X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Listopadówki 2015
Odpowiedz

Listopadówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Mala_Czarna_89 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejoooooo :)

Zaliczyłam pierwszą wyspaną noc w nowej sypialni :D :D :D szkoda, że bez męża, który został w salonie z psem :/
    Byłam już też dziś w urzędach (to już z mężem, bo autobusem ze szczeniakiem jeździć nie będę ;) ) i u mamy po zdjęcia małej Laury na przenośnym dysku. Mam ich chyba milion, teraz przejrzeć i wywołać.

Mam pytanie może ktoś się zna:
    Jestem zameldowana u rodziców. Tyle, że oni się rozwiedli, wynajęli osobne mieszkania i właśnie to nasze wspólne sprzedali. I muszą mnie wymeldować, a ja nie mogę zameldować się na stałe tu gdzie mieszkam. I co teraz? W papierach jestem bezdomna??? :/

Kitaja, wysłałabym pocztówkę z brzuchem, a co ;) z przemiłymi pozdrowieniami.

Aparatka a co twój facet mówi cna wyprawkę? Zeby jeszcze poczekać? Na pocieszenie- też niewiele mam ;)

yiDgp1.png
    kqdgp2.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała Czarna no coż moj uwaza ze sa potrzebniejsze rzeczy teraz czytaj felgi i opony do nowego auta nowe lampy itd

http://aparatka87.blogspot.com/
    ug376iyelyb9zcc9.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wgole uwaza ze wszytsko mamy ale trzeba kupic stelaz do wozka podwojny, łózeczko, materac nowe reczniki itd ale po co przeciez felgi wazniejsze

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Rozmarzona Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya wrote:
    Mała a nie może Cię któreś z rodziców zameldować u siebie?

Nie moga zameldowac bo z tego co wnioskuje to Malej rodzice wynajmuja tez mieszkania.
    Hm nie znam sie na tym niestety nie pomoge ;/

Jestes juz z nami :)
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamy 3 zabka u Lenusi:):):)

Kitaja, natali101 lubią tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Izzy Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, teraz chyba nie ma obowiązku zameldowania. Od kiedy te nowe dowody są. :) W UM na pewno by Ci poradzili.

I w ogóle to dzień dobry :) Ale się u Was dzieje, czytam i czytam a napisać nie mam kiedy :)

• Cebulka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2015, 01:18

Synek ur. 8.11.2015
    Córeczka ur. 15.10.2013
  • Micia Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :D.
    Ostatnio nie pisałam, bo miałam depresyjny nastrój. Na szczęście z dnia na dzień się poprawia, chyba żelazo do żucia Ferrum zaczęło działać i zaczynam je przyswajać, oprócz tego witaminy z DHA co mi poleciłyście :D. Wracam do dawnej siebie.
    ROZMARZONA seksi mamusia jak nic, przesłodki brzusio <3.
    Ja dziś też nie mogłam spać. Jak się przewracam na bok to więzadła dają o sobie znać ból niesamowity :/. Jeszcze Przemcio ostatnio co noc o 3 się budzi i szaleje w brzuszku :D. A żeby było mało to kot o podobnej porze idzie do kuwety robić swoje :P i też mnie zawsze obudzi :P.
    KITAJA co za ciotka, rozumiem Twoje nerwy, też bym się wkurzyła takim gadaniem. Tym bardziej, że w ciąży jesteśmy bardziej emocjonalne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:32

Rozmarzona lubi tę wiadomość

w4sqyx8djdwls2n9.png
    mhsvupjy8yin3yzi.png
    ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud <3
    [*] 26.03.2014 - 9 tc
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cebulka wez mnie nie strasz tyle tygodni bez dzieci to bym nie zniosla chyba.
    Ja juz nie mam sily o wszystko go prosic. Trudno nie chce to nie jego sprawa.
    Przysieglam sobie wczoraj ze nie poprosze juz o nic bede zamawiac bez jego wiedzy i do mojej mamy robic wysylke zobacze kiedy sie obudzi wkoncu.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • MadaLena30 Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczynki :)

eh dzis jakas paskudna noc, sny mnie glupie nawiedzily :/ snilo mi sie ze mnie gonili, zgwalcili, pozniej snilo mi sie ze moj m wpadl w zle towarzystwo a ja nie mialam juz sily i zlozylam papiery o rozwod. Oczywiscie obudzilam sie splakana :( Na domiar wszystkiego zaczelam mojemu sie skazyc ze mnie chyba nie kocha ze mnie nie przytuli, itd a ja potrzebuje tego ...bla bla a on oczywiscie powiedzial tylko : "ty gluptasku" - co chyba jeszcze bardziej mnie ruszylo ... ehh wiem ze to hormony - jestem tego swiadoma ale nie umiem sobie z nimi poradzic.

Cebulka ty mnie nie strasz, ja mam tez lozysko przodujace i nie wyobrazam sobie lezec w szpitalu, co do wyprawki to juz wiecie bo niejednokrotnie pisalam ze tak naprawde to nie zaczelam jej kompletowac. Kupuje jedynie jakies rzeczy jesli przy okazji wpadna mi w oko ( np. dzis plyn do plukania lovela w rossmanie za 17,99zl)

Dziewczyny co robicie dzis na obiad? Zjadlambym cos ale sama nie wiem co, przed te upaly nie chce mi sie stac w kuchni ...dajcie jakies propozycje :)

Coreczka <3 - 13.07.15 - 379g , 24.08.15 -1033g, 07.10.15 - 2173 g
    gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MagdaLena u mnie dzisiaj polski obiadek kotleciki mielone w sosiku do tego ziemniaczki i mizeria albo marchewka na słodko. Kto co woli w domu.

Co do glupich snów to ja dzisiaj w swoim zabiłam moja babcie a potem mialam romans z policjantem ktory mnie aresztowal. Przebudzilam sie i stwierdzilam jaka ja glupia jestem ze takie rzeczy mi sie snia

MadaLena30 lubi tę wiadomość

ug376iyelyb9zcc9.png
  • Kitaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy lozysko przodujace to znaczy ze lozysko jest na przedniej scianie? Czy to dwa rozne pojecja? APARATKA gratulacje dla Lenki 3 zabka:-) ja bym zamawiala rzeczy bez wiedzy meza ,by pozniej nie robic wszystkiego na ostatnia chwile, a po za tym to straszna przyjemnosc kompletowac wyprawke takze do dziela ;-) udanych zakupow zycze. MICIA ciesze sie, ze stany depresyjne minely. Ja rowniez mam kiepskie wyniki krwi dostalam zelazo po ktorym mam problemy zoladkowo- toaletowe ;-) dzwonilam do lekarza i mam odstawic. A to Przemcio taki nocny rozrabiaka .

Micia lubi tę wiadomość

Czekamy na Ciebie coreczko
    d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia
    Słaba morfologia nasienia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przodujace to te co zakrywa szyjke a własciwie wyjscie z niej.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • MadaLena30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aparatka ale twoje sny w polowie chociaz sa przyjemne ( romans z policjantem heh).

Mhh pulpeciki w sosie koperkowym+kasza gryczana lub ryz brazowy ... moze moze

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • Kitaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie dzis przyjedzie do nas wozek dla Jasia, ale sie podniecilam juz doczekac sie nie moge :-):-):-) po tych ciotkowych nerwach taka mila rzecz :-) a na obiadek u nas karkowka w sosie domowym, ziemniaczki i mizeria

haen, Rozmarzona, MadaLena30, Micia lubią tę wiadomość

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Kitaja Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APARATKA czyli sa to dwa rozne typy? Wiem wiem ciemna istota ze mnie?

d8d0698bd2.png
    Kiry AA
    MTHFR hetero
    PAI-4 homo
    Celiakia

5 👼
    1👦 Jaś ♥️

• Rozmarzona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Micia Kochana, nie ma co sie samej smutac tylko gonic na forum,a my Ci humor poprawimy ;)!
    Dziekuje Kochana ;*

Sny naprawde teraz bywaja pogrzane..
    Ja to ciagle w nich przed czyms uciekam i sie mecze :D
    Dzisiaj tescie mi sie snili i jakos nie bardzo bylam w tym snie,w humorze hihi.

Ja narazie mam lenia do gotowania bo Maz i tak dopiero do pracy wyszedl,wiec nie ma sie co spieszyc.
    Mam za to jeszcze dwie galaretki,wiec jestem spelniona hihi :D

Micia lubi tę wiadomość

Jestes juz z nami :)
  • MadaLena30 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shibuya powodzenia na wizycie- niech maluszek sie ujawni :)

Rozmarzona mi tez kazdy mowi ze to moze jednak chlopczyk bedzie bo urody mi nie ubylo a wrecz odwrotnie - tez ma stracha w oczach :)

Moja mama ze mna tez tryskala uroda i przygotowywala sie na chlopczyka. w tamtych czasach usg nie bylo tak powszechne i zszokowala sie kiedy urodzilam sie ja :) A tate szybko wyslala do sklepu zeby kupil cos niebieskiego bo miala wszytsko rozowe na chlpczyka ( kiedys bylo odwrotnie) hehe

Rozmarzona lubi tę wiadomość

gannyx8d1p2ldx6e.png
  • aparatka Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no nawet przystojny ten policjant był w snie:P:P:P:P

Własnei dzwonilam mojego matka i mówi do mnie "Boże Nadia dlaczego takie brzydkie imie chcesz dać dziecku" pytam sie skad o tym wie a ona że mój jej powiedział ze ja tak chce dac na imie małej i że tak Oliwka mówi do brzuszka juz.

ug376iyelyb9zcc9.png
  • haen Autorytet

Wysłany: 4 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kluski slaskie (kupne:P), pyszny ogoreczek malosolny i gulasz wieprz. z marchewka
    mialam zrobic odwlekane od zeszlego tygodnia rogaliki, zmienilam koncepcje i z krucho-drozdzowych zrobilam ciasto na kruche wczoraj, dzisiaj zaczelam sie tym bawic, ale maz mnie tak wkurzyl, ciasto sie lepilo i sie nie dalo go rozwalkowac, ze stwierdzilam, ze pieprze to wszystko i ciasto wraz z marmolada wyrzucilam do smieci.

3i49j48aw0dpg1bk.png
‹‹ 938 939 940 941 942 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ