X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia: Wyglądasz rewelacyjnie! Sexi przyszła mamusia! :)

Izulkaa: ja też mam jakiś obrzęk tam :/ lekarz powiedział że mam stosować clotrimazolum. Tobie nie pomaga, ciekawe czy mi pomoze...

Ginger: życzę miłego imprezowania :) a jak będziesz miała czas to sprawdź ustawienia języka w panelu sterowania i czy układ klawiatury ma polski (programisty)? Kurcze, troche się znam na tych sprawkach, ale tak na odległość nie jest łatwo pomóc.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona właśnie juz sprawdziłam wg rad wujka Google i mam taki ustawiony wiec nie wiem o co kaman:/
    Dzięki mam nadzieję że dam radę wysiedziec miejsce leżące juz w każdym razie przygotowane dla mnie.;)

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia ja sie w swoje ostatnie dżinsy sprzed ciąży miescilam w 4 miesiacu. W piątym poszło mi w dupcie i bioderka i juz nie wejde w żadne. Takze i tak masz dovrze :)

Bylam wczoraj u gin. Maluszek zdrowy. Lekarz powiedział że jeśli będzie przybieral na wadze tak jak teraz to będzie wazyl 2800-3200 przy urodzeniu. Glukoza wyszła prawidłowo a tsh wskazuje na to ze euthyrox bede musiala brac do konca ciąży i w połogu jeszcze da mi skierowanie na badania.

haen, Ginger84, Rozmarzona, Shibuya, MadaLena30, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginger a przelacz na ten drugi? Moze u Ciebie jest ba odwrot? Albo moze jakiegos numlocka masz wlaczonego?
    Udanej zabawy, fajnie ze masz zapewnione wygodne miejsce:)

W ogole kurcze macie imponujace suwaczki, czasami wchodze w pazdziernikowki a tam niektore dziewczyny maja 30 tc juz:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie. Przełącz na jakąś inną i zobacz co się dzieje, a potem podłącz z powrotem i zobacz czy się naprawilo.

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, ja to nawet spodnie dresowe kupilam w duzym rozmiarze,ktore okazaly sie jak jakis maly rozmiar i tylko chwile w nich pochodzilam na poczatku.
    Niby brzuszek tak nie rosl,a jednak uwieralo mnie i nie moglam takze w zadne inne spodnie nawet nie probowalam sie wbijac sprzed ciazy ;)
    Mam tylko jedne ciazowe,a te z kolei dopiero zaczynaja byc w miare dobre bo brzuszek tak nie rosl,a one nie maja regulacji.
    Troche monotonia przez to w ubiorach bo nie we wszystko sie mieszcze,a nie chce tez nie wiadomo ile rzeczy kupowac.
    Przy koncu lata jednak trzeba bedzie sie w cos zaopatrzyc by pupa nie marzla :)

Ahh Ginger, jak fajnie masz tez bym na takie ploteczki sie udala :)
    Daj znac pozniej jak bylo ;)

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ginger a jakiej firmy?

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musialam sobie kupuc ubranua, bo mialam glownie sukienki do pracy i ze 2 pary czarnych dzinsow, w ktorych chodzilam dopoki pracowalam. Z ciazowych mam 3 pary spodni, szorty, 3 bluzki i ze 2 sukienki a i spodnie dresowe. Duzo i nieduzo:) ale w czyms chodzic trzeba i ma byc wygodnie. Zreszta po porodzie nie wierze,, ze od razu wejde w swoje stare spodnie.

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • MW26 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja postawiłam głównie na legginsy, mam kilka par ,a na jesień 2 pary dżinsów z panelem ciążowym. Mam nadzieję , że wystarczy . Biust na razie nie wiele się powiększa więc bluzki jeszcze pasują sprzed ciąży :-D

n59yvcqgpqmxp37y.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia Tobie to tylko piekny brzusio rosnie :)
    Ja wlasnie juz w drodze i po przegladzie szafy bo trzeba bylo cos zabrac. M stwierdzil ze nawet w ciazy mam wiecej ubran niz on, ale ja oczwiscie nie mam co nalozyc. Bo nie sztuka jest cos nalozyc na siebie tylko sztuka jest dobrze sie czuc w tym ubraniu :)
    Ja mam kilka ubran ciazowych, kilka kupilam kilka dostalam... spodnie o dziwo na dupke mi wchodza ale nie zapna sie juz dawnooo ;) ale zdecydowanie wygodniej i komfortowo czuje sie w leginsach lub spodniach spodnicy z panelem.

Milego weekendu dziewczyny :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:15

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i po rozmowie. Nie wiem czy cos do niego dotarło ale "wyrzygałam" mu dzisiaj wszystko. Powiedzialam mu tez ze skoro nei chce slubu to chce aby Lenka miala zmienione nazwisko na moje i ze nastepna napewno jego nie dostanie. Wrocil z pracy przestraszony i z łzami w oczach. No zobaczymy

natali101, mikado lubią tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jekju jakie macie malutkie i slodkie brzuszki a ja mam taki wielki zreszta widac na zdjeciu profilowym. Ja nosze tylko legginsy bo w nic innego nie wchodze. A bluzki musze dokupic bo zostaly mi az 3 a przy małym dziecku wiadomo zaraz brudne sa:/

Mała sie cos sąłabo dzisiaj rusza moze z rana kilka razy kopnela a teraz cisza...poczekam jeszcze moze sie obudzi

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skarb cieszę się że się odezwałaś. Już się o Ciebie martwilam. Super, , że niedługo twój mąż wróci.

Natali dzięki za radę. Nie miałam cytryny. Ogólnie nie bardzo mi smak podchodzi. Szkoda wyrzucić więc jutro mufiny z nadzieniem trza zrobić...

natali101 lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:15

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Zorro Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Molcia, ciąża Ci służy :-)

Aparatka, może coś do niego dotrze? Trzymam kciuki.

Fajnie, że nosicie ubrania sprzed ciąży. Ja już się w nic od dawna nie mieszczę- spodni nie zapnę, bluzki sięgają mi teraz do pępka. Chodzę tylko w ciuszkach typowo ciążowych. Brzuch ciągle mi rośnie :-)
    A jak byłam u dentysty to w poczekalni jakis miły pan ustąpił mi krzesełko żebym nie musiała stać :-)

Synuś :-)
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka podziwiam i trzymam kciuki.
    Koleżanka właśnie odjechała, miło było posiedzieć i plotkowac. Nati miała kolegę i się nie nudzila.
    Niestety nie udało nam się uszyć kocyka.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh dopiero co pare dni temu skonczylam brac globulki,a dzisiaj cos mi dziwny uplaw poszedl i swedziec zaczyna ;/
    Wizyta 14tego,a tutaj nie przeszlo widocznie, ja zwariuje.

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze tak mi sie ryczec chcialo ale zaciskalam zeby i oczy i wygarnelam wszytsko co mi siedzialo w srodku

No a potem musialam isc do sklepu zeby sobie poplakac i uwolnic emocje. No i wydalam kupe kasy na moje córcie bo jakby to moglo sie skonczyc inaczej.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozmarzona mnie cos ostatnio zaczynalo swedziec ale posmarowalam clotrimazolem i przeszlo na drugi dzien.

ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 928 929 930 931 932 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ