LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
Justi wszystko dobrze. Rosną sobie fajnie te nasze dzieciaki. U nas dzisiaj gorszy dzień, chyba się zaczęło ząbkowanie i Aurelka źle to znosi. Szkoda, że się nie zdecydowałaś założyć jakiegoś konta na FB żeby do nas dołączyć. Fajnie tam mamy 😉 a jak tam u was?
-
Hej dziewczyny jestem uparta jak osioł z tym Facebookiem ale jakoś żyje bez niego i jest mi dobrze
W niedzielę malutka miała chrzest , była grzeczna po chrzcie za to przez cały tydzień miałam wrażenie że jakiś skok ma bo przy karmieniu tak cudowała że myślałam że moje piersi nie nadążają z produkcją pokarmu i ona głodna mimo że nie płakała tylko jakieś akrobacje urządzała , wyginanie odrywanie tylko wieczorem i w nocy ładnie ssała , teraz mi się wydaje że winą jest zbliżający się okres , wyczytałam że wtedy mniej pokarmu jest produkowane i wczoraj pojawił się okres , jak ja go nienawidzę to mówię wam , tak się cieszyłam jak go nie było a tu lipa zaczął się spowrotem , myślałam że tak jak przy najstarszej córce pojawi się koło 10 miesiąca a tu cóż mała będzie miała za 5 dni 5 miesięcy i już się pojawił . Nic nie poradzę trzeba zyc dalej hehe -
Ło matko, ale tu cisza.....Wszystkie na fb się wyniosły? Co słychać, jak życie mija? Napisze coś któraś czasami 😉 U nas ok,raz lepiej raz gorzej,ale generalnie do przodu.Julek rośnie jak najęty,a ja się jakoś odnalazłam w macierzyństwie, chociaż nie było łatwo... Udało mi się utrzymać laktację i nadal karmię KPI(Julek skutecznie odmówił cycka w 2 miesiącu życia). Mały jest cudowny i kocham go nad życie,ale czasami jest mega ciężko. Powiedźcie proszę,ze nie tylko ja tak mam...pozdrawiam Was wszystkie mocno!
Bożenka lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
emdar wrote:Ło matko, ale tu cisza.....Wszystkie na fb się wyniosły? Co słychać, jak życie mija? Napisze coś któraś czasami 😉 U nas ok,raz lepiej raz gorzej,ale generalnie do przodu.Julek rośnie jak najęty,a ja się jakoś odnalazłam w macierzyństwie, chociaż nie było łatwo... Udało mi się utrzymać laktację i nadal karmię KPI(Julek skutecznie odmówił cycka w 2 miesiącu życia). Mały jest cudowny i kocham go nad życie,ale czasami jest mega ciężko. Powiedźcie proszę,ze nie tylko ja tak mam...pozdrawiam Was wszystkie mocno!
emdar lubi tę wiadomość
-
emdar wrote:Ło matko, ale tu cisza.....Wszystkie na fb się wyniosły? Co słychać, jak życie mija? Napisze coś któraś czasami 😉 U nas ok,raz lepiej raz gorzej,ale generalnie do przodu.Julek rośnie jak najęty,a ja się jakoś odnalazłam w macierzyństwie, chociaż nie było łatwo... Udało mi się utrzymać laktację i nadal karmię KPI(Julek skutecznie odmówił cycka w 2 miesiącu życia). Mały jest cudowny i kocham go nad życie,ale czasami jest mega ciężko. Powiedźcie proszę,ze nie tylko ja tak mam...pozdrawiam Was wszystkie mocno!
Naprawdę zapraszamy na fb dziewczyny pisza codziennie, są.zdjecia ,filmiki zaloz jakies fikcyjne u ruszaj do nas .emdar lubi tę wiadomość
-
Hej hej
Dawno tu nie wchodzilam
No My na fb namietnie , codziennie siedzimy hehe .
Emdar jak milo , ze pamietasz ;*
Jeszcze nie w Pl ale za 9 dni juz bedzie po wszystkim ❤❤ strasznie szybko zlecialo , nie mozemy sie wrecz doczekac . A ogolnie korona pokrzyzowal plany bo przeprowadzka miala byc w kwietniu juz no ale ... wazne , ze w ogole do niej lada dzien dojdzie hehe . Mielismy bardzo duzo.problemow przy okazji z paszportami orzez korone . Koncem koncow dopiero w poniedzialek jedziemy wyrabiac taki na cito 1 roczny tymczasowy w londynie . Kosmos , ile Ja lez wylalam to moje .
A chlopaki ? Chlopaki cudownie . Milosc rodzenstwa bezgraniczna ❤ Oskar zakochany w Klopsiku a Kubus tak zachwycony Oskarem , ze az piszczy na jego widok codziennie rano . Cudowni sa . Takto no mamy juz pol roczku nie wiem kiedy to cholerka zlecialo , doslownie w mgnieniu oka !
Kubus za 2 tygodnie pozna dziadkow i babcie bo jak dotad zna tylko moja mAme i ojczyma z rodziny . Siostra byla prY porodzie i az cale 5 dni pierwsze jego zycia u Nas wiec to tak jakby jej nie znal . Nie mozemy sie doczekac , naprawde . Zyjemy juz tym lotem w poniedzialek za tydzienemdar lubi tę wiadomość
-