X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natali to nie jest sprawiedliwe prawda?
    A wiecie ze nasze dzieciaki pójdą do szkoły w tym chorym kraju zanim skończą 6 lat...

Padam dzisiaj z nóg a od rana.. Urzędy! Aż żyć się chce ehhhh

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:17

Micia lubi tę wiadomość

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozmarzona ja tez pozwalam sobie wiecej teraz na slodycze niz przed ciaza, bo mam takie wytlumaczenie ze i tak i tak przytyje ;) a lasuch bylam i jestem na nie, jedynie staram sie wymyslic zdrowa slodycz ;)
    Z tym ze mi nie tylko idzie w brzuszek , pierwsze poszlo w boczki :
    I tersz i wczesniej i chyba zawsze bede twierdzic ze gdyby nie one to bym nawet talie miala ;)
    Ehh troche ostatnio mam zanik swojej atrakcyjnosci mimo ze m mowi mi co innego...

Co do wlasnego mieszkania to racja bede pakowac w swoje i z checia bede to robic!
    Damy rade, wy tez dacie! Ale stresik mimo to musi towarzyszyc :/

Mala dokladnie nasze dzieci pojda do szkoly w wieku niespelna 6 lat :/

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cebulka czemu nie chcecie się przeprowadzić nad morze wcześniej? Moja wymowka są zawsze przyjaźnie i szkoła córki.

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • Cebulka Autorytet

Wysłany: 3 sierpnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:17

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Aga_502 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 04:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znowu bezsenna noc :( Ehh oby jak najmniej takich.

Kacper <3 :) :) :) 20.03.2017 - 1080g - 27tc
    dqpranliysvka661.png
    Gabrysia <3 :):):) 25.09.2015 -2470g - 35t2d
    relgdf9him4y17cs.png
  • mikado Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga u mnie to samo od 3-5 masakra i taka duchota a z moim pęcherzem za wiele okna nie chcialam otwierać.. Aaa i witam sie w 25 tygodniu:)

Syn !:*. Wojtuś <3
    26.11.2015 53 cm 3300g :) SN :D
    bhywqtkfje5mmlij.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was mamuski z rana :-) dzis i mi ciezko bylo spac.Musze sie Wam wyzalic, bo maz nie do konca mnie rozumie i mowi bym sie zawiscia i zazdroscia innych nie przejmowala, ale mi nerwy + hormony robia swoje.... Moja ciotka, ktorej nie widzialam juz 3 lata i zawsze mialam z nia slaby kontakt, a jak wyjechalam do Norwegii to zaczela na mnie gadac straszne glupoty.Ma corke ktora mieszka w Niemczech i srednio sobie radzi, zyje na kredytach, nie ma stalego zwiazku i dzieci( ale ja jej nie oceniam, najwazniejsze ze jest szczesliwa).No wiec moja ukochana ciociunia wymyslila teraz, ze jestem w ciazy urojonej, bo nie moge miec dzieci i wkladac sobie poduszke pod bluzke, bo ona u mnie brzucha nie widziala ( podkresle ostatni raz widziala mnie 3lata temu ) i ze pewnie gadam, ze jestem w ciazy, bo chce dziecko adoptowac!!!! No pojechalabym tam do niej i ja udusila, bo na mnie gadac niech gada, ale na mojego synka nie pozwole, stara dewota, boli ja moje szczescie! Powiedzialam mezowi, ze zrobie zdjecie brzucha w 9msc i wysle jej jako pocztowke z serdecznymi pozdrowieniami ;-) bo to ja chyba najbardziej zaboli! przykre, ze do takich czynow/ slow jest zdolna rodzina ;-( przepraszam, ze tak wam sie zale z rana, ale musialam sie komus wygadac,bo jakis tak przykro mi sie zrobilo i w nocy malo spalam....

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • haen Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O to ja dzusiaj mila odminana tylko 1 pobudka na siku i noc przespana:) czesc w klimie, czesc przy oknie (ake to standard u nas). Mikado czemu nie otwieracie okna ? Przeciez to udusic sie mozna:(

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROZMARZONA TY chudzinko, ale zgrabna z Ciebie mamuska :-) ja po ciazy wezme sie za siebie jak maly pozwoli ;-) biedne te dzieciaczki w PL z tymi ksiazkami przeciez one waza tyle kg i tyle kosztuja! Az 3 ksiazki do muzyki to juz lekka przesada...

Rozmarzona lubi tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• haen Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja widze ciocia ma nasrane pod kopula (przepraszam za dosadne slowa...), ale ja bym olala i nic z tym nie robila. Wyslesz zdjecue to powie, ze fotomontaz...kazde Twoje dzialanie, bedzie kolejnym pretekstem do jej reakcji. A Twoi rodzice conna to? Wiedza o tej sytuacji?

Cebulka lubi tę wiadomość

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To jest siostra mojej babci, moi rodzice smieja sie z tego i kaza sie nie przejmowac wkurzyli sie na moja siostre, ze ta mi to powiedziala, ze nie powinnam sie denerwowac.Mama podobno z nia rozmawiala i nie byla to mila rozmowa, oni tez ogolnie nie utrzymuja z nia kontaktow!!!! HEAN mi sie gorsze slowa cisna o tej kretynce, ale jak to sie mowi gowna sie nie tyka, bo zaczyna smierdziec!!!wrrrrr cudowna rodzinke mam....

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kitaja matko co za baba ale widze ze ona pokroju mojej babci jest. Moja babka stwierdziła ostatnio ze jestem kurwa skoro mam 3 dziecko w drodze a brak slubu i ze powinnam usunac

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No siostra mogla sobie darowac taka informavje :) a Ty to olej i miej w nosie. Dobrze, ze rodzice podobnie uwazaja. W kaDej rodzine znajdzie sie ktos taki...

3i49j48aw0dpg1bk.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brak słów. Co za ludzie. Ja bym olala temat. Szkoda zdrowia na takie typy.

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • natali101 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po 3 tygodniach udało mi się dodzwonić do poradni i zapisać Nati do neurologa. Termin na 24 listopada. Całkiem nieźle, kobieta podała mi namiar na drugą poradnie, gdzie ordynator od nich przyjmuje. Będę próbować tam jeszcze dzwonić. Terminy krótsze. Kocham naszą służbę zdrowia

xnw490bvv7oz0z3a.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry o tak wczesnej porze (zapiszcie sobie w kalendarzu:D)hihi ;)

Kitaja, dziekuje Kochana ;)
    Co do tej chorej baby to nie ma sie czym przejmowac.
    Mysle,ze jest zazdrosna,ze jej coruni sie nie powiodlo,a Wam idzie wszystko w jak najlepszym kierunku :)
    Olac babsztyla, na szczescie jak widzisz nawet Twoja rodzina za nia nie przepada i jest daleko od Was,wiec cyc do przodu i badz z siebie dumna ;)!

Magdalena, tez to byla zawsze,jest i bedzie moja slabosc slodycze hihi :)
    Ty chociaz jakies zdrwosze starasz sie wybrac,a ja lece z koksem na co mam ochote :O

Mnie ostatnio Maz milo zaskoczyl bo stwierdzil,ze to moze jednak chlopczyk skoro mi nic urody nie zabiera hihi :)
    Przerazenie w oczach wszystko w dziewczecych kolorkach i nie ma juz innej opcji :)

Jestes juz z nami :)
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ginger spiochu wstawaj :)
    Hihi teraz przynajmniej moge podokuczac jak mi sie wczesniej udalo zwlec z lozka :D

Jestes juz z nami :)
  • izulkaa Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Nie da się spać przez te upały..
    Wiecie co..jestem odwodniona.. Tak mi wyszlo z badan :-o

Ja się wczoraj z moim mężem pożarłam na noc..
    Musiałam sie poryczeć oczywiście ...

3jvzgu1r782c9g1c.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja Wam zazdroszcze tych wyprawek ja nie mam nic procz rzeczy ktore sama uszyłam. Nie moge sie doprosic mojego o to zeby zaczac kompletowac. No ale mam posciel, kocyki, podusie ozdoby i jakies zabawki literki nad łózeczko

MW26 lubi tę wiadomość

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
‹‹ 937 938 939 940 941 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ