Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Ginger Kochaniutka
!
To widze wyjscie jak najbardziej mozna zaliczyc do udanego super
No tak zal po tancach zawsze zostaje tez uwielbialam takie wypady hihi.
Izulka, moglam nawet wczoraj isc bo byly ponoc,ale stwierdzilam,ze pojde w pond na spokojnie
Teraz bede zamawiala koszule do karmienia (ktore mi wygasly w koszyku i juz nie widze rozmiaru ;/), gabeczke jako podkladke do wanienki, pojemniki na mleko w proszku i z cyca,majty poporodowe,termometr do kapieli, woreczki na pieluszki, nakladki na wc o ile je uzyje, plyn do butelek itp,itd
Taaa pochwalic chlopa przed zachodem slonca..
Chodzi i kurwuje bo jak przewracal wyro to sie okazalo,ze wielkie loze,a szajs rozpadajacy sie i o la Boga jak pieprzy pod nosem.Jestes juz z nami -
Izulka, tak wlasnie spalam przez chwile,ale za cholere nie moglam sie przestawic i obolala cala bylam,wiec z powrotem pod sciane wrocilam
Jak chce wstac to obracam sie na bok lapie za wysokie oparcie i podnosze,a potem tak dupke pod siebie podciagam i wstaje
Takie tam kombinacje,ale co zrobic jak innaczej nie potrafie spac hihi.
Moj tez zwykle pali,ale juz tylko w pracy i powoli sie odzwyczaja.
Powiedzialam,ze jak Mala bedzie juz to nie ma opcji wgl na fajki choc jak z pracy wraca to wykapany,pachnacy i wgl nie czuje fajek.
Zobaczymy czy bedzie na tyle twardy i calkiem rzuci bo chocby nawet szkoda kasy i zdrowia.Jestes juz z nami -
Ja mialam symbiotyk multilac, ze mi dala a aptece,ale chwile tylko to bralam ostatnim razem.
Tamto nic nie dalo i tylko kase wydalam,a babka w aptece nie potrafila mnie calkiem uspokoic czy to moge w ciazy dziwne podejscie troche miala.
Dlatego teraz lezy gdzies palniete pudelko.Jestes juz z nami -
Mozesz spokojnie brac lekarz mi zalecil, po 3 antybiotyku w czopkach, kazal mi wylykac cale opakowanie to jest 10tabletek akurat na 10dni potem zrobic przerwe i gdyby zaczelo sie ponownie swedzenie lub uplawy znowu kupic kolejne opakowanie narazie odstukac w koncu jest spokoj, takze polecam
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
No moj sir zarzeka Ze postara sie rzucić fajki jak,mala,sie,urodzi..no,ale on,juz rzuca to,kilka lat
A jakie majty bierzesz ? Siateczkowe,wielorazowe czy jednorazowe ? Tez zamawiam.. I zastanawiam,sie,tez nad rozmiarem tych majtek.. Chyb a wezmę rozmiar większe niż normalnie...nie,wiadomo ile jeszcze mi,się pupa powiększy -
Ja w środę idę do,mojego,gin to,ciekawe co mi przepisze,na flore..
Bo mam z posiewu mierne ilości kwasu mlekowego .. Ale i tak biorę jeszcze te antybiotyki co mi dali w szpitalu.. Wiec akurat skończę,je brać i moj gin pewnie,mi coś przepisze... Z reszta po 10 dniach dalej to samo u mnieaż sie boje..
-
Mnie tez to przeraza,ze co chwile teraz jakas swedzawka, a przeciez do gina nie mam tak bliskiego terminu by pojsc.
Moglam zapytac co wtedy jak mi nie przejdzie czy przedluzyc opakowanie czy co.
Pewnie by kazal znowu wtedy przyjsc albo by cos doradzil.
Narazie nie mam takiej tragedii,wiec posmarowalam sie jeszcze dzisiaj clotri.Jestes juz z nami -
Rozmarzona a propos gąbki do wanienki tez zakupiłam przy Patryku ale nie polecam po pierwsze źle się kapie przynajmniej my wolelismy bez niczego a poza tym w takiej gabce mnóstwo dziadostwo się chowa dlatego też maluchów lepiej nie myć gąbka bo nie wiadomo co w tym siedzi. Ale to tylko moja luźna uwaga wiadomo każdy zrobi jak uważa i jak mu wygodniej;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2015, 11:43
Rozmarzona, Ona_89', Cebulka lubią tę wiadomość
-
hej hej podczytywalam ale mialma troszke roboty i nei mialam czasu napisac. Ja od rana pranie robie i prasuje. Dwie pralki wyprane i 3 wyprasowane wczorajsze:)
Jeszcze kuchnie ogarne i mam spokoj na dzisiaj. Wieczorkiem usiade do szycia musze pokonczyc zamówienia:)
Znowu zaczynaja sie upały ciekawe jak przetrwam... Zapomnialam ze wyniki mam do odbioru i musze jutro do przychodni zasówać wkoncu odebrac.
Cos sie z Kubusiem dzialo w nocy i zabrali go na sale operacyjna ale nie moge sie do jego rodzicow dodzwonic a tak sie martwie:( -
izulka my na pierwszy miesiac mielismy gąbke dla Lenki a potem jzu tylko pieluszke flanelowa pod tyłek wsadzalismy. Myjemy ja do dzisiaj myjką bawełniana. Gąbeczke tez ma ale do zabawy tylko. Co jakis czas kupuje nowa i jest ok.
izulkaa lubi tę wiadomość
-
ja majtki siateczkowe mialam az 10 minut spadalo dziadostwo i zalozylam zwykle bawełniana na tyłek po porodzie. Czułam sie komfortowo w nich tylko ja to wogole jakis cudak jestem mialam 12 szwów na tyłku a po 2 godzinach juz na nim siedzialam normlanie. Jak polozna weszla to powiedziala tylko ała nie boli Panią. Spojzalam na nia i mowie w porownaniu do I fazy porodu to nie.
-
Kurcze to dobrze,ze mi to mowisz Ginger bo faktycznie jak tak sie bedzie wkladalo taki podklad z gabki to on bedzie wszystko lapal.
Chcialam cos by bezpieczniej,ze tak powiem podczas kapania sie czuc,ale widocznie moj maz bedzie musial to przejacJestes juz z nami -
A czy taki becik z poliestru jest praktyczny?
http://allegro.pl/ty-i-my-becik-niemowlecy-bubbles-babelki-sliczny-i5206597322.html
pomyslalam,ze potem nawet na kocyk by mogl byc taki mieciutki,ale czyto sie z czasem nie zmechaci?
Sliczny jest nie powiem,ale czy taki dobry?Jestes juz z nami -
Rozmarzona minky się nie mechaci bynajmiej te z którego ja szyje. ALe ogolnie rozek malo przydatny był przy Oliwi uzywalam w szpitalu a przy Lence tylko jak mojego siostra przyszla bo sie bawla inaczej wziasc mala na rece.
-
Wlasnie mi sie moze przydac chocby ktos przyszedl i dlatego patrze na dodatkowe zastosowanie potem
Czyli mowisz nic nie powinno sie dziac.
Pisza,ze niby w pralce tez mozna prac,ale balabym sie czy sie nie zrobi z nim cos,a na reczne pranie to znowu brak czasu bedzie.Jestes juz z nami