Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger, Ty to zawsze mialas rewelacyjne pomysly ;)
    U mnie Maz tak od zdjec ucieka,ze mamy bardzo malo wspolnych co mnie irytuje.
    Zapowiedzialam,ze jak Malutka przyjdzie na swiat to bedzie musial sie pokazywac do zdjec i koniec.
    Teraz jak tak pomysle tyle lat razem,a pamiatek tak malo.
    Dobrze,ze chociaz przy slubie i weselu nie mial wyboru i troche mamy natrzaskane hihi :D
    A wlasnie ile jeszcze stracilismy zdjec bo mi system w lapku padl makabra :)

Na szczescie cyce mi nie dokuczaja.
    Chociaz cyce by mogly byleby brzuszek nie bolal :)

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izulka, nie dziekuje by nie zapeszyc hihi :)
    Hm bo w moczu czesto cos moze nie wyjsc,a w posiewie wiecej szczegolow i dlatego czesto zlecaja jak cos nie pokoi :)

Czekam na swojego bo nie wiem czy dzisiaj po farby nie podjedziemy by w koncu odmalowac ten pokoj.
    Ostatnio Maz zartowal,ze w weekend rocznicowy przeze mnie bedzie malowal bo wtedy ma wolne.
    O juz na pewno chcialby :D!

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to sobie poczekam na wyniki glukozy bo dopiero na wizycie poznam.
    Powinny tu miec kopie bez sensu :)

• aparatka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o a ja zapomnialam wyniki znowu odebrac. Wogole siedze w urzedzie dzisiaj oczywiscie mega kolejka ale wzielam ten glupi numerek i czekam. Nagle przychodzi straszy facet i mowi przepraszam ja kombatant wojenny i wejde bez numerka na co ja po tych 3 godzinach siedzenia i czekania chlapnelam na glos "a ja matka polka i tez zyje i czekam" nie myslalam ze tak to glosno powiedzialam ale caly korytarz sie smiac zaczął.

Dobrze ze dzieci mialam u mamy bo bym chyba oszalala z nimi.

mikado lubi tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka haha i przepuścił cie?

Powiem wam ze pczytalam na necie i wychodzi ze wszystko co zle wyszlo to przez infekcje.. Kurde a juz tyle biorę te leki...:/ oby to nic poważnego i w końcu dalo sie wyleczyć... :(

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stanął w kolejce bo mu sie chyba glupio zrobilo:P

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona: jak jestes ciekawa to idz do przychodni w ktorej przyjmuje Twoj lekarz i powiedz ze chcesz poznac wyniki z glukozy. To Twoje wyniki wiec masz prawo je zobaczyć a nawet zrobic kopię. Tam w recepcji mają Twoja karte i Ci udostepnia jak ich poprosisz.

Aparatka: dobrze że się odezwałaś :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:49

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona to byl przypadek czasami nie panuje i za glosno powiem co mysle

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona, wiem wlasnie,ale w przyszlym tyg mam wizyte to dotrwam bo do przychodni mam kompletnie nie po drodze, drugi koniec miasta :)
    Hmm chyba,ze napisze do znajomej bo pracuje tam w recepcji i by mi napisala wyniki moze hihi :D

edit: glowka pracuje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:59

Ona_89' lubi tę wiadomość

• Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robimy sie coraz wieksze :)

29ymmjd.jpg

Ona_89', Ginger84, haen, Mala_Czarna_89, Molcia, Kitaja, mikado, izulkaa, MadaLena30, Micia, Nymeria lubią tę wiadomość

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona super fotka ślicznie zresztą jak zwykle;)

Yupi mąż właśnie napisał ze ma ten urlop super bo weźmie Patryka na basen;) i trochę więcej czasu będziemy mieć dla siebie bo od przyszłego tyg idzie na fuche wiec nie będzie go całymi dniami bo to od razu po pracy:( tak myślę jak my damy rade z Patrykiem sami:(

Rozmarzona lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • Ona_89' Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka: to czasem dobra cecha, bo gdybyś się bała odezwać to byś wieki czekała w tej kolejce :)

Rozmarzona: tydzień to faktycznie nie długo. Spróbuj moze kolezanka Ci poda, chociaz nie wiem czy moze tak na odległość ale jak zrobi to po kryjomu to pewnie nie będzie problemu. A tak w ogóle to seksi przyszła mamusia z Ciebie :)

Rozmarzona lubi tę wiadomość

kjmn3e5err34dy73.png
    d69c8u696axvumzk.png
    wwgzdqk3fqqv6f45.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Cześć dziewczyny i witam się w 26 tygodniu :)
    za mną ciężki dzień, słabo się dzisiaj czułam a wczoraj znowu zemdlałam i zastanawiam się od czego i co robić, żeby to się nie powtórzyło bo zaczynam się bać :(
    Dzisiaj byłam upuścić krwi i jutro wyniki TSH, ft3 i ft4 - ciekawość mnie zeżre jak ta moja tarczyca żyje po lekach.
    Jutro również wizta u ginekologa, nie mogę się doczekać.
    Może się dowiem co z moją szyjką, czy się nie skraca oraz kto mieszka u mnie w brzuszku :)

a byłas już u endo z enelmedu czy to dopiero przed Tobą?
    dzisiaj zbiorowo niebardzo sie czujemy...
    powodzenia na wizycie

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha padlam, rozmowa czterech dziewczynek pod blokiem rysujących kredami: która narysuje większe serce ta bardziej kocha Patryka ;)

Kitaja, haen, Rozmarzona, Ona_89', Micia lubią tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • mikado Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twój syn ma wzięcie:D

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny takie luzne pytanie, pokazywalam juz przyszly kat dla W., to chcialam sie Was spytac o tą część od parapetu do mini scianki (nad skrzynią będą półki, także uznajmy, że ta część jest wyłączona)

dla przypomnienia, jak wygląda sciana
    http://naforum.zapodaj.net/e163d9b18a67.jpg.html

jedna z opcji jest:
    1) postawienie lozeczka i obok bielizniarki, tylko boje się, że przez to ze ta szafka ma 170 cm wysokosci, mimo niewielkiej szerokosci to przytloczy pokoj
    lozeczko wstepnie takie
    http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-ola-wysylka-gratis-i5561893966.html
    bielizniarka wstepnie taka
    http://allegro.pl/bielizniarka-sosnowa-i5501799833.html#thumb/1

wszystko jest wyliczone co do cm

2) druga opcja powyzsze lozeczko i jakas komoda (nie moze byc wysoka, bo musi sie zmiescic pod parapet, ale szeroka tez nie bedzie, bo max. 75 cm)

ktora byscie wybraly?

kolejna rozkminka to jaki kolor: czyste drewno pasuje nam do sypialni, z kolei w przyszlosci pokoj dziecka chyba bialy, bo widze, ze takie meble sa najpopularniejsze i bedzie najlatwiej cos dobrac i nie wiem czy kupic lozeczko i np. komode tak, żeby nam pasowalo w pokoju czy dziecku...

jak ktos ma ochote sie wypowiedziec, bede wdzieczna:)
    aha niezaleznie od tego, ktory wariant bedzie, nad samym lozeczkiem na scianie bede chciala zamiescic czarno-biale rysunki moich siostrzenic lub naklejki w tych kolorach, bo z tego co czytalam te kolory sa najlepsze dla wzroku niemowlaka:)

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To właśnie zamówiłam książki dla Nati do 5 kl za jedyne 340 zł. Dodam, że część książek ma kontynuację i nie kupujemy, bo inaczej jedyne 500 by poszło

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to tylko ksiązki gdzie reszta wyprawki?? masakra jak nam wszyscy umilają życie..

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki bardzo mi milo sie zrobilo :):*

Ginger, no no to rosnie Ci lovelas pod dachem,a Ty nic o tym Kochana nie wiesz:D?
    To juz wiem dlaczego nie nadazasz za co rusz nowymi kolezankami synka jak ma takie branie hihi ;)

Ona, no wlasnie tez mi sie wydaje,ze moze byc problem z wyszperaniem tych wynikow bez mojej obecnosci.
    Jednak zobaczymy co napisze bo jak nie to wytrzymam,a moze a noz bedzie miala jak ;)

• Ginger84 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Są wprowadzane stopniowo podręczniki bezpłatne. Teraz chyba do 3klasy ale co roku będą dochodziły kolejne klasy. Ja zapłaciłam tylko za książkę do Religi 12 zł i to tyle;)

Mnie cała wyprawka łącznie z plecakiem,trampkami itp wyszła ok 220 zł

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
‹‹ 935 936 937 938 939 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ

Globulki dopochwowe z mio-inozytolem – naturalne wsparcie w dniach płodnych

Szukasz prostego sposobu, aby naturalnie wspomóc Wasze starania o dziecko? Czy wiedziałaś, że odpowiednie wsparcie środowiska wewnątrz pochwy może ułatwić zadanie plemnikom partnera? Specjalne globulki z mio-inozytolem mogą poprawiać jakość śluzu i chronić komórki przed niekorzystnymi czynnikami. Dzięki temu plemniki mogą poruszać się szybciej i sprawniej w drodze do celu, co może zwiększać szansę na zapłodnienie. To łagodne rozwiązanie, które może stać się Waszym cichym sprzymierzeńcem w najważniejszych dniach cyklu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ