Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Izulka szyjka miała długość ok bo 3,4 ale skrócila się z 4cm i lekarz mówił ze jak na następnej wizycie się skróci dużo to nie ma co ryzykować tylko pomyślimy nad pessarem ale ja jestem dobrej myśli ze jednak dotrwamy do końca bez;)
-
Ginger, trzymam kciuki żeby już więcej się nie skracała. I tak masz bardzo ładną długość
Skarb, to naprawdę miło, że Ci współlokatorki pomagają. Bądźcie dzielne w tym szpitalu.
Dziewczyny, tyle już za nami, że jestem w szoku
My dzis odpoczywaliśmy. Mąż skręcił komódki do pokoju Małego, więc będę miała gdzie chować rzeczy wyprawkowe. No i poza tym ucięłam sobie dwie dwugodzinne drzemkiCiekawe czy teraz przez to zasnę...
Synuś
-
Witam
jestem pierwsza ?
Ja juz jestem po wypitym świństwie.. Miałam chwile zwątpienia po wypiciu tego.. Do tej pory mi niedobrze ale staram sir nie myśleć o tym..
Jeszcze 2 godziny i do domku..
Cala strzykawe krwi mi pobrali i to taka gruba.. Myślałam ze zemdleje...
Mamusie odsypiają widzę -
czytam własnie opinei o materacach kokos pianka kokos i powiem szczerze ze sa bardzo dobre i chyba sie zdecyduje na taki materac i Lenie tez chyba wymienie na taki
Jeszcze 103 dni do terminu. Niech to szybciej leciWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 09:33
-
Witamy sie i my.
Mialam wczoraj cholernie ciezki dzien..
Od poludnia praktycznie do samego wieczora tak mnie napieprzal brzuch,ze tragedia.
Wzielam nawet dwie nospy i nie czulam ulgi ani przy lezeniu,ani przy chodzeniu.
Przez chwile sie balam i myslalam czy nie jechac na ip,ale pozniej jak zaczelam troszke chodzic to przechodzilo i mala niziutko czulam.
Odkrylam pozniej ze te dni to by byly teraz moja normalna miesiaczka,wiec moze dlatego te bole byly?
W nocy tez nie za dobrze sie spalo bo znowu pachwina bolala i przy niewygodnym lezeniu brzuch.
Teraz odpukac jest o niebo lepiej,ale boje sie by bylo wszystko dobrze.
Teraz mam taki uraz to tej ip,ze mam wewnetrzne opory ;/
Izulka, i co jeszcze raz bedziesz musiala robic czy po dopiero zwrocilas?
Ona, takie rzeczy to juz swinstwo co robia..
A na zadanie to tez ryzykowna sprawa wziasc bo wtedy szef dopiero by mogl sie zemscic i poszukac wymowki do zwolnienia.
Nie smutaj Kochana odbijecie sobie jeszcze moze na weekend?
Ginger, wczoraj to wiedzialam co Ty biedna przechodzisz z tymi bolami
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Poweekendowo witam się i ja
Czuję się jak z małym dzieckiem. Sen mam taki czujny, że każdy ruch psiaka czuję, wstaję o 6, bo tak nam robi pobudkę, towarzyszy mi na każdym kroku i potrzebuje mnóstwo uwagi, hardcore. Niezłe przygotowanie przed dzidziusiem.
Plus taki, że od piątku posiusiał się w domu 2 razy i to w nocy, kupkę robi tylko na dworze. No i miłości mnóstwoczaruje wszystkich wokół, ale gapa z niego niesamowita.
Tylko Laurci mi brakuje, została z dziadkami w górach
Nawet nie próbuję nadrabiać, ale postaram się być w miarę na bieżąco. -
Rozmarzona na szczęście po badaniu alr Malo brakło..nie wyobrażam sobie oic tego drugi raz..jak przypomnę sobie smak to mnie cofa..
Musiałam wszystko zwrócić,żeby moc,się napic czegokolwiek
Mojej malej tez nie spasowal chyba smak,bo po wypiciu nic się nie ruszała a jak zwymiotowałam to od razu ja czuje.. -
Hej,
A ja w trakcie glukozy jeszcze 30 minn do drugiego pobrania. Jak sobie przypomne smak.... fujjj
Zrobilo mi sie slabo i zmulilo na wymioty nie wiedzialam czy biec do wc czy na dwor. Dobrze ze moj jednak ze mna przyjechal....
Okropny jest ten smak i ciagle go czuje w gardle, mimo ze wcisnelam cytryne...i
Caly czas mnie muli..
izulkaa lubi tę wiadomość