X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, Ty to zawsze mialas rewelacyjne pomysly ;)
    U mnie Maz tak od zdjec ucieka,ze mamy bardzo malo wspolnych co mnie irytuje.
    Zapowiedzialam,ze jak Malutka przyjdzie na swiat to bedzie musial sie pokazywac do zdjec i koniec.
    Teraz jak tak pomysle tyle lat razem,a pamiatek tak malo.
    Dobrze,ze chociaz przy slubie i weselu nie mial wyboru i troche mamy natrzaskane hihi :D
    A wlasnie ile jeszcze stracilismy zdjec bo mi system w lapku padl makabra :)

Na szczescie cyce mi nie dokuczaja.
    Chociaz cyce by mogly byleby brzuszek nie bolal :)

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, nie dziekuje by nie zapeszyc hihi :)
    Hm bo w moczu czesto cos moze nie wyjsc,a w posiewie wiecej szczegolow i dlatego czesto zlecaja jak cos nie pokoi :)

Czekam na swojego bo nie wiem czy dzisiaj po farby nie podjedziemy by w koncu odmalowac ten pokoj.
    Ostatnio Maz zartowal,ze w weekend rocznicowy przeze mnie bedzie malowal bo wtedy ma wolne.
    O juz na pewno chcialby :D!

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sobie poczekam na wyniki glukozy bo dopiero na wizycie poznam.
    Powinny tu miec kopie bez sensu :)

• aparatka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a ja zapomnialam wyniki znowu odebrac. Wogole siedze w urzedzie dzisiaj oczywiscie mega kolejka ale wzielam ten glupi numerek i czekam. Nagle przychodzi straszy facet i mowi przepraszam ja kombatant wojenny i wejde bez numerka na co ja po tych 3 godzinach siedzenia i czekania chlapnelam na glos "a ja matka polka i tez zyje i czekam" nie myslalam ze tak to glosno powiedzialam ale caly korytarz sie smiac zaczął.

Dobrze ze dzieci mialam u mamy bo bym chyba oszalala z nimi.

mikado lubi tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka haha i przepuścił cie?

Powiem wam ze pczytalam na necie i wychodzi ze wszystko co zle wyszlo to przez infekcje.. Kurde a juz tyle biorę te leki...:/ oby to nic poważnego i w końcu dalo sie wyleczyć... :(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stanął w kolejce bo mu sie chyba glupio zrobilo:P

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona: jak jestes ciekawa to idz do przychodni w ktorej przyjmuje Twoj lekarz i powiedz ze chcesz poznac wyniki z glukozy. To Twoje wyniki wiec masz prawo je zobaczyć a nawet zrobic kopię. Tam w recepcji mają Twoja karte i Ci udostepnia jak ich poprosisz.

Aparatka: dobrze że się odezwałaś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:49

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona to byl przypadek czasami nie panuje i za glosno powiem co mysle

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, wiem wlasnie,ale w przyszlym tyg mam wizyte to dotrwam bo do przychodni mam kompletnie nie po drodze, drugi koniec miasta :)
    Hmm chyba,ze napisze do znajomej bo pracuje tam w recepcji i by mi napisala wyniki moze hihi :D

edit: glowka pracuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:59

Ona_89' lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robimy sie coraz wieksze :)

29ymmjd.jpg

Ona_89', Ginger84, haen, Mala_Czarna_89, Molcia, Kitaja, mikado, izulkaa, MadaLena30, Micia, Nymeria lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona super fotka ślicznie zresztą jak zwykle;)

Yupi mąż właśnie napisał ze ma ten urlop super bo weźmie Patryka na basen;) i trochę więcej czasu będziemy mieć dla siebie bo od przyszłego tyg idzie na fuche wiec nie będzie go całymi dniami bo to od razu po pracy:( tak myślę jak my damy rade z Patrykiem sami:(

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka: to czasem dobra cecha, bo gdybyś się bała odezwać to byś wieki czekała w tej kolejce :)

Rozmarzona: tydzień to faktycznie nie długo. Spróbuj moze kolezanka Ci poda, chociaz nie wiem czy moze tak na odległość ale jak zrobi to po kryjomu to pewnie nie będzie problemu. A tak w ogóle to seksi przyszła mamusia z Ciebie :)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Cześć dziewczyny i witam się w 26 tygodniu :)
    za mną ciężki dzień, słabo się dzisiaj czułam a wczoraj znowu zemdlałam i zastanawiam się od czego i co robić, żeby to się nie powtórzyło bo zaczynam się bać :(
    Dzisiaj byłam upuścić krwi i jutro wyniki TSH, ft3 i ft4 - ciekawość mnie zeżre jak ta moja tarczyca żyje po lekach.
    Jutro również wizta u ginekologa, nie mogę się doczekać.
    Może się dowiem co z moją szyjką, czy się nie skraca oraz kto mieszka u mnie w brzuszku :)

a byłas już u endo z enelmedu czy to dopiero przed Tobą?
    dzisiaj zbiorowo niebardzo sie czujemy...
    powodzenia na wizycie

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha padlam, rozmowa czterech dziewczynek pod blokiem rysujących kredami: która narysuje większe serce ta bardziej kocha Patryka ;)

Kitaja, haen, Rozmarzona, Ona_89', Micia lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • mikado Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój syn ma wzięcie:D

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny takie luzne pytanie, pokazywalam juz przyszly kat dla W., to chcialam sie Was spytac o tą część od parapetu do mini scianki (nad skrzynią będą półki, także uznajmy, że ta część jest wyłączona)

dla przypomnienia, jak wygląda sciana
    http://naforum.zapodaj.net/e163d9b18a67.jpg.html

jedna z opcji jest:
    1) postawienie lozeczka i obok bielizniarki, tylko boje się, że przez to ze ta szafka ma 170 cm wysokosci, mimo niewielkiej szerokosci to przytloczy pokoj
    lozeczko wstepnie takie
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-ola-wysylka-gratis-i5561893966.html
    bielizniarka wstepnie taka
    http://allegro.pl/bielizniarka-sosnowa-i5501799833.html#thumb/1

wszystko jest wyliczone co do cm

2) druga opcja powyzsze lozeczko i jakas komoda (nie moze byc wysoka, bo musi sie zmiescic pod parapet, ale szeroka tez nie bedzie, bo max. 75 cm)

ktora byscie wybraly?

kolejna rozkminka to jaki kolor: czyste drewno pasuje nam do sypialni, z kolei w przyszlosci pokoj dziecka chyba bialy, bo widze, ze takie meble sa najpopularniejsze i bedzie najlatwiej cos dobrac i nie wiem czy kupic lozeczko i np. komode tak, żeby nam pasowalo w pokoju czy dziecku...

jak ktos ma ochote sie wypowiedziec, bede wdzieczna:)
    aha niezaleznie od tego, ktory wariant bedzie, nad samym lozeczkiem na scianie bede chciala zamiescic czarno-biale rysunki moich siostrzenic lub naklejki w tych kolorach, bo z tego co czytalam te kolory sa najlepsze dla wzroku niemowlaka:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To właśnie zamówiłam książki dla Nati do 5 kl za jedyne 340 zł. Dodam, że część książek ma kontynuację i nie kupujemy, bo inaczej jedyne 500 by poszło

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to tylko ksiązki gdzie reszta wyprawki?? masakra jak nam wszyscy umilają życie..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki bardzo mi milo sie zrobilo :):*

Ginger, no no to rosnie Ci lovelas pod dachem,a Ty nic o tym Kochana nie wiesz:D?
    To juz wiem dlaczego nie nadazasz za co rusz nowymi kolezankami synka jak ma takie branie hihi ;)

Ona, no wlasnie tez mi sie wydaje,ze moze byc problem z wyszperaniem tych wynikow bez mojej obecnosci.
    Jednak zobaczymy co napisze bo jak nie to wytrzymam,a moze a noz bedzie miala jak ;)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są wprowadzane stopniowo podręczniki bezpłatne. Teraz chyba do 3klasy ale co roku będą dochodziły kolejne klasy. Ja zapłaciłam tylko za książkę do Religi 12 zł i to tyle;)

Mnie cała wyprawka łącznie z plecakiem,trampkami itp wyszła ok 220 zł

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ