Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ginger, Ty to zawsze mialas rewelacyjne pomysly
U mnie Maz tak od zdjec ucieka,ze mamy bardzo malo wspolnych co mnie irytuje.
Zapowiedzialam,ze jak Malutka przyjdzie na swiat to bedzie musial sie pokazywac do zdjec i koniec.
Teraz jak tak pomysle tyle lat razem,a pamiatek tak malo.
Dobrze,ze chociaz przy slubie i weselu nie mial wyboru i troche mamy natrzaskane hihi
A wlasnie ile jeszcze stracilismy zdjec bo mi system w lapku padl makabra
Na szczescie cyce mi nie dokuczaja.
Chociaz cyce by mogly byleby brzuszek nie bolalJestes juz z nami -
Izulka, nie dziekuje by nie zapeszyc hihi
Hm bo w moczu czesto cos moze nie wyjsc,a w posiewie wiecej szczegolow i dlatego czesto zlecaja jak cos nie pokoi
Czekam na swojego bo nie wiem czy dzisiaj po farby nie podjedziemy by w koncu odmalowac ten pokoj.
Ostatnio Maz zartowal,ze w weekend rocznicowy przeze mnie bedzie malowal bo wtedy ma wolne.
O juz na pewno chcialby!
Jestes juz z nami -
o a ja zapomnialam wyniki znowu odebrac. Wogole siedze w urzedzie dzisiaj oczywiscie mega kolejka ale wzielam ten glupi numerek i czekam. Nagle przychodzi straszy facet i mowi przepraszam ja kombatant wojenny i wejde bez numerka na co ja po tych 3 godzinach siedzenia i czekania chlapnelam na glos "a ja matka polka i tez zyje i czekam" nie myslalam ze tak to glosno powiedzialam ale caly korytarz sie smiac zaczął.
Dobrze ze dzieci mialam u mamy bo bym chyba oszalala z nimi.mikado lubi tę wiadomość
-
Rozmarzona: jak jestes ciekawa to idz do przychodni w ktorej przyjmuje Twoj lekarz i powiedz ze chcesz poznac wyniki z glukozy. To Twoje wyniki wiec masz prawo je zobaczyć a nawet zrobic kopię. Tam w recepcji mają Twoja karte i Ci udostepnia jak ich poprosisz.
Aparatka: dobrze że się odezwałaśWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:49
-
Ona, wiem wlasnie,ale w przyszlym tyg mam wizyte to dotrwam bo do przychodni mam kompletnie nie po drodze, drugi koniec miasta
Hmm chyba,ze napisze do znajomej bo pracuje tam w recepcji i by mi napisala wyniki moze hihi
edit: glowka pracujeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2015, 18:59
Ona_89' lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Rozmarzona super fotka ślicznie zresztą jak zwykle;)
Yupi mąż właśnie napisał ze ma ten urlop super bo weźmie Patryka na basen;) i trochę więcej czasu będziemy mieć dla siebie bo od przyszłego tyg idzie na fuche wiec nie będzie go całymi dniami bo to od razu po pracy:( tak myślę jak my damy rade z Patrykiem sami:(Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Aparatka: to czasem dobra cecha, bo gdybyś się bała odezwać to byś wieki czekała w tej kolejce
Rozmarzona: tydzień to faktycznie nie długo. Spróbuj moze kolezanka Ci poda, chociaz nie wiem czy moze tak na odległość ale jak zrobi to po kryjomu to pewnie nie będzie problemu. A tak w ogóle to seksi przyszła mamusia z Ciebie
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
Shibuya wrote:Cześć dziewczyny i witam się w 26 tygodniu
za mną ciężki dzień, słabo się dzisiaj czułam a wczoraj znowu zemdlałam i zastanawiam się od czego i co robić, żeby to się nie powtórzyło bo zaczynam się bać
Dzisiaj byłam upuścić krwi i jutro wyniki TSH, ft3 i ft4 - ciekawość mnie zeżre jak ta moja tarczyca żyje po lekach.
Jutro również wizta u ginekologa, nie mogę się doczekać.
Może się dowiem co z moją szyjką, czy się nie skraca oraz kto mieszka u mnie w brzuszku
a byłas już u endo z enelmedu czy to dopiero przed Tobą?
dzisiaj zbiorowo niebardzo sie czujemy...
powodzenia na wizycie -
dziewczyny takie luzne pytanie, pokazywalam juz przyszly kat dla W., to chcialam sie Was spytac o tą część od parapetu do mini scianki (nad skrzynią będą półki, także uznajmy, że ta część jest wyłączona)
dla przypomnienia, jak wygląda sciana
http://naforum.zapodaj.net/e163d9b18a67.jpg.html
jedna z opcji jest:
1) postawienie lozeczka i obok bielizniarki, tylko boje się, że przez to ze ta szafka ma 170 cm wysokosci, mimo niewielkiej szerokosci to przytloczy pokoj
lozeczko wstepnie takie
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece-z-szuflada-ola-wysylka-gratis-i5561893966.html
bielizniarka wstepnie taka
http://allegro.pl/bielizniarka-sosnowa-i5501799833.html#thumb/1
wszystko jest wyliczone co do cm
2) druga opcja powyzsze lozeczko i jakas komoda (nie moze byc wysoka, bo musi sie zmiescic pod parapet, ale szeroka tez nie bedzie, bo max. 75 cm)
ktora byscie wybraly?
kolejna rozkminka to jaki kolor: czyste drewno pasuje nam do sypialni, z kolei w przyszlosci pokoj dziecka chyba bialy, bo widze, ze takie meble sa najpopularniejsze i bedzie najlatwiej cos dobrac i nie wiem czy kupic lozeczko i np. komode tak, żeby nam pasowalo w pokoju czy dziecku...
jak ktos ma ochote sie wypowiedziec, bede wdzieczna:)
aha niezaleznie od tego, ktory wariant bedzie, nad samym lozeczkiem na scianie bede chciala zamiescic czarno-biale rysunki moich siostrzenic lub naklejki w tych kolorach, bo z tego co czytalam te kolory sa najlepsze dla wzroku niemowlaka:)
-
Dziekuje dziewczynki bardzo mi milo sie zrobilo
:*
Ginger, no no to rosnie Ci lovelas pod dachem,a Ty nic o tym Kochana nie wiesz:D?
To juz wiem dlaczego nie nadazasz za co rusz nowymi kolezankami synka jak ma takie branie hihi
Ona, no wlasnie tez mi sie wydaje,ze moze byc problem z wyszperaniem tych wynikow bez mojej obecnosci.
Jednak zobaczymy co napisze bo jak nie to wytrzymam,a moze a noz bedzie miala jakJestes juz z nami -
Są wprowadzane stopniowo podręczniki bezpłatne. Teraz chyba do 3klasy ale co roku będą dochodziły kolejne klasy. Ja zapłaciłam tylko za książkę do Religi 12 zł i to tyle;)
Mnie cała wyprawka łącznie z plecakiem,trampkami itp wyszła ok 220 zł