LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Darrika
tak tez tak czuje ze teraz kolej na MJ
hihih
dzis mam wizyte to zobacztmy co moja powie
moze zrobi tez masaz szyjki i cos ruszy wreszcie?
ehhhDarrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Jak weszłam tylko na to IP to już miałam skurcze ze stresu rzadziej, teraz jestem po kąpieli i muszę odpocząć po tej nocce. Skurcze mam nadal bolesne ale rzadziej niż wcześniej , jak nabiorę trochę siły to zacznę chodzić po schodach itd. Oczywiście po przyjściu do domu się zryczałam, no ale trzeba walczyć dalej 😔 Ja zamiast biegunki mam zatwardzenie, pewnie od czekolady, ale bol przeokropny podczas wypróżniania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2020, 08:32
28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
No właśnie Gusiaa co tam u Ciebie?
Ja po badaniach krwi i wiecie co serio, ludzie mnie mega bawią. Bo widzą ten mój brzuch i nikt nie przepuści, wczoraj w aptece to samo. I tak mi się śmiać chce, bo wzrok tych ludzi mówi, że się zastanawiają puścić czy nie i tak zerkaja na ten brzuch hahahaha A ja wewnętrzne kisne jak ogórek że śmiechu34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
12 cs 💔
14 cs start! Ostatnia próba 🤞🤞🤞
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
mj26 wrote:Jak weszłam tylko na to IP to już miałam skurcze ze stresu rzadziej, teraz jestem po kąpieli i muszę odpocząć po tej nocce. Skurcze mam nadal bolesne ale rzadziej niż wcześniej , jak nabiorę trochę siły to zacznę chodzić po schodach itd. Oczywiście po przyjściu do domu się zryczałam, no ale trzeba walczyć dalej 😔
Mj odpocznij chwilę, zrelaksuj się i na spokojnie. Jak nie dzisiaj to i tak prędzej czy później będzie Twój dzień!34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Ufam, że życie zna dla mnie właściwy moment. Oddycham spokojnie i z miłością przyjmuję to, co się wydarza. -
MJ
no wlasnie powiem CI ze ja od kilku dni mam bardziej problem z wyproznaniem niz czyszczenie....
co w ogole jest dziwne!
nie denerwuj sie, jak nie dzis to jutro Dzidzia bedzie z Toba09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Darrika wrote:No właśnie Gusiaa co tam u Ciebie?
Ja po badaniach krwi i wiecie co serio, ludzie mnie mega bawią. Bo widzą ten mój brzuch i nikt nie przepuści, wczoraj w aptece to samo. I tak mi się śmiać chce, bo wzrok tych ludzi mówi, że się zastanawiają puścić czy nie i tak zerkaja na ten brzuch hahahaha A ja wewnętrzne kisne jak ogórek że śmiechu
Darika daj spokoj znieczulica. Mnie wczoraj 1 raz w tej ciąży kasjerka zawołała do kasy bez kolejki a brzuch widać już od hohoho czasu .. -
Gusiaaa
to tak jak u mnie
jakies pojedyncze skurcze w ciagu dnia
co jest stale to rozszywajacy bol plecow, na samym dole, plus mega klucie w szyjce
o!
i tyle....09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Dariah wrote:Gusiaaa
to tak jak u mnie
jakies pojedyncze skurcze w ciagu dnia
co jest stale to rozszywajacy bol plecow, na samym dole, plus mega klucie w szyjce
o!
i tyle....
O Dariah to ja Ci powiem, że dzisiaj też mnie tak plecy w samym krzyżu bolą, że ledwo chodzę.
Gusiaa to co z zrobić, czekasz dalej razem z nami :p
Będą jaja jak się wszystkie na raz zaczniemy wykluwać i pojedziemy do Raszei34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika
Tak może być ze się wszystkie spotkamy w Raszei heeh
No chhba ze Teos będzie czekał za długo to ja w pn jadę do Środy na wywołanie
Darrika lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
No ja jak nic się nie zadzieje to środa albo Śrem ale w środę 26, bo w sumie tak przejrzeliśmy grafik męża i tak będzie najlepiej.
Ale, nie ma co za dużo planować, może nas nasze dzieciaczki lada moment zaskoczą34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Darrika
Jak bym miała przeglądać grafik nasz to jjz dawno powinien się urodzić ehhehe
Przyszły tydzień to już jest tak na granicy wykonalności z naszej i moich rodziców strony lol09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Mam te skurcze ciagle średnio co 5 minut, a rozwarcie pewnie dupa. Kolejna próbę szpitala to chyba w Śremie zrobie. Nawet na Raszei mi ktg nie zrobili, no czasu nie ma, gabinet potrzebny na planowe przyjęcia...28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
MJ
a te skurcze to takie mocne mocne skladajace w pol ze tak powiem ?
czy mocnijesze twardnienie brzucha?
kurcze to mega lipa ! na IP Cie nie podlaczyli do ktg?!?!?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
Oj to Raszei z dnia na dzień coraz bardziej traci w moich oczach
Że Ci ktg nie zrobili chociaż te 30 minut to jestem w szoku ... taki duży ruch tam jest teraz czy co?34👧 38🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
9 cs 💔
12 cs 💔
Tak były tez bardzo mocne, teraz się wydłużyły co 10-12 min, miedzy nimi przemykałam oko. Skurcz z krzyża i jakby ktoś wykręcał mi podbrzusze... Byłam tez w toalecie na dwójce znowu, zaczęło się oczyszczanie, czop krwisty nadal odchodzi. No z tym ktg bardzo słabo, lekarz chciał ale położna miala przyjęcia na zabiegi, wiec nie pozwoliła... szkoda gadać...28 lat, pierwsze dziecko ❤️
Chłopiec 🧸
-
MJ
ah to cos sie rozkreca ewidentnie!!
super!!
trzymam kciuki!!!
no mega slabo! najlepiej, rzucic na patologie i niech czeka, a najlepiej niech zostanie ze 2 dni, polezy i wypuscimy...09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
U mnie dziewczyny dalej nic tylko krzyże bolą.
Cieszę się że chociaż mam fajna polozną w szpitalu która robi mi ktg na lewo. Jeżdżę do niej na jej dyżurze i podłącza mnie w pokoju porodowym. Przeraża mnie zawsze ten fotel do porodu. W piątek będzie mnie tez badać i może coś zadziala a jutro wizyta u lekarza .