zawsze i zaraz sie zniechecam,ze nie idzie sie wbic :)

Ginger, udanego wyjscia Kochana ;* ;)

• Molcia Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona wrote:
    Dokladnie Molcia, dziewczyny maja racje,ze glupoty opowiadasz ;)
    Zebym miala wiecej werwy to bym posprawdzala czy w jakas spodniczke sie wcisne bo juz sukienek mi zaczyna brakowac,ale nie mam na to werwy nigdy.
    Przymierze kilka ciuchow z szafy zawsze i zaraz sie zniechecam,ze nie idzie sie wbic :)

Ginger, udanego wyjscia Kochana ;* ;)
    no ja mam tak ze spodniami :/ mieszczę się już w tylko 1 sprzed ciąży, a tak to sukienki, no i mam ze 2 takie spódniczki co się naciągają, teraz sie pakowałam to przy okazji przejrzałam kilka bluzek z długim rękawem - dobrze że lubię oversize to może będę miała w czym chodzić po wakacjach..

• izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a tak z innej beczki
    myślicie że osłonki silikonowe na sutki są przydatne?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka dla mnie były niezbędne. Ja mam płaskie sutki i Patryk nie umiał złapać. Wtedy nie wiedziałam że jest coś takiego wiec nie miałam dopiero położna w szpitalu powiedziała i mąż poleciał kupić. Teraz juz będę miała od razu.

Rozmarzona dzięki właśnie pomału się szykuje tzn na raty ;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 927 928 929 930 931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ