Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
kamilaj. wiem co przezylas. na szczescie masz juz dobrego gina i teraz doprowadzi cie do konca
agapast no ty juz koncoweczka wiec zrozumiale wybaczamy . ja bez zastanowienia rodzilabym w medorze:)
jedyneczko to by bylo piekne, powiedzmy spotkac sie w 5 czy wiecej osob i zamowic soczek hahaha. suuper by bylo spotkac sie poznac, powymieniac sie doswiadczenuami wogole normalnie porozmawuac
kiedy i gdzie ?? masz jakas propozycje?
poprosze o jutrzejsze kciuki o 18.30 ide pierwszy raz z Marysia i mam nadzieje ze nadal bedzie pipunia. jjuz chyba sie przyzwyczailam ze to kobitka bedzieMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
amnezja a wczesniej mialas mowione ze kobitka bedzie?
ja wiem ze u mnie bylo wczesnie powiedziane i nawet pokazane ze kobitka bedzie, ja myslalam do tamtej pory ze facet i troche posmutnialam ale teraz jakbym sie dowiedziala ze bedzie siusiak tez pewnie bym posmutniala bo juz sie przyzwyczailam do mowienia do brzusia "ona puka" "ona sie rusza" itp. niby moja ginka sie nie myli ale ale.....Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Hej!
Ja rodziłam w Medeorze 4 m-ce temu, poród miałam strasznie trudny i nie miałam zrobionego usg, rodziłam naturalnie po czym się okazało że mały był okręcony pępowiną trzykrotnie i leciało mu tętno na koniec (20h porodu), ale mimo wszystko opiekę i warunki oceniam bardzo pozytywnie. Nie mam zbyt wielkiego porównania bo to pierwsza ciąża ale znam CZMP, tam prowadziłam ciążę i kiedyś leżałam po poronieniu. Prowadzenie ciąży ok, zadowolona jestem ale warunki szpitalne takie sobie...
http://allegro.pl/butelka-dr-browns-250ml-z-aplikacja-i-smoczkiem-i4391450355.html
http://allegro.pl/bu...4391476776.html
http://allegro.pl/bu...4391520159.html
-
kamilaj ja jestem. co sie dzieje?
kochane co do spotkania ja tez moge w tygodniu. siedze i tak na zwolnieniu wiec mam niby duzo czasu.
godzinka czy dwie to nie duzo wiec spokojnie mysle se kazda znajdzie czas
przyszly tydzien pasuje, slyszalam ze bedzie chlodniejMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
nie napisalam ? przepraszam wczoraj juz chyba nie wiedzialam sama jak ja funkcjonuje. upal mnie dobija
tak wiec... potwierdzilismy plec- coreczka chociaz to tez bylo bardzo ciezkie. mala wazy 200g i dluga na 14cm wszystkie pomiary wskazuja na 17tc a wiec tydzien mniej niz ciaza. od samego poczatku bylo tydzien do tylu i nadal sie to utrzymuje. podczas badania na samolocie szyjka na 2cm wysoka ale mam za duzy brzuch jak na ten tydzien ciazy. tak ginka powiedziala bedziemy to kontrolowac bo to nie wina wagi, przytylam od samego poczatku 2.5kgMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
W przyszłym tygodniu w sobotę biorę ślub X) Więc mogę być ogólnie trochę zabiegana, ale godzinkę czy dwie, jak to napisała karola88, chętnie odpocznę w Waszym towarzystwie Tylko piątek 18 lipca odpada - przez zabiegi upiększające. W ogóle najlepiej pasowałyby mi godziny do 17. Chyba, że po 21 lipca - wtedy już będę szczęśliwą mężatką z mnóstwem wolnego czasu
-
jedynka to wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia a ucaluje cie jak sie apotkamy :p
mnie to jest obojetne mowicie i macie mnie:p hahaha
ja tez bralam slub w ciazy. bylam w 4 miesiacu:)
wolicie wtorek czy srode?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Ja ci dam kataklizm wrrr
No to co wtorek w manufakturze? Chyba to bedzie po rowno z kazdej dzielnicy
AngelQa to zmieniamy plany i przyjezdzamy do ciebie :p z jakiej dzielnicy jestes? Ja juz mialam tydzien maluszka w ramionach w twoim tygodniuMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Wczoraj musiałam umówić fryzjera na 14 na wtorek X) Także ja bardzo, bardzo chętnie, ale po fryzjerze. Nie wiem, ile to zajmie, bo ma być z koloryzacją. Dwie godziny? Trzy? Przy okazji ocenicie moją próbną ślubną fryzurę No, chyba, że przed południem, wtedy po prostu 13.30 się urwę.