Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Michał jak spadł z kanapy to tez go obserwowałam, zachowywał sie normalnie tylko wiadomo płakał, ale nie wiem czy go cos bolało czy sie przestraszył. Pare dni pozniej byłam u lekarza, ale z czymś innym chyba szczepienie, to powiedziałam o tym lekarce, to mi powiedziała ze należy obserwować dziecko i jak nic niepokojącego nie ma w zachowaniu i nie wymiotuje to nie trzeba jechac do szpitala. Dodała jeszcze ze to był nie pierwszy nie ostatni upadek, wiem małe pocieszeńie
-
Wojtusiu wszystkiego dobrego!
Mila gratulujemy ząbka
Biedroneczko pięknie tam, u nas zimno jak w lodowce
Adelka cos chyba w tym jest, pisalas ze Małgosia robi przerwy w spaniu w nocy i Ja ostatnio boje sie nocy, bo takie przerwy robi co chwile, nie chce zasypiać jak sie wybudza, żałuje teraz ze szumisia nie mamy, bo moj telefon szumil cała nic az sie wyładowałw zasadzie jest tak odkąd taka ruchliwa sie stała, jak tylko w nocy wypije cycusia i zaśnie to juz nie mam szans przełożyć gdzues bo sie wybudza, albo niby spi ale rusza rękoma i skrobie to juz wiem, ze bedzie ciezko
i tak codziennie od 3tyg ;(
Czyli wszystkie lutowe maluchy beda sie stroić w kombinezony i kurteczki ze smyka :
Ps. Nie mam pojęcia do kiedy te kody ważne -
Ciężki czas przed nami, zmarł tata męza.
Ostatnie miesiące bardzo chorował ale i tak jest to szokiem
Szkoda mi strasznie męża, tym bardziej ,że jego matka życia mu nie ułatwiła i nadal rzuca kłody pod nogi.
Ech życie....
A dziś właśnie mieliśmy odnawiać w kościele śluby małzenieskie ( 10 rocznica) ale z racji relacji z jego matka uznaliśmy ze jednak odwołamy "imprezę' bo ja zle bym się czuła jakmoi rodzice tylko by przyjechali a z drugiej strony nie byłam w stanie świętować "zaślubin" w obecnośi osoby która pragnie naszego rozwodu.
Kupiłam mezowi prezent- zegarek, nawet "carpe diem" nabiera namacalnego znaczenia.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 10:10
Córeczka lipiec 2007, synek luty 2009,
córeczka luty 2013, córeczka luty 2016
Moja Wielka Rodzina 2+4+kot -
mila gratulacje zabka!
kri dobrze ze sie nic nie stalo!!
zosiu u nas to samo! wczorajzasnal przed 20, obudzil sie po 23, potem po 3 i od 4 do 5 nie spal tylko wolal, gonil po lozeczku, oczy jak 5 zlotych oO potem zasnal i na szczescie spal do 7 no ale w srodku nocy totalnie rozbudzony! -
nie wiem co z ta moja piersia. w nocy odpoczela troche i rano bolala znacznie mniej, zjadl i znowu pobolewa ;/ zadnej kropki nie ma, zadnego guzka nie wyczuwam, moze jednak to od scisku ;/
-
E-ness kondolencje dla Męża.
Łącze się w bólu niewyspania. Mój śpioszek już nie jest śpioszkiemZachowuje się tak jakby nie miał czasu na spanie. A jak się w nocy obudzi to od razu ćwiczy i gada. Z niecierpliwością czekam na lepsze czasy
-
Eness przesyłam ciepłe uściski.
Jako, że wychodzi na to że mój jest za waszymi dzieciaczkami to aż zaczynam się bać. Skoro Igi - forumowy śpioch nie jest już śpiochem to mojemu pewnie też się odwidzi... A przed nami zmiana czasu za miesiąc - dopiero może być hardcore... -
O nie zmiana czasu !!! Bede wstawać 4-5?? Ma-sa-kra
Z dobrych wieści to moje dziecko nauczyło sie robic niezgrabnie papa i klaszcze sobie w raczki
Chciałam sie zdrzemnąć i za Chiny nie wychodzi buuu, a głowa ze zmęczenia bolivayn lubi tę wiadomość
-
Wlasnie a kiedy mozna liczyć na lepsze czasy w spaniU?
Znajoma mowila, ze jej córka jak wróciła do pracy po macierzyńskim (ale wtedy było to 6mcy plus urlop) to miała do pracy na 6, a jej córka tez wlasnie w tym okresie nie spała od 3 i kładła sie znow o 5jak ona musiała juz wstawać i sie szykować, tragedia co nie? To my i tak mamy dobrze z tym rocznym urlopemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 11:29
-
myszko to tylko 3 dni . Nie panikuj
przeciez to Twoje dziecko, znasz je i sama sobie poradzisz
jak podajecie winogrona ? bo mam ciemne male na ogródku i nie wiem co mam z ty, zrobic. obrac ze skórki, wybrac pestki, zagotowac czy przetrzec przez sito, zmiksowac ?
E-ness wspóczuciaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 18:42
Kubuś
-
eness przykro mi, wiem przez co przechodzicie.
winogrona radzę przecinać na pół,bo pamiętam że jakies dziecko chyba w kanadzie sie udusiło winogronem bo całe połkneło. Ja planuję dawać do gryzaka.
Kolejny deserek mojemu podszedł aż dokładkę musiałam robić - banan zmiksowany z wiórkami kokosowymi i rozcieńczony ciut wodą
mój dzis bardzo dużo śpi, aż sie boje nocy17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tusia ja wrzuciłam do garnka i pogodtowałam. Potem przetarłam przez sito i zapasteryzowałam w słoiki. Robiłam na nich potem na przykład manne (zamiast wody, lub pół na pół)Tylko kwaśne są. Ale można dosłodzić suszoną morelą (jak w przepisie na kostki z manny z alaantkowego blw) lub daktylem.
-
spam. Trochę nas.
Zamówiliśmy wózek i pozbedziemy się grzmotka. Choć mi żal ogromnie bo jest wyjątkowo miękki. Ale wielki i tu wada. Jedyna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2016, 11:23
vayn, L, Tusiaa, Mamusia_synusia, Mila920, adelka77, Kri, Zosia_wop, Biedroneczka29, Lexi150 lubią tę wiadomość