Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się i ja. Noc bezsenna. Ogarnęłam mieszkanie, obiad zrobiłam, koleżankę Nati przywiozłam. Teraz dziewczyny w kinie, a ja delektuje się lodami
Pierwsza ciąża była tragiczna. Co chwila leżałam z krwawieniem w szpitalu. Nic robić nie mogłam, dźwigać max 1 kg. Ogólnie najlepiej leżeć i nic więcej.
Może i dlatego zwlekalam z kolejną ciąża, bo nie wyobrażałam sobie przy dziecku leżeć plackiem.
Teraz jest inaczej, odpukac dużo lepiej. Tylko dwa razy byłam na ip z krwawieniem. Mam się oszczędzać i dbać o siebie. Czasem brzuch zaboli ale tragedii nie ma. Za to mąż mówi aby się oszczędzać i uważać. -
Odpisala mi polozna,ze jak juz jest dobrze to narazie nic nie robic,ale jakby cos sie dzialo i trzeba by bylo lekarza to mam do niej dzwonic Kochana jest
Odrazu czlowiek sie czuje potrzebny,a nie taki zaniedbany,ze trzeba sie o wszystko prosic.
Haen, tez czasem mialabym ochote poprosic np o miejsce w autobusie,ale jakos mi tak glupio bo ludzie roznie reaguja,a ofiary losu bym z siebie nie chciala robic hihi
Jeszcze bym napyszczyla jak ktos nie tak by zareagowal
Dzisiaj sie nie przemeczam za duzo by brzuszek jak najwiecej odpoczywal i lapal sil.
Pojadlam monsterkow ketchupowych i za jakis czas bede sie czaila na kawke
Molcia Kochana, odopoczywaj nalezy Ci sieJestes juz z nami -
szczesciara25 wrote:no wlasnie juz nie ma tych aukcji i osob w ogole tylko jedna zostala
1 LU-PI-LU
2 ROBiK_Radom
3 Sylwina5555
4 BabyUniverse
5 r_p77
6 seboolbbWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 16:03
-
Ja chciałam zrobić racucHy ale tak mnie boli ze nie dam rady wystac:( wyprasowalam teraz dwie poszewki na jaski na siedząco i myślałam że do ubikacji nie dojdę. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej. Czekam koleżanka ma wziąć Patryka na plac zabaw żeby w domu nie siedział
-
Ginger: Na żądanie pewnie mógł, ale mu nie kazałam, bo może będzie taka potrzeba jak się dziecko urodzi.
Izulka, jak się urodzi synek to dostanie okolicznościowy, a potem jakby były problemy z urlopem to właśnie na żądanie wykorzysta. Tylko potem powinno nie być problemów, bo niby wstrzymali do 20 sierpnia...
Rozmarzona: Akurat weekend ma wolny także jest szansa, że sobie odbijemy!
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Ona i trzymam kciuki by weekend byl jak najbadziej owocny i wspanialy
!
My mamy teraz na weekend pierwsza rocznice slubu
Zobaczymy co to sie szykuje chociaz i tak nie bedziemy szalec nie wiadomo jak bo teraz inne wydatki,ale milo powspominac,ze w tamtym roku powiedzielismy sobie wspolnie TAKizulkaa, Ginger84, Ona_89', Kitaja, MadaLena30 lubią tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Ginger, Rozmarzona to szczęścia i miłości !! ( bo pewnie zapomne ) ;P i cierpliwości
mam wyniki badań dzisiejszych.. glukoza chyba ok, na czczo 73, po godz 90,6, a po 2 122,8
ale za to mam niedobór sodu w surowicy ;O
GGTP i APTT mam za niskie, a znowu Fibrynogen za wysoki..
w ogole miałam robiony posiew z pochwy i mam tam grzyby, a w moczu wyszło że praktycznie nie mam bakterii... dziwne..
ale może dlatego że dalej biore globulki, może działały z poprzedniego dnia.. ale opuchlizna dalej jest..
oj jak dobrze że w srode jade do gin.
przy okazji może mojego męża wyciągne gdzieś do sklepu z art. dziecięcymi
zapowiedziałam mu już że w przyszłym miesiącu możemy o foteliku pomyśleć