Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jestem z okolic Łodzi i mam ginekologa który bodajże ma 2 szpitale ale musiałabyś podejść do któregoś z nich i podpytać gdzie musiałabyś przyjść na wizytę
tu masz namiary:
ZOZ Medin s.c.
ul. Nawrot 81, Łódź
Wojewódzki Specjalistyczny Szpital im. M. Madurowicza w Łodzi
ul. Wileńska 37, Łódź
ja ogólnie chodzę na wizytę w mojej przychodni, i naprawdę nie znam osoby która miałaby na niego złą opinię
Pozdrawiam!Bergo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzien doberek od dawna zastanawialam sie czy zalozyc ten watek mamusiek z lodzi bo ja tez z lodzi jestem.
polecam dr Perenc Malgorzate przyjmue na pl. pokoju. doprowadzila mnie do 1 ciazy chociaz u innych lekarzy trwalo to rok ona dala rade w 3 mies. prowadzila moja ciaze i teraz tez doprowadzila mnie do ciazy. ma jeden minus ktory mi przeszkadza. w dzien nie mozna sie do niej dodzwonic. bo przyjmuje u siebie. pracuje w szpitalu i jakies kampanie prowadzi. natomiast jak napisze sie jej smsa odpisuje albo oddzwania wieczorem. pozatym jest edpanialym czlowiekiem, wyrozumiala poprostu superMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
cześć karola88, gratulacje, widzę ze to początki. Ja chodzę do dr Ćwiklak, przyjmuje w allmedzie w galerii retkińskiej, pracuje w CZMP. Fajna babka, konkretna i rzeczowa, nie ocenia, nie narzuca nic, taka nowoczesna Pani doktor, można powiedzieć.
najważniejsze mieć dobrego lekarza, nie wyobrażam sobie gdybym miala mieć stresa przed każdą wizytą.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
ja bylam ostatnio w matce polce i wiecej tam nie pojde. co prawda kazdy byl dla mnie mily usmiechniety itp ale to jak ten sxpital wyglada od razu mnie przerazilo. zimne takie wiezienie. moj znajomy pracuje tam i mowi ze tez jest okropnie. jak w markecie. ciach i nastepna i nastepna
ja pierwsze dziecko rodzilam w szpitalu na Szterlinga i jestem bardzo zadowolona. rodzic 2 dziecko zdecydowalam sie w malym sxpitaliku kameralnym i najwazniejsze to to ze najnowoczesniejszy w polsce. jak tam bylam bylam nardzo mile zaskoczona. cisza spokoj a lekarze hmmmm bajkaMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nick nieaktualny
-
niecierpliwa21, moja znajoma za 2 tyg bedzie miala w salve cc, to mi zda relację jak tam jest. kurde, ja w 10 tyg to leżałam i myślałam ze umieram, tak się źle czułam, że nawet do głowy mi nie przyszło żeby myśleć gdzie będe rodziła:)Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
agapast a do jakiego lekarza idziesz na ciesielska? bo o tym malutkim szpitalu wlasnie pisalam na ciesielskiej
amnezja a perencowa to twoja prowadzaca? co do salve to ide pojutrze do lekarki. podobno tam trzeba tam miec lekarza prowadzacego zeby tam na nfz rodzuc. tak samo jest na ciesielskiejLoczek2018 lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Mnie prowadzi Agata Cajdler-Łuba. Nie musisz miec lekarza prowadzącego w Salve. W 33 tyg.idziesz na wiz.kwalifikującą,jeżeli wszystko jest ok podpisujesz z nimi umowę,tzn.wybierasz sobie pakiet (sn-3200,cc-3900), wpłacasz pieniążki i już.
Bergo, elfiona lubią tę wiadomość