Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jeśli macie Auchana gdzieś bisko to są przceny różnych kubków niekapków, bidonów ze słomką, smoczków i kubków do nauki picia, Kupiłam dwa
Rozmyślam też nad doidy cup. Na allegro są po 27,90zł przesyłka gratis. Dziewczyny które kupowały, czy o dobra cena ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 22:46
-
A tu Małgosia testuje na imprezie u ciotki krzesełko z ikei i foremkę silikonową do babeczki
.
Całkiem fajny ale po jakimś czasie chyba się zmęczyła no i te zwisające nóżkiTo jednak dla troszkę starszych dzieci chyba.
Tusiaa, Lexi150, Zosia_wop, vayn, d84, L, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Adelka pociesza mnie ze ktoś jeszcze miał obie wizyty i nie jest to jakaś ściema. Bo jak już dziewczyny mi napisały, że u nich tak nie ma to się zaczęłam zastanawiać.
A mój lubi sobie nóżkami majtać w tym krzesełku... ale długo w nim nie siedzi no bo siedzieć jeszcze nie umie. -
W tym krzesełku z ikea to mojemu tez chyba podoba sie machanie nogami i jak pisze Bagabaga to nie siedzi jeszcze w nim długo bo nie potrafi sam, właściwie siedzi tyle czasu ile je i czasem musi poczekać jak cos zblenderuje. A od pewnego czasu jest to najlepsze miejsce na robienie kupy, juz sie kilka razy zdarzyło ze musiałam przerwać podawanie posiłku na stękanie
Co za noc, pobudki co 1-1,5h, padam
-
Ja tez miałam obie wizyty i ta pielęgniarka była jak maly miał jakos 3 miesiace i sama zadzwoniła do mnie i się umowila, Twoja widocznie ma staszny burdel i zapomniała o Tobie
A my dzisiaj wracamy buuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 07:22
-
adelka ja doidy cup kupowałam w cenie allegrowej ok 28zł.
no tak ja kp i nie biore na spacery akcesoriów do mm, ale poza tym wszystko ,to samo, a i tak Wam powiem że na spacerach to bardzo rzadko musialam go przewijać,tylko jak na dłużej do kogoś się szło. Problem mam z niekapkiem dlatego wziełam ten organizer zamówiłam tez ze zwierzątkiem.
Moj znowu zaczął dzień od jojczenia, tylko na rękach jest cicho ;/17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Dana u nas robienie kupy podczas jedzenia to na porządku dziennym
Małgosia jest śliczna!
A ja już trochę zwatpilam. Młody od tygodnia budzi się w nocy, wypija wodę, gada, łazi po nas i zasypia ale noe woła butli za to przez nocną pobudke budzi się później rano i ma prawie 12 godzin przerwy w jedzeniu. Nie za dużo? Moze jednak robić mu mleko w nocy nawet jak się nie domaga? Zdurnialam. A najlepsze, ze jak wstaje to też nie jest jakoś strasznie głodny. -
Ja teraz diody zamówiłam do odbioru w smyku za 28 zl.
Widzisz e-ness kumpela ma identyczną torbę i karmi mm więc też na dłuższy wypad termos itp. i mówi że wszystko pięknie mieści.
My dziś jedziemy do dziadków z Młodym. Jutro jego kuzynka kończy 4 latka a Niunio 7 miesięcy. Także podwójne święto.e-ness lubi tę wiadomość
-
Torba droga bo sie płaci za firmę i z reszta wszystkie te gadżety dziecięce czy dla mam sa drogie i bardzo na nich zarabiają, nasza parasolka maxi cosi i quinny 100zl na Allegro a San uchwyt plastik malutki 50zl...
Małgosia słodkaa nóżki w żadnym krzesełku jeszcze u nas nie dosięgają podpórki, ale jej brak w krzesełku ikea to duży minus, ale tato obiecał ze cos wymyślimy zeby był
ja juz sie przyzwyczaiłam ze moje dziecko łazi wszędzie i nawet chyba jest lepiej biz było bo nawet moge obiad zrobić bez jojczenia, bo teraz zajmuje sie sama sobą w większości i na rączkach to nawet nie lubi
W hm stacjonarnych promocja -25%przy zakupach za 250zl,20% przy 200 i 15% przy 150...a tam wózkiem nie ma szans jechacpodoba mi sie pare rzeczy z nowego katalogu i nie ma szans zeby pójść
-
hej dziewczyny! pozbylismy sie grzyba! i juz wczoraj spalismy w domku swoim, nocka przyzwoita, zasnal o 20, obudzil sie po 23, zjadl i spal do 5 zjadl i spal do 7 - wiadomo ze to nie to co kiedys ze spal cala noc no ale lepsze to niz co 2 godziny jak jeszcze niedawno
ja tez praktycznie dziewica jeszczetzn my z mezem jestesmy kreatywni i mamy swoje sposoby zaspokajania sie wiec on nie narzeka a jak mi sie raz na ruski rok zachcce to tez mam ten orgazm ale samego seksu jako seksu nie bylo, jak probowalismy kilka razy to mnie tak bolalo ze stopowalismy
najgorsze ze nie czuje normalnie zadnego popedu, jakby ta sfera nie istniala we mnie
mysle ze to przez wysoka prolaktyne bo kjiedys tez tak mialam i wtedy mi sie nie chcialo a co dopiero teraz. a jeszcze mam taka nieuregulowana ta laktacje, jak sie klade to nieraz jedna piers miekka a druga jak skala i boli to jak ma mi sie chciec
choc chcialabym w sobie to jakos wznicic
-
dziewczyny piszecie niektore ze uspiacie w dzien na rekach - zrobcie cos z tym i to im szybciej tym lepiej - my tez tak uspialismy az doszlo do tego ze nie dalo sie go odlozyc bo sie zaraz budzil. ale sie zawzielam i nauczylam go i teraz zasypia na lozku! klade go na lozko, daje jego kocyk, on sobie go zjada, przewraca sie na bok, ja go lekko husiam reka i robie cii ciii i zasypia w 10 minut i lezy od razu na lozku, a ja sobie ide. czasami protestuje to sie zdarzy na moment go wziac na rece ale rzadko juz. a wazy juz ponad 9 kg to byloby coraz gorzej dla kregoslupa
-
Szara myszko moze i masz racje z tym usypianiem, u nas na piersi usypia, a jak nie uśnie to bedzie sie tak tłuc, aż znow jej sie nie zachce np za 1,5h i wtedy dopiero uśnie, nawet raz nakarmiłam ją i pojechałam na "piwo" do rynku i po 1,5h musiałam wracac bo mężowi ryczała i nie chciała spac i jak weszłam to od razu zasnęła na piersi, w ogole boje sie ze przez to że jestem z nią ciagle sama sie ide mnie "uzależnia", bo wczoraj jak po nich przyjechałam to od razu lepszy humor i nie spuszczała ze mnie wzroku...ale te argumenty do mojego hrabiego nie docierają, aza 4mce roczek i po tym powrót do pracy
-
Wszystkiego dobrego dla Michałka
Myszko można usypiać na rekach siedzącnikt nie karze tanczyc po pokoju
U nas znowu nie było kąpania. Normalnie co drugi dzień go kapie bo jak wracam to spi i jakos bez zensu go rozbudzac na kąpaniezjadł mi o 17:15 później jak wróciłam po 20 to spał i obudził sie o 23 na jedzonko . Później obudził sie po 2 ale nie wiem d;aczego zaczał coś gadac, jeczec, skrobał sobie bluzke i wziełam go do siebie i tak spalismy do jedzenia czyli do 6:30 i poźniej jeszcze włózeczku leżał i zasnał i spalismy do 8:40
coraz lepsze nocki, coraz wieksze przerwy w jedzeniu
Kubuś
-
lexi a ja na Twoim miejscu bym sie pediatry poradziła. mi sie wydaje ze jakby był głodny to by sie domagał. Chyba że masz niejadka. No ale z tego co pisałas to Igus wcina nie odmawia
A Ty po kąpieli dajesz mu butle? Bo mój jest tak nauczony że butla musi byc po kapieli do spania. I nie wazne czy jadł godzine wczesniej czy dwie.
lexi a może jak zwiekszyłas mu dawke mm to nie jest az tak baardzo głodny. Albo zrób test zacznij dawac mniejsza porcje i zobaczysz czy bedzie sie szybciej domagał.
D no cóz w sumie rózne są dzieci. No ale nie ma reguły. Za kazdym razem walczyc z dzieckiem bo niechce zasnąc samoidzie sie przy tych wrzaskach wykończyć. Może po prostu dzieciaczki potrzebują bliskości. W koncu im przejdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2016, 10:01
Kubuś