Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rozmarzona ja tez pozwalam sobie wiecej teraz na slodycze niz przed ciaza, bo mam takie wytlumaczenie ze i tak i tak przytyje
a lasuch bylam i jestem na nie, jedynie staram sie wymyslic zdrowa slodycz
Z tym ze mi nie tylko idzie w brzuszek , pierwsze poszlo w boczki :
I tersz i wczesniej i chyba zawsze bede twierdzic ze gdyby nie one to bym nawet talie miala
Ehh troche ostatnio mam zanik swojej atrakcyjnosci mimo ze m mowi mi co innego...
Co do wlasnego mieszkania to racja bede pakowac w swoje i z checia bede to robic!
Damy rade, wy tez dacie! Ale stresik mimo to musi towarzyszyc
Mala dokladnie nasze dzieci pojda do szkoly w wieku niespelna 6 lat
-
Witam was mamuski z rana
dzis i mi ciezko bylo spac.Musze sie Wam wyzalic, bo maz nie do konca mnie rozumie i mowi bym sie zawiscia i zazdroscia innych nie przejmowala, ale mi nerwy + hormony robia swoje.... Moja ciotka, ktorej nie widzialam juz 3 lata i zawsze mialam z nia slaby kontakt, a jak wyjechalam do Norwegii to zaczela na mnie gadac straszne glupoty.Ma corke ktora mieszka w Niemczech i srednio sobie radzi, zyje na kredytach, nie ma stalego zwiazku i dzieci( ale ja jej nie oceniam, najwazniejsze ze jest szczesliwa).No wiec moja ukochana ciociunia wymyslila teraz, ze jestem w ciazy urojonej, bo nie moge miec dzieci i wkladac sobie poduszke pod bluzke, bo ona u mnie brzucha nie widziala ( podkresle ostatni raz widziala mnie 3lata temu ) i ze pewnie gadam, ze jestem w ciazy, bo chce dziecko adoptowac!!!! No pojechalabym tam do niej i ja udusila, bo na mnie gadac niech gada, ale na mojego synka nie pozwole, stara dewota, boli ja moje szczescie! Powiedzialam mezowi, ze zrobie zdjecie brzucha w 9msc i wysle jej jako pocztowke z serdecznymi pozdrowieniami
bo to ja chyba najbardziej zaboli! przykre, ze do takich czynow/ slow jest zdolna rodzina ;-( przepraszam, ze tak wam sie zale z rana, ale musialam sie komus wygadac,bo jakis tak przykro mi sie zrobilo i w nocy malo spalam....
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
ROZMARZONA TY chudzinko, ale zgrabna z Ciebie mamuska
ja po ciazy wezme sie za siebie jak maly pozwoli
biedne te dzieciaczki w PL z tymi ksiazkami przeciez one waza tyle kg i tyle kosztuja! Az 3 ksiazki do muzyki to juz lekka przesada...
Rozmarzona lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Kitaja widze ciocia ma nasrane pod kopula (przepraszam za dosadne slowa...), ale ja bym olala i nic z tym nie robila. Wyslesz zdjecue to powie, ze fotomontaz...kazde Twoje dzialanie, bedzie kolejnym pretekstem do jej reakcji. A Twoi rodzice conna to? Wiedza o tej sytuacji?
Cebulka lubi tę wiadomość
-
To jest siostra mojej babci, moi rodzice smieja sie z tego i kaza sie nie przejmowac wkurzyli sie na moja siostre, ze ta mi to powiedziala, ze nie powinnam sie denerwowac.Mama podobno z nia rozmawiala i nie byla to mila rozmowa, oni tez ogolnie nie utrzymuja z nia kontaktow!!!! HEAN mi sie gorsze slowa cisna o tej kretynce, ale jak to sie mowi gowna sie nie tyka, bo zaczyna smierdziec!!!wrrrrr cudowna rodzinke mam....Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Po 3 tygodniach udało mi się dodzwonić do poradni i zapisać Nati do neurologa. Termin na 24 listopada. Całkiem nieźle, kobieta podała mi namiar na drugą poradnie, gdzie ordynator od nich przyjmuje. Będę próbować tam jeszcze dzwonić. Terminy krótsze. Kocham naszą służbę zdrowia
-
Dzien dobry o tak wczesnej porze (zapiszcie sobie w kalendarzu:D)hihi
Kitaja, dziekuje Kochana
Co do tej chorej baby to nie ma sie czym przejmowac.
Mysle,ze jest zazdrosna,ze jej coruni sie nie powiodlo,a Wam idzie wszystko w jak najlepszym kierunku
Olac babsztyla, na szczescie jak widzisz nawet Twoja rodzina za nia nie przepada i jest daleko od Was,wiec cyc do przodu i badz z siebie dumna!
Magdalena, tez to byla zawsze,jest i bedzie moja slabosc slodycze hihi
Ty chociaz jakies zdrwosze starasz sie wybrac,a ja lece z koksem na co mam ochote
Mnie ostatnio Maz milo zaskoczyl bo stwierdzil,ze to moze jednak chlopczyk skoro mi nic urody nie zabiera hihi
Przerazenie w oczach wszystko w dziewczecych kolorkach i nie ma juz innej opcjiJestes juz z nami -
jak ja Wam zazdroszcze tych wyprawek ja nie mam nic procz rzeczy ktore sama uszyłam. Nie moge sie doprosic mojego o to zeby zaczac kompletowac. No ale mam posciel, kocyki, podusie ozdoby i jakies zabawki literki nad łózeczko
MW26 lubi tę wiadomość