Łódź
-
WIADOMOŚĆ
-
Niecierpliwa gratuluję
Nie mam wymarzonej płci:) Nigdy nie chciałam mieć 2 córek, a że mam syna to jest mi teraz całkowicie obojętnie. Jakoś przeczucia skłaniają mnie na dziewczynkę, ale czy się potwierdzi to zobaczymy.
Byłam już dzisiaj u gina, wszystko jest dobrze, serduszko Dzidziola łądnie bije. Teraz oby do 16 na usg:)👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Bergo wrote:Jestem po usg połówkowym u dr Hanny Moczulskiej i z czystym sumieniem polecam! Super dokładna babka, zna się na rzeczy. Oczywiście atmosfera przemiła, ale co najważniejsze wszystko idealnie wyjaśnione w trakcie badania, każdy fragment ciałka opisany. Tańsza niż Dudarewicz, przyjmuje w tym samym miejscu.
Bergo a gdzie konkretnie dr Moczulska przyjmuje? I czy mogłabyś coś więcej napisać bo w necie nie mogę nic znaleźć.Dudarewicza znalazłam na Kamińskiego a on podobno na Liściastej. Byłam zapisana do Perencowej a dzisiaj zadzwonili z Salve,że niestety jej wtedy nie ma. Wkurzyłam się i teraz znowu szukam dobrego fachowca. -
amnezja ale ona nie tylko przyjmuje w salve. zadzwonilabys do niej to by cie wcisnela do siebie w salve pewnie wiecej sie placi. czekam na wizytke. trzymajcie kciuki. wizyta bez usg na pewno bo jestem w medorzeMaria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Moczulska i Dudarewicz przyjmują na Liściastej 74
http://www.prenatus.pl/index.html
Moczulska jest tańsza od Dudarewicza i mniej oblegana, ale to nie znaczy że gorsza. Po prostu jeszcze niej znana
Moczulska 501 038 718
Dudarewicz 603 166 978Amnezja lubi tę wiadomość