Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszko ta książeczkę co Ty tez miałam w oczekujących i ona taka mała jsk dłoń
wlasnie prztszla do nas
My używamy kołderki z minki która kupiliśmy jak byłam jeszxze w ciazy, teraz jak zimno to nagle juz sie nie wykopuje wcale
Lexi gratki dla Igorka:)
Spacerówkę te wlasnie dlatego chce zmienić, bo jest duza i ciezka
D fajne te woreczki, moze o tez bym kupiła tylko boje sie ze to bedzie jak z tym gryzakiem do pokarmów i innymi zbędnymi gadżetami u nas w domu, raz użyte i leży
Lexi150 lubi tę wiadomość
-
Jeszcze chciałam sprawdzić rano czy nie pozostały mi jakies fotki do skasowania (cofnęłam sie do stycznia)i widziałam ze jedna dziewczyna sie całkiem usunęła w okolicach afery ma styczniowkach no ciekawe czy tez u nas była owa nastolatka z problemami z głowa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 15:43
-
dziękuję, że o mnie pamiętacie
czytam Wam od czasu do czasu, ale nie mam kiedy śledzić wszystkiego na bieżąco, więc z większością rzeczy nie jestem na bieżąco. Blanka wreszcie przekręca się na brzuch - jak już mocno chce coś sięgnąć, a z brzucha na plecy to w 3 sekundy na każdej powierzchni, chyba nie lubi leżeć na brzuchu. Nie chodzimy już na rehabilitację. Z anemią jest jako tako, ale przybiera na wadze dobrze to aż tak się nie martwię. Wczoraj byliśmy na wizycie u kardiologa po dziurkach w serduszku ani śladu, więc nie trzeba robić operacji, dr nie kazała już więcej przychodzić. Też kupiliśmy hulę kulę. Mój dzień zaczyna się o 6 i kończy o 23 a mam wrażenie, że trwa godzinę, pomimo, że Blanka jest złotym dzieckiem.
Skoro już piszę to mam pytanie, czy ktoś z Was dawał dziecku dziczyznę? Albo słyszał, że ktoś dawał? Podobno ma dużo żelaza i się zastanawiam czy jej ugotować? -
do nas właśnie doszła hula kula i polecam dałam za używaną 20zł na allegro tylko po angielsku jest. Mały najpierw się wystraszył potem z nią szalał przez 20 min - w końcu mogłam obiad zrobić
ciekawe kiedy się znudzi, ale ja mu co jakiś czas chowam zabawki i po kilku dniach daję znowu.
Zosia u mnie ten gryzak tez średnio chociaż banana i jabłko z niego je, koleżanka w tym daje winogrona i cytrusy ale ma starsze dziecko. Co do woreczków to ja głównie do mrożenia je chciałam idealna porcja zupki na 2 dni w jednym woreczku, a jak będzie starszy i będzie jadł na spacerach, bo jeszcze nie je to domowy mus owocowy bo te kupne to drogie są. Czy na drogę tez dobre do auta. Na ali są też te woreczki takie zielone ale drożej wychodzą.
polecam wam deserek - dynia duszona z jabłkiem - mi nawet smakowało. Czy takim dzieciaczkom można dać ciut cynamonu?? Widziałam gdzieś przepis na krem z dyni z cynamonem dla niemowlaków?.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Hej Natalcia. Fajnie że sie odezwałaś
super że Blanka robi postępy! I wyniki ma dobre. O dziczyźnie nic nie słyszałam, ale na FB jest grupa o rozszerzaniu diety od 4 mca i może tam wiedzą...
D84 ja daje małemu jabłko z cynamonem. Zioła i przyprawy są w woększości dozwolone. Oprócz soli i pikantnych -
L ja szczerze powiedziawszy nie podaję, bo nie czuję potrzeby by moje dziecko już jadło przyprawione rzeczy. Są jednak mamy, które uważają, że chciały by wzbogacić smak no to można.
Ja bardziej dodaję zioła: koper, natka, odrobinka szczypiorku. Na jesień planuję dawać czosnek. Ze słodkich not o podaję cynamon i wiórki kokosowe.
Ale już mi śmigał po głowie majeranek... bo dobrze na trawienie działa. -
Kurcze a my tak w tyle z rozszerzaniem diety
ze "zwyklych" rzeczy to tylko ziemniak marchewka i banan i kaszka
Kurde szykuje się nieciekawa noc, śpi od 19 30 niby ale już się 3 razy budzil chyba baki go męczą kurde a jabłko dziś jadl -
Hej, hej, nie było mnie parę dni, ale myślę, że zrozumiecie - wiecznie pracujący mąż w końcu od środy ma wolne, więc staramy się wykorzystać ten czas. A od paru dni polujemy na kurtkę zimową dla Jasia, już mierzyliśmy z 6 kurtek i kombinezonów, w tym kupiliśmy ze 3, które następnego dnia zwróciłam.
Jakie rozmiary kupujecie swoim maluchom? Zapewne tylko my kupujemy Pepcowe 92?
Kurtka taka dłuższa nieco i na teraz odrobinkę szersza, ale jak dojdzie jakiś sweterek, to będzie ok. Tylko rękawy długaśne... a jeszcze Jaś nie lubi i nie chce wsadzać rąk tak jak trzeba, więc będzie awantura za każdym razem. A dla dziewczynek tyle cudnych jest... dla chłopaków żadnego wyboru
Jaś dzisiaj miał też spotkanie ze swoimi dwoma siostrami ciotecznymi - jedną starszą prawie 3 lata, a drugą 10 dni. Cudownie patrzy się na gromadkę takich maluchów, które nie do końca wiedzą, co się dzieje. -
dana222 wrote:Eness moj chrześniak ma ten wózek, jest bardzo fajny, lekki, zwrotny, tylko ma jeden minus podnózek jest mało regulowany, właściwie prawie wcale
Dana można dokupić dodatkowy podnóżek, i wtedy nóżki nie wisza tylko są na równo z dupką
zakochałam się w nim jak pojeździłam w ramach testu po sklepie.
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
dziewczyny w smyku promocja na kombinezony i kurtki do -40% plus jak wpiszecie kody rabatowe RABAT25 i DZIECKO to obniży jeszcze o 25% i 20%
kupiłam zatem zimową kurtkę za 40złtysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Wczoraj miałam horror laktacyjny, zablokowała mi się pierś i mała nie mogła nic wypić, a ja cały dzień się dziwiłam co ona taka nie głodna, że się tak odrywa
a pieść jak arbuz...wieczorem już miałam temperaturę, myślałam że dosłownie umrę, ale jakoś dałam radę i w nocy się odblokowało po różnych dziwnych zabiegach ufffff
-
Dana tez miałam zatkany kanalik tylko uwidocznil sie dopiero po mocnym rozgrzaniu,maskowaniu i naciskaniu i przebijam go igłą...
Tragiczny dzien miałam ochotę sobie uciąć piers -
Tysia my też od 5 pobudka. Zaraz może w końcu padnie na drzemkę... I dzięki za polecenie baby cap na ciemieniuchę. Fajnie działa. Na reszcie.
Współczuję Wam dziewczyny tych przygód z cycuchami... Zosia ostra jesteś.... Przebijanie czegokolwiek w intymnych okolicach przyprawia mnie o ciarki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 08:59