Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój jak kiedyś pięknie sam zasypiał tak teraz w ciągu dnia oprócz smoka i pieluszki mama musi przytulić. Inaczej nie umie się wyciszyć. A na noc zawsze 20.30 kąpiel i później butla. No właśnie w ciągu dnia je ładnie. Bo 3 razy mleko 210, pół dużego słoiczka obiadku, pół jogurciku bakomy i słoiczek owoców mały.
-
Dziewczyny, ze tak zmienię temat
zachorowałam na spacerówkę greentom tylko widze, ze duzo nowych po 2-3 mcsch babki sprzedają na Olx, wiec chyba jednak nie bardzo sie sorawdzają, jeszcze chodzi za mną elodie czy Wy juz jakies spacerówki macie upatrzone? Moj kloc wazy 16kg greentom 7,5 niebo, a ziemia, z reszta próbowałam u siostry espiro i pcha sie leciutko no jest spora różnica
-
Kuzynka miała espiro. Używaną kupiła i była bardzo zadowolona. A cena całkiem całkiem. Chociaż ja kupię dopiero na wiosnę i zamierzam pojechać do hurtowni, pomacać, zobaczyć czy faktycznie łatwo się składa i rozkłada. Z wózkiem też musiałam najpierw obczaić na żywo co i jak. Każdemu co innego odpowiada i czego innego szuka dlatego opinie opiniami. A to jednak jakiś większy wydatek.
-
Lexi150 wrote:Ja teraz diody zamówiłam do odbioru w smyku za 28 zl.
Widzisz e-ness kumpela ma identyczną torbę i karmi mm więc też na dłuższy wypad termos itp. i mówi że wszystko pięknie mieści.
My dziś jedziemy do dziadków z Młodym. Jutro jego kuzynka kończy 4 latka a Niunio 7 miesięcy. Także podwójne święto.
Lexi ja termos podpinam do torby bo nie ma szans aby jeszcze go tam wcisnąć( plus pojemnik z mlekiem czy kaszką) bez konieczności wyjmowania całej masy rzeczy jak chcce zmienić pieluchę.
Zajmuje mi to zbyt dużo czasu, a jak staram się szybko to zaraz robi się tam taki bajzel ze musze od mowa wszystko upychać.
Spróbuj może Tobie podpasuje
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Teraz myslalam o tym zeby wlasnie był wózek na szynko wypad do sklepu, albo do taty, bo ja wózek trzymam w aucie niestety
wyciąganie go i rozkładanie z ruchliwym dzieckiem to masakra, a taki mały to by mi było łatwiej rozkładać i wnosić jak gdzues ide a nie ma windy, no i w sklepie byłoby łatwiej manewrować takim małym
-
Ja już choruje na taki
http://allegro.pl/wozek-spacerowy-baby-jogger-city-mini-4-gratis-i6301556548.html
maz zaakceptował nawet cene
ale oki co moja emma jest nie do pobicia , zwłaszcza na okres zimowy, ale ja mam jeszcze leciutki stelaz pod fotelik do samochodu wiec moja gigantyczna spacerówka mi nie przeszkadza, na pietro tez jej nie dźwigam.Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
Zosia tez mi sie podoba ta spacerówka greentom,świetna jest
ale byłam tutaj w jednym sklepie to byt takie spacerówki,ze jak przyjdzie czas aby kupic to bedzie problem ktora wybrać.
Wszystkiego Najlepszego dla solenizanta -
E-ness fajny wozio, aczkolwiek ciągnie mnie do tych wszystkich dziwadeł jak wlasnie greentom czy quinny zapp
Myszko tak zawsze zasypia przy piersi widzieć rownież i zawsze chce cyca
Chyba Brusia tez tak zrobie i pojadę do dużej hurtowni sobie wszystkie przetestować i pozniej jak bedzie taniej na necie to zamówię najwyżej -
Wiesz co tutaj wyszło tak że ten jeden był tańszy w sklepie niż w necie a w graco różnica 50 zł. Jutro objedziemy więcej.
Chciałam fotelic joie ale facet doradca w sklepie powiedział że on tyłem to średnio do jazdy bo podpórki na nogi nie ma jak w be safe tyłem i przy wypadku łamie noci i jest na pas tak średnio opleciony. Pokazywał nam avionaut fajnie wykonane ale nie mają adac a to też tak bywa z adac że beznadziejny ma dwie gwiazdki a super solidny nie ma sni jednej. W tym avionacie fajnie pas idzie bo opłata cokół i jeszcze trzyma fotel id góry nie tylko przekladany jest i ma jeszcze ściągacze pasa aby jak najmocniej przytwierdzic fotel. I już sama nie wiem. -
L u nas róznie wychodzi bo nieraz zje 4x180 innym razem zje 3x180 + 1x 120 lub 150ml. NIeraz mi wychodzi ze do kąpania 3 godz albo 2 wiec daje mniej mleka bo mój taki zachłanny ze wypije wszystko. Do tego zjada cały duzy słoik obiadku ewentualnie 3/4 . Ostatnio jakos deserku mu w ogóle nie dawałam bo byłam poza domem i nie było za bardzo jak . Ja nie dokarmiam po obiedzie mlekiem. chociaz raz mi sie zdarzyło ze chyba był taki głodny i do tego spiacy ze niechciał jesc obiadku, płakał, rekami machał i dałam dla swietego spokoju butle i zasnął.Kubuś
-
A wiecie ja z tą spacerówką jeszcze czekam bo na roczek chcę zrobić zrzutę i kupić małemu taki rowerek trójkołowy który też robi za spacerówkę najpierw i zobaczymy czy w ogóle będzie sens inwestować w coś więcej. Najwyżej zwykłą parasolkę kupię w razie "w".
-
L Igor je pół słoiczka czyli jakieś 80g i po tym daję trochę jogurtu w kubeczku. Wcześniej było bez jogurtu i po jakichś 3 godzinach je deserek a po kolejnych 2 butlę. Chyba że czasami w ogóle odmawia jedzenia to dostaję zamiast tego mleczko 210.