Listopadówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejoooooo
Zaliczyłam pierwszą wyspaną noc w nowej sypialniszkoda, że bez męża, który został w salonie z psem
Byłam już też dziś w urzędach (to już z mężem, bo autobusem ze szczeniakiem jeździć nie będę) i u mamy po zdjęcia małej Laury na przenośnym dysku. Mam ich chyba milion, teraz przejrzeć i wywołać.
Mam pytanie może ktoś się zna:
Jestem zameldowana u rodziców. Tyle, że oni się rozwiedli, wynajęli osobne mieszkania i właśnie to nasze wspólne sprzedali. I muszą mnie wymeldować, a ja nie mogę zameldować się na stałe tu gdzie mieszkam. I co teraz? W papierach jestem bezdomna???
Kitaja, wysłałabym pocztówkę z brzuchem, a coz przemiłymi pozdrowieniami.
Aparatka a co twój facet mówi cna wyprawkę? Zeby jeszcze poczekać? Na pocieszenie- też niewiele mam -
Hej dziewczyny
.
Ostatnio nie pisałam, bo miałam depresyjny nastrój. Na szczęście z dnia na dzień się poprawia, chyba żelazo do żucia Ferrum zaczęło działać i zaczynam je przyswajać, oprócz tego witaminy z DHA co mi poleciłyście. Wracam do dawnej siebie.
ROZMARZONA seksi mamusia jak nic, przesłodki brzusio.
Ja dziś też nie mogłam spać. Jak się przewracam na bok to więzadła dają o sobie znać ból niesamowity. Jeszcze Przemcio ostatnio co noc o 3 się budzi i szaleje w brzuszku
. A żeby było mało to kot o podobnej porze idzie do kuwety robić swoje
i też mnie zawsze obudzi
.
KITAJA co za ciotka, rozumiem Twoje nerwy, też bym się wkurzyła takim gadaniem. Tym bardziej, że w ciąży jesteśmy bardziej emocjonalne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2015, 10:32
Rozmarzona lubi tę wiadomość
ur. 27.10.15r. godz. 12:50 Nasz Cud
[*] 26.03.2014 - 9 tc
-
cebulka wez mnie nie strasz tyle tygodni bez dzieci to bym nie zniosla chyba.
Ja juz nie mam sily o wszystko go prosic. Trudno nie chce to nie jego sprawa.
Przysieglam sobie wczoraj ze nie poprosze juz o nic bede zamawiac bez jego wiedzy i do mojej mamy robic wysylke zobacze kiedy sie obudzi wkoncu. -
Hej Dziewczynki
eh dzis jakas paskudna noc, sny mnie glupie nawiedzilysnilo mi sie ze mnie gonili, zgwalcili, pozniej snilo mi sie ze moj m wpadl w zle towarzystwo a ja nie mialam juz sily i zlozylam papiery o rozwod. Oczywiscie obudzilam sie splakana
Na domiar wszystkiego zaczelam mojemu sie skazyc ze mnie chyba nie kocha ze mnie nie przytuli, itd a ja potrzebuje tego ...bla bla a on oczywiscie powiedzial tylko : "ty gluptasku" - co chyba jeszcze bardziej mnie ruszylo ... ehh wiem ze to hormony - jestem tego swiadoma ale nie umiem sobie z nimi poradzic.
Cebulka ty mnie nie strasz, ja mam tez lozysko przodujace i nie wyobrazam sobie lezec w szpitalu, co do wyprawki to juz wiecie bo niejednokrotnie pisalam ze tak naprawde to nie zaczelam jej kompletowac. Kupuje jedynie jakies rzeczy jesli przy okazji wpadna mi w oko ( np. dzis plyn do plukania lovela w rossmanie za 17,99zl)
Dziewczyny co robicie dzis na obiad? Zjadlambym cos ale sama nie wiem co, przed te upaly nie chce mi sie stac w kuchni ...dajcie jakies propozycje -
MagdaLena u mnie dzisiaj polski obiadek kotleciki mielone w sosiku do tego ziemniaczki i mizeria albo marchewka na słodko. Kto co woli w domu.
Co do glupich snów to ja dzisiaj w swoim zabiłam moja babcie a potem mialam romans z policjantem ktory mnie aresztowal. Przebudzilam sie i stwierdzilam jaka ja glupia jestem ze takie rzeczy mi sie snia
MadaLena30 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy lozysko przodujace to znaczy ze lozysko jest na przedniej scianie? Czy to dwa rozne pojecja? APARATKA gratulacje dla Lenki 3 zabka:-) ja bym zamawiala rzeczy bez wiedzy meza ,by pozniej nie robic wszystkiego na ostatnia chwile, a po za tym to straszna przyjemnosc kompletowac wyprawke takze do dziela
udanych zakupow zycze. MICIA ciesze sie, ze stany depresyjne minely. Ja rowniez mam kiepskie wyniki krwi dostalam zelazo po ktorym mam problemy zoladkowo- toaletowe
dzwonilam do lekarza i mam odstawic. A to Przemcio taki nocny rozrabiaka .
Micia lubi tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Pochwale sie dzis przyjedzie do nas wozek dla Jasia, ale sie podniecilam juz doczekac sie nie moge
po tych ciotkowych nerwach taka mila rzecz
a na obiadek u nas karkowka w sosie domowym, ziemniaczki i mizeria
haen, Rozmarzona, MadaLena30, Micia lubią tę wiadomość
Czekamy na Ciebie coreczko
Kiry AA
MTHFR hetero
PAI-4 homo
Celiakia
Słaba morfologia nasienia
5 👼
1👦 Jaś ♥️
Leki:clexane 04,acard 150mg,metyle,luteina, duphostan -
Micia Kochana, nie ma co sie samej smutac tylko gonic na forum,a my Ci humor poprawimy
!
Dziekuje Kochana ;*
Sny naprawde teraz bywaja pogrzane..
Ja to ciagle w nich przed czyms uciekam i sie mecze
Dzisiaj tescie mi sie snili i jakos nie bardzo bylam w tym snie,w humorze hihi.
Ja narazie mam lenia do gotowania bo Maz i tak dopiero do pracy wyszedl,wiec nie ma sie co spieszyc.
Mam za to jeszcze dwie galaretki,wiec jestem spelniona hihiMicia lubi tę wiadomość
Jestes juz z nami -
Shibuya powodzenia na wizycie- niech maluszek sie ujawni
Rozmarzona mi tez kazdy mowi ze to moze jednak chlopczyk bedzie bo urody mi nie ubylo a wrecz odwrotnie - tez ma stracha w oczach
Moja mama ze mna tez tryskala uroda i przygotowywala sie na chlopczyka. w tamtych czasach usg nie bylo tak powszechne i zszokowala sie kiedy urodzilam sie jaA tate szybko wyslala do sklepu zeby kupil cos niebieskiego bo miala wszytsko rozowe na chlpczyka ( kiedys bylo odwrotnie) hehe
Rozmarzona lubi tę wiadomość
-
hehe no nawet przystojny ten policjant był w snie:P:P:P:P
Własnei dzwonilam mojego matka i mówi do mnie "Boże Nadia dlaczego takie brzydkie imie chcesz dać dziecku" pytam sie skad o tym wie a ona że mój jej powiedział ze ja tak chce dac na imie małej i że tak Oliwka mówi do brzuszka juz. -
ja kluski slaskie (kupne:P), pyszny ogoreczek malosolny i gulasz wieprz. z marchewka
mialam zrobic odwlekane od zeszlego tygodnia rogaliki, zmienilam koncepcje i z krucho-drozdzowych zrobilam ciasto na kruche wczoraj, dzisiaj zaczelam sie tym bawic, ale maz mnie tak wkurzyl, ciasto sie lepilo i sie nie dalo go rozwalkowac, ze stwierdzilam, ze pieprze to wszystko i ciasto wraz z marmolada wyrzucilam do smieci.