Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do serduszkowania to my moze nie robimy tego zbyt czesto, bo jak tez jestem jak baba z kawałów, wiecznie mnie cos boli, a po drugie moje dziecię ma jakis radar, zawsze jak zaczynamy to sie budzi, a my naprawdę jesteśmy cichutko
A moj maz był wczoraj pierwszy raz na spacerze, a to tylko dlatego ze nie wiedział ze tak szybko mechanik naprawi samochód, a wypił piwo wiec poszliśmy tam razem, ja wróciłam samochodem a on pieszo z wózkiem, szedł az 10 minut, myślałam ze dłużej gdzieś pochodzi ale zaraz wrócił bo podobno koniecznie musiał do toalety.Tusiaa, e-ness, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Oj dziewczyny co Wy chcecie od tych chłopów
ja swojegho nie mam od pon do piatku i w soboty go prawie w ogóle nie ma a w niedziele to tak jakby był nieobecny. Chociaz w tata niedziele zostawiłam go na 4 godz bo sie wkur... a chciałam na dłuzej ale nie miałam gdzie isc wiec wróciłam. Jednak jak jestem sama to wiem że musze liczyc sama na siebie a tak gdby był top bym sobie nadzieje robiła że cos pomoże
Ja juz swojego o nic nie prosze.
Lexi na temat torby sie nie wypowiem. Jak na razie mieszxze sie w swoją .. wszystko nawalone , upchanezreszta mam tez taka czarna pod wózek niby na zakupy tp zawsze moge do niej jeszcze coś upchnać
Kubuś
-
No tak jak chłop chce do toalety to musi isc od razu a jak my chcemy isc to nie możemy bo musimy zrobic to czy tamto i zawsze trzymamy do ostatniej chwili ... ehhh.... albo zimne obiady bo facet musi pierwszy zjesc a najlepiej mój tak robi . Jak sobie nakłada pyta sie czy mi tez nałożyć a wtedy zawsze robie cos przy małym i od razu tekstem mu wale że zimnego nie bede jadła.. jeszcze nigdy nie powiedział : kochanie zjedz sobie pierwsza a ja sie zajme Kuba... ehhh
zauwazyłam białą plamkę na górze gdzies w okolicach 2 czy 3 .. czy to mozliwe że to ząb czy cos mu sie zrobiło ? fakt bardzi czesto gryzie cos tamta stroną.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 21:10
Kubuś
-
ja z torba problemu nie mam, jak miałam gondole to z nią jeździłam, ale w spacerówce obija mi się o kolana więc zostawiam w domu a jezdrzę z takim woreczkiem wielkości jednorazówki i w niej mam pieluszki, przewijak i ciuch na zmianę itp. trzymam to w koszu pod wózkiem, a niekapka koło dziecka w wozku, ale czekam na organizer z ali. Co Wy w tych torbach wozicie???17/2/2016 B
11/3/2018 I -
juz Ci piosze
no wiec: butelki, woda goraca w termosie, zimna w butelce, mleko w proszku, niekapka, zabawki, telefon, czasem ładowarka, pampersy, mata do przewijania, chusteczki nawilzane, klucze, ciuchy na przebranie typu body , spodnie bo jak sie obsika to juz problem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 21:25
adelka77 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
No dziewczyny za chłopem nie nadążysz, pisałam że poszedł na spacer? No tak zaszedł do kolegi jakies pol godziny na nogach po czym posiedział tam drugie pol godz i dzwoni, ze mała płacze żebym szybko przyjechała bo na pewno chce cyca, a on jest za daleko... Takze godzinę sobie odpoczęłam czytaj sprzątałam no i jutro jaśnie księcia cały dzien nie bedzie grrr i jeszcze obrażony siedzi dumny jak paw
Mam organizer z Ali mały ze zwierzątkiem, ale ja nigdy jsk ide na spacer nic nie biorę prawie, no chyba ze do kogos ide co sie rzDko zdarza to wtedy tez do reklamówki i do koszyka
Tusia Ta biała plamka to albo ząb rzeczywiście, albo perła jakastam nie pamietam jak to sie nazywa, ale czesto dzieciom sie robi na dziąsłach -
Któraś z Was pisała ostatnio ze czuje jakby ruchy w brzuchu, ostatnio tez czesto czuje i nawet mysle czy w ciazy nie jestem haha ale przeciez nie serduszkuje prawie to musiałoby byc niepokalane poczęcie
-
Koleżanki mama sie śmieje zawsze ze była w najkrótszej ciazy świata ją urodziła w lutym i brata za rok w styczniu, w tamtych czasach wierzyły ze przy kp sie nie zachodzi, była zawsze przy kości i chyba w 6 czy 7 mcu dopiero sie skapnęła, ze jest w ciazy
-
Wiecie co... My mamy codziennie wesołe miasteczko z bobasami, a dzisiaj tak sobie pomyślałam jak ma MamaMama??? Czyli x2
ojojoj... Odezwij się Mamo (co wiem, że nie jest łatwe) i zdaj krótką relację jak tam Ninka i Rita.
To tak było w temacie nieobecnych... A teraz na poważnie... Tuli odezwij już się i powiedz co u Jagódki, czyli naszej forumowej przodowniczki?pewnie już mówi pełnymi zdaniami
-
Oglądałam spacerówki i nic mi się nie podoba. Masakra a tdn mój grzmot to tragedia. Wybredna jestem. Podoba mi się graco jedno i joie ale ich w sklepach nie ma i dotknąć nie można. Tragedia. I fotelika szukamy też ciężki orzech.
Z moją teściowa ja nigdy do porozumidnia nie dojdę i nie znoszę jej z każdą wizyta coraz bardziej.
Mamusia synusia a po co ta kąśliwość na końcu? -
Co do torby
Zalety
1. Fajnie się prezentuje
2. Ma takie zaczepy na raczke do wózka podgumowane co zapobiega opadaniu torby( w poprzedniej kurw...cy dostawała jak ciągle musiałam ja poprawiać )
3. Mikro kieszonka na tel.
i to by było na tyle
do wszystkiego innego czepiam się
1. Niby pojemność spora ale... torba jest za wysoka i trzeba po łokcie się grzebać, aby cos znaleźć na dnie.
2. Torba jest zwężana ku górze co dodatkowo utrudnia wyciąganie z niej rzeczy bo nie można porządnie jej rozchylić, lepsze są takie w kształcie "prostopadłościanu"
3.ta ilość kieszeni imponująca, to tez taki pic na wodę , bo kieszenie sa ale również zwężane ku górze zwłaszcza te przednie , albo takie tylko suwaki bez pojemności co mnie bardzo rozczarowało, bo moja torba emmaljungi stara choć mało dizajnerska mieściła rzeczy dla mojej straszej trójeczki.
4. 3-4 pieluszki, mokre chusteczki , paklanki, podkład jednorazowy do przewijania, ubranka na zmiane i 2-3 zabawki, jakiś słoiczek i zastanawiam się gdzie portfel upchnąć co by się nie naszukać.
Ja się zawiodłam choć jak na nia patrze to trochę mniej jestem zła ze ją kupiłam bo bardzo mi się podoba
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
L wrote:Hej...podczytuje tylko czasu brakuje...jakby ktoś pytał to żyję
ja się pod tym podpisuję tylko z tą różnicą że ledwo żyjęodkąd dziecko siada, raczkuje, staje zmieniła się lość mojego wolnego czasu. Ogólnie mam wrażenie że jakiś diabełek w Małgochę wstąpił
)
-
Ja mam torbe skip hophttp://allegro.pl/skip-hop-torba-wozka-dash-signature-heather-grey-i6086668778.html wiem cena powala ale spodobala mi sie i koleżanki polecaly.moja właśnie jest peoatokatna wiec latwiej cos w niej znaleźć. Mozna dużo do niej wpakować i cale szczęście sie nie otwiera jak poprzednia, co była razem z wózkiem. Jedyny minus to ze nie ma w środku zamka, tylko tą klapą się zamyka.
Moje dziecko biedne cierpi z powodu ząbków, jest po 22 a ja tylko uspie, odloze do lozeczka i jest po minucie ryk i tak juz bylo kilka razy. Co się obudzi to wklada wszystko co ma pod ręką do buzi. Dopiero teraz dluzej spi jak jest ze mna w łóżkuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 22:19
-
Lexi150 wrote:Baga Ty to lepiej uważaj bo może to jaki szwindel. W sensie okraść chcą czy jak
Ale tak serio to pierwsze słyszę żeby pielęgniarka przychodziła na wizyty o_O
u nas była . Położna i pielęgniarka środowiskowa.Moniaa lubi tę wiadomość