Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Deliliah wrote:Masakra jakaś... czeka mnie chyba nie przespana noc... ta i kolejne ;/
Mega mnie lekarz nastraszył, że jest bardzo zmartwiony moim przeziębieniem, bo infekcja przez kosmówkę dostaje się do płodu, a u takiego zarodeczka może uszkodzić jelia albo mózg.
USG nie było, bo powiedział, że za wcześnie, kazał przyjść za 3 tyg. Powiedział, że nie można robić tak często robić USG, bo to przecież fale jakieś tam, które też mają niekorzystny wpływ.
Na zaparcia brać duphalac, pieczone jabłka i warzywa surowe i gotowane.
Zrobi bete dwa razy w odstępie 3 dni i prawidłowa beta powinna wzrosnąć za 3 dni o co najmniej 66%.
Idę się wyryczeć w poduszkę...
Masakra ten lekarz, przecież nie powinien CIę niepokoić a wręcz uspokoić! Patałach... -
A ja myślę, że lekarz nie powinien okłamywać pacjenta. Pacjent ma prawo znać prawdę. Wielokrotnie mówimy: byłam u lekarza! i co? nie widział że coś nie tak? WIecie o co mi chodzi?
Deliliah, mam nadzieję, że będzie wszystko ok, zbadaj tę betę. Podkuruj się domowymi sposobami. -
Deliliah wrote:Dzięki dziewczyny...
Ale wiecie jak się czuję? Jak jakiś morderca, co swoje własne dziecko zabija
Jeezzuu Kochana nie mów tak ! Nawet nie wolno Tobie tak myśleć.
Będzie dobrze zobaczysz !!!! :* Ja w to wierze i mocno trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
AlaMat - u mnie to samo!
Deliliah - nawet tak nie pisz! Leć szybko do innego lekarza i nie słuchaj tego durnia...
Dziewczyny, nie wytrzymałam i dałam mężowi test z liścikiem oraz śpioszkami. Zaniemówił i śmiał się ze łzami w oczach, mówiąc, że teraz ciągle będzie patrzył mi na brzuch.AlaMat, zosiaaa, tysiaa93, pati87 lubią tę wiadomość
-
Ola śpi w końcu...
Kurcze Deliliah dziwny ten lekarz no... Nawet jak mówi prawdę to mógłby to inaczej powiedzieć... Znam dużo kobiet, które były przeziębione na początku ciąży i dziecku nic nie było nawet moja mama jak nie wiedziała jeszcze, że jest w ciąży z siostrą była chora i brała duże dawki aspiryny. W sumie mogłoby się źle skończyć a siostra okaz zdrowia nie przejmuj się, będzie dobrze :*
Pianistka o której wizyta? -
Jak dobrze Was mieć! :*
Mąż też tłumaczy, że z tego lekarza dupek, ale i tak w serduszku kłuje.
Postanowiłam! Zmieniam lekarza! Jutro zadzwonię i umówię się do innego...
tulipanna, aż poczułam Twój uścisk :*
a kawy za ery bez ciąży nie piłam, więc teraz też nie pijętulipanna lubi tę wiadomość
-
To bardzo dobra decyzja. Skoro płacisz to wymagasz. Wiadomo, że różnie może być ale cholera, ginekolog powinien mieć do pacjenta dobre podejście. Mój kazał mi być dobrej myśli. Niby nic a dużo mi to dało. Zresztą teraz jest tylu ginekologów, że na pewno znajdziesz jakiegoś konkretnego
zosiaaa, Deliliah lubią tę wiadomość