LUTOWE serduszka 2020
-
WIADOMOŚĆ
-
marlenaO wrote:Ok 23 i spała do 3 a teraz sobie odbija i śpi z tatusiem, zarządzili dzisiaj sobie dzień pidżamkowy 😀
ja jeszcze sie nie wykąpałam..miałam isc biegac ale taka pogoda ze sie odechciewa
Mały tez dzis duzo spi
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Hej dziewczyny jak wam minął dzionek ? U mnie strasznie zakręcony , u rodziców potrójna impreza , imieniny rodziców , urodziny siostrzenicy i urodziny mojego chrzesnika ( syn brata) i powiem wam że chrzesnik chciał mnie dziś zajezdzic , tak dawno go nie widziałam , skubany jak wyrósł hehe Oliwcia grzeczniutka dziś była a ja mam tyle na nią sukienek po Adzie i nie mam gdzie zakładać hihi
Znajoma zachwalała mi gryzaka grzybka więc kupiłam mąż wczoraj odebrał z paczkomatu i powiem wam że Oliwcia zachwycona jest nim
url=https://naforum.zapodaj.net/f5fe43e24fff.png.html][/url
url=https://naforum.zapodaj.net/76eb8e7e7f4b.png.html][/urlBożenka, Dariah, Camilla33, Darrika, marlenaO, gusiaa, annkaa lubią tę wiadomość
-
U nas dzień był śpiąco marudny, prawie cały czas na cycku, ale w sumie było dobrze, bo ja wczoraj czułam się tak samo jak ona. Nic mi się nie chciało ☺️☺️
Oliwcia wyglądała przepięknie 🥰 też mamy grzybka i się Aurelce podoba😁Dariah lubi tę wiadomość
-
Jaka śliczna Oliwcia 🤩
Wczoraj tez marudziłam mężowi ze nawet nie mam gdzie założyć sukieneczek, bo do siedzenia w domu to nawet mi się nie chce. Poszczepimy nasza dziecinke i będziemy uciekać do dziadków i wujka żeby Natalia poznała rodzine 😀
Jutro pobieramy krew i ja dzisiaj już miałam koszmary senne w tym temacie 🤦🏻♀️ mam za słabe nerwy do bycia matka 😭annkaa lubi tę wiadomość
-
Dariah wrote:Marlena
Jeśli chodzi o badanie krwi to robicie morfologię ? Czy coś więcej? -
Długi spacer, odpoczynek w domu i jakoś zleciało pogoda super, jutro na pewno te z na dłużej wyjdziemy do lasu. Z jednej strony fajnie, że taka wiosenna pogoda ale z drugiej szkoda, że trochę nie popada deszcz, straszna susza jest wszędzie nie lesie to bardzo widać.33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️ -
Justi2019 wrote:Hej dziewczyny jak wam i waszym maluszkom minął dziś dzień ? Ciepełko było super , jutro ma być jeszcze ciepłej. Byłam z mężem i dzieciakami na działce . W środę na 10 idę na szczepienie z Oliwcią wreszcie , jestem ciekawa ile mała waży
-
Hej
U nas daj mijają podobnie...
Wszystk się zlewa już nawet nir wiem jaki dzień tygodnia
Chodzimy na spacery do lasu bo mamy obok domu
Staram się biegać tak ze 2-3 razy w tyg co by zrzucić pare kg i brzuch...
Średnie rezultaty narazie ale się nie poddaje....wszak dopiero 2 miesiące od porodu...
Mam jjz serdecznie dość tej izolacji
W weekdn majowy jak będzie ładna pogoda jedziemy do moich rodziców na kawę na ogród
Bo jiz na głowę dostajeCamilla33 lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Po majówce mają otwierać hotele, galerie myślę, że izolacja od rodziny już nie jest konieczna. My ostatnio już zaprosiliśmy moja mame, teściową, w piątek przyjedzie mój tata.
Dariah lubi tę wiadomość
33👧 37🧑 🐈🐈⬛🐈
💕2014👰♂️🤵2018
👨👩👧 02.2020 nasza mała Zuzia (12cs)
10 cs!🤞⏳️do kwietnia
💊 naturell: folian, B12, omega-3, koenzym Q10; d3 i k2, selen
🔬08.24 - morfo, mocz, transaminaza, ferrytyna, cholesterol hdl, ldl ✅️kwas foliowy, b12☑️
🔬08.24 - usg piersi, cytologia płynna✅️
🔬11.24 - TSH, T4, anty TPO, anty TG ✅️badania 2-5dc ✅️ Wit. D3 52✅️ Badanie nasienia✅️
8dpo - prog + estradiol✅️
Cholesterol, IO, Nadwaga ❌️