Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNajlepsze życzonka dla Igusia :*:*
To ja też się chwalę! Polena spała od 21 do 5dałam cyca liczyłam że jeszcze pośpi ale zaczęła tak strasznie płakać
Sama nie wiedziałą czego chce, męczyliśmy się do 6.. Mąż podjechał spacerówą, buju buju od razu zasnęła i wstała po 10
Teraz znowu śpi ponad godzinę już
Jutro czeka mnie ciężki dzień, małż miał urodziny więc miał imprezę u moich rodziców a teraz kolej na jego rodzinę
Dostałąm filmik od przyjaciółki, jej synuś 8mcy już łazi przy meblach. Na filmiku jej doniczke zrzucił z szafkiSkubaniec jeden
Ogólnie nie mogłam się doczekać aż Polka zacznie raczkować... MASAKRA tęsknie za tym czasem gdzie ją położyłam to leżałątysiaa93, Lexi150, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny jaram się!
Pola sama siada!
Małżu jadł kanapke i się chował. To ta sobie siadła co by lepiej widzieć cel. Niewiele trzeba żeby dziecko zachęcićLexi150, d84, Tusiaa, Zosia_wop, tysiaa93, e-ness, Mamusia_synusia, L, dana222 lubią tę wiadomość
-
No to oficjalnie jedynie mój Misza nie siada ani nie staje przy niczym. A raczkuje tylko do tyłu... Jak na razie do przodu tylko "pływa kraulem"...
Gratulacje dla Polci.
Iguś wzniosę dziś twoje zdrówko. Planuję napić się winka jak mały uśnie.Lexi150, vayn lubią tę wiadomość
-
Baga mój tak samo nie siada, nie staje, do przodu "chodzi" właśnie tym kraulem i robi coś na wózr pompek - pozycji psa z jogi
dziś bylismy na biotargu i powiem wam że ceny zajebiste raptem 0,50-1,50 zł drożej na kilogramie a czasem taniej niż na straganie na oosiedlu (warzywa z giełgy), tak więc raz na czas będziemy tam jeździć i potem słoiczki robić.
Dziś wprowadziłam małemu łososia do diety
a na smyku kupiłam tylko rękawiczki bo ciuszki mam17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Myszko myśle, że Ci sie zastój zrobił w jednej piersi. Ja tak miałam jednym cycem karmiłam i byłam pewna ze Kuba nie umie go złapac .. a co sie okazało ze po prostu to był zastój. Bolało przy karmieniu jak chu..... ale przeszło.
Mój tez jeszcze nie siada
Zdrówka dla Igusia !niech zdrowo i bezproblemowo rośnie
A my dzisiaj idziemy na impreze urodzinową do znajomych i mam nadzieje, ze kUba pojdfzie w kime i bedzie spał do samego rana hehespecjalnie biore gondole i stelaz zeby móc dłuzej posiedziec hehe
Tysia pochwaliłam sie to pewnie dzisiejsza noc bedzie ciężka
Vayn superprzyszedł na nia czas i zaskoczyła
A z czworaka czy jak siadła? trzymała sie czegos ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2016, 16:20
Lexi150, vayn lubią tę wiadomość
Kubuś
-
Bagabaga wrote:No to oficjalnie jedynie mój Misza nie siada ani nie staje przy niczym. A raczkuje tylko do tyłu... Jak na razie do przodu tylko "pływa kraulem"...
Gratulacje dla Polci.
Iguś wzniosę dziś twoje zdrówko. Planuję napić się winka jak mały uśnie.
Misza nie jest sam. Mój Jaś sam nie siada, nie staje, a jak leży na brzuchu to nie umie nawet na kolanka wstać. Ale jakoś wcale się tym nie przejmuję -
Baga zwyczajnie musisz odpuścić schematy. Bo dziecko w tym miesiącu powinno siadać, a w tym chodzić. Wielkie g. Dziecko musi by gotowe. Można mu pomagać, zachęcać ale tak jak piszesz nic na siłę. Niektóre dzieci w ogóle nie raczkują a zaczynają chodzić. Miszka jak załapie o co chodzi to Cię z dnia na dzień zaskoczy, nawet się nie będziesz spodziewać.
gorgeous lubi tę wiadomość
-
Baga przyjdzie czas na Misze, z dnia na dzien sie nauczy
Myszko a na sutku masz biała kropkę? To wlasnie zatkany kanalik i to przebilam igła i wtedy guzy z poersi zeszły, tylko teraz było jeszxze gorzej bo tą kropkę musiałam sobie dosłownie zrobić sama tzn naciskać piersi i rozgrzewac
Igusiu duzo złotówka
Vayn gratki a nie mówiłam, ze zatęsknisz do leżenia?
Lexi150, vayn lubią tę wiadomość
-
Gorgeous mi się trafił taki sam śpioch, co my biedne możemy, nic tylko się przyzwyczaić i czekać na lepsze czasy
Oby jak najszybciej nastąpiły.
Brawo Polcia!
Bagabaga w punkt! Ja się przejmuję tym, że poza cycem chce mało co jeść. Dobrze, ze przynajmniej ma masęvayn, gorgeous lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zosia ja kiedys próbowałam taka kropke wygrzebywac na cycku no ale graniczyło to z cudem, podwazałam nawet igłą . Czasem wyrwałam to białe no ale nie wszystko. Ciezka sprawa z tym była.
Myszko a u mnie kiedys nie było widac tej kropeczki na sutku a sutek napierdzielał ale piers nigdzie nie bolała. Tylko sam sutek. Przystawiałam Kube i ogrzewałam suszarą przed samym karmieniem. po paru dniach zeszło.
Moje dziecko jets mega głosne. Jakis krzyklawiec z niego rośnieraz siedzi tak że go nie słychac a innym razem krzyczy na całą pare
Kubuś
-
Tysia moje dziecko raz zjadło sporo kaszki (nie posalam nagle holle posmakowała jak dałam owoc)i nie chciało pozniej cyca i sie skończyło jak skończyło...takze chyba bede sie bać kiedy duzo zje
-
Dzięki Zosia za rabat. Kupiłam kurtkę i 2 swetry
nie wiem tylko co mąż na to powie jak zobaczy paczki
zwłaszcza że jedna kurtkę już mam. Co do rozmiarów to dla mnie zagadka. Blanka jest dość mała, waży niecałe 8 kg a rozmiar 80 że smyka jest dla niej na styk. Kurtka to nawet z hm na 86 jest dobra jak ściągnę jej mocniej ta gumkę do regulacji. Moja Blanka też nie siedzi, nie raczkuje. Ale dla pociechy rehabilitantka mówiła że jedno i drugie to proces, którego nie jesteśmy w stanie rozpoznać i pewnego dnia ot tak sobie dziecko ruszy w świat. Mówiła też że to jak z porodem niewiadomo kiedy się zacznie. Też się przejmowalam że nie przekrecala się na brzuch a po 3 wizytach na rehabilitacji zrobiła ogromne postępy nie tylko z tym ale ogólnie z ruchliwoscia. Teraz już nie będę się przejmować, ale rozumiem że jak się patrzy że tyle innych dzieci już coś tam robi a inne nie to lampka zaczyna się palić w głowie.