Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Molcia: Wyglądasz rewelacyjnie! Sexi przyszła mamusia!
Izulkaa: ja też mam jakiś obrzęk tamlekarz powiedział że mam stosować clotrimazolum. Tobie nie pomaga, ciekawe czy mi pomoze...
Ginger: życzę miłego imprezowaniaa jak będziesz miała czas to sprawdź ustawienia języka w panelu sterowania i czy układ klawiatury ma polski (programisty)? Kurcze, troche się znam na tych sprawkach, ale tak na odległość nie jest łatwo pomóc.
-
Molcia ja sie w swoje ostatnie dżinsy sprzed ciąży miescilam w 4 miesiacu. W piątym poszło mi w dupcie i bioderka i juz nie wejde w żadne. Takze i tak masz dovrze
Bylam wczoraj u gin. Maluszek zdrowy. Lekarz powiedział że jeśli będzie przybieral na wadze tak jak teraz to będzie wazyl 2800-3200 przy urodzeniu. Glukoza wyszła prawidłowo a tsh wskazuje na to ze euthyrox bede musiala brac do konca ciąży i w połogu jeszcze da mi skierowanie na badania.
haen, Ginger84, Rozmarzona, Shibuya, MadaLena30, agulla03, Kitaja lubią tę wiadomość
-
ginger a przelacz na ten drugi? Moze u Ciebie jest ba odwrot? Albo moze jakiegos numlocka masz wlaczonego?
Udanej zabawy, fajnie ze masz zapewnione wygodne miejsce:)
W ogole kurcze macie imponujace suwaczki, czasami wchodze w pazdziernikowki a tam niektore dziewczyny maja 30 tc juz:) -
Molcia, ja to nawet spodnie dresowe kupilam w duzym rozmiarze,ktore okazaly sie jak jakis maly rozmiar i tylko chwile w nich pochodzilam na poczatku.
Niby brzuszek tak nie rosl,a jednak uwieralo mnie i nie moglam takze w zadne inne spodnie nawet nie probowalam sie wbijac sprzed ciazy
Mam tylko jedne ciazowe,a te z kolei dopiero zaczynaja byc w miare dobre bo brzuszek tak nie rosl,a one nie maja regulacji.
Troche monotonia przez to w ubiorach bo nie we wszystko sie mieszcze,a nie chce tez nie wiadomo ile rzeczy kupowac.
Przy koncu lata jednak trzeba bedzie sie w cos zaopatrzyc by pupa nie marzla
Ahh Ginger, jak fajnie masz tez bym na takie ploteczki sie udala
Daj znac pozniej jak byloJestes juz z nami -
Ja musialam sobie kupuc ubranua, bo mialam glownie sukienki do pracy i ze 2 pary czarnych dzinsow, w ktorych chodzilam dopoki pracowalam. Z ciazowych mam 3 pary spodni, szorty, 3 bluzki i ze 2 sukienki a i spodnie dresowe. Duzo i nieduzo:) ale w czyms chodzic trzeba i ma byc wygodnie. Zreszta po porodzie nie wierze,, ze od razu wejde w swoje stare spodnie.
-
Molcia Tobie to tylko piekny brzusio rosnie
Ja wlasnie juz w drodze i po przegladzie szafy bo trzeba bylo cos zabrac. M stwierdzil ze nawet w ciazy mam wiecej ubran niz on, ale ja oczwiscie nie mam co nalozyc. Bo nie sztuka jest cos nalozyc na siebie tylko sztuka jest dobrze sie czuc w tym ubraniu
Ja mam kilka ubran ciazowych, kilka kupilam kilka dostalam... spodnie o dziwo na dupke mi wchodza ale nie zapna sie juz dawnoooale zdecydowanie wygodniej i komfortowo czuje sie w leginsach lub spodniach spodnicy z panelem.
Milego weekendu dziewczyny -
no i po rozmowie. Nie wiem czy cos do niego dotarło ale "wyrzygałam" mu dzisiaj wszystko. Powiedzialam mu tez ze skoro nei chce slubu to chce aby Lenka miala zmienione nazwisko na moje i ze nastepna napewno jego nie dostanie. Wrocil z pracy przestraszony i z łzami w oczach. No zobaczymy
natali101, mikado lubią tę wiadomość
-
Jekju jakie macie malutkie i slodkie brzuszki a ja mam taki wielki zreszta widac na zdjeciu profilowym. Ja nosze tylko legginsy bo w nic innego nie wchodze. A bluzki musze dokupic bo zostaly mi az 3 a przy małym dziecku wiadomo zaraz brudne sa:/
Mała sie cos sąłabo dzisiaj rusza moze z rana kilka razy kopnela a teraz cisza...poczekam jeszcze moze sie obudzi -
Skarb cieszę się że się odezwałaś. Już się o Ciebie martwilam. Super, , że niedługo twój mąż wróci.
Natali dzięki za radę. Nie miałam cytryny. Ogólnie nie bardzo mi smak podchodzi. Szkoda wyrzucić więc jutro mufiny z nadzieniem trza zrobić...natali101 lubi tę wiadomość
Synek ur. 8.11.2015
Córeczka ur. 15.10.2013 -
Molcia, ciąża Ci służy
Aparatka, może coś do niego dotrze? Trzymam kciuki.
Fajnie, że nosicie ubrania sprzed ciąży. Ja już się w nic od dawna nie mieszczę- spodni nie zapnę, bluzki sięgają mi teraz do pępka. Chodzę tylko w ciuszkach typowo ciążowych. Brzuch ciągle mi rośnie
A jak byłam u dentysty to w poczekalni jakis miły pan ustąpił mi krzesełko żebym nie musiała staćSynuś
-
Powiem szczerze tak mi sie ryczec chcialo ale zaciskalam zeby i oczy i wygarnelam wszytsko co mi siedzialo w srodku
No a potem musialam isc do sklepu zeby sobie poplakac i uwolnic emocje. No i wydalam kupe kasy na moje córcie bo jakby to moglo sie skonczyc inaczej.