Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
potwierdzam, że ciuszki z next są rewelacyjne, dostałam od koleżanki jak była u nas i to taki gruby materiał i mięciutkie, niestety u nas można tylko przez neta i tylko kartą kredytową zapłacić, a ja nie mam. Matko mamy dziś 8 miesięcy :o
Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, dana222, Tusiaa, d84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzwoniłam do przychodni i kazała się wstrzymać, jeśli aktualnie nie ma gorączki to szkoda z nią przychodzić bo mają pełną przychodnię kaszlących i kichających. Ogólnie przyszedł w końcu jeździk, mam wrażenie że ozdrowiała
Apetyt też jest, zjadła całą porcję kaszki.
Dziewczyny dawać jej pedicetamol mimo, że teraz gorączki nie ma tak zapobiegawczo żeby się nie rozkeciło czy czekać aż wyskoczy?
Biedroneczka29, Zosia_wop, tysiaa93, Lexi150, Mamusia_synusia, dana222, Kri, Tusiaa, Mila920, L, d84 lubią tę wiadomość
-
Ja bym nie podawała, jak będzie lekka gorączka, to znaczy, że organizm walczy. Ale to każda po swojemu robi. Śliczny pchacz, a jak pięknie sobie radzi.
Zostałam rozdziewiczona, pierwsze zamówienie na ali zrobione hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:15
d84 lubi tę wiadomość
-
Vayn tez mamy ten termometr i w zasadzie chyba wszystkie te nowoczesne tak mierzą, najlepiej sprawdzać w pupie, ale jak takiego malucha przytrzymać?! Taki mam elektroniczny pod pachę to jak zwykłym rtęciowych miałam kiedys 39st tak tym 37...
Ja bym nie dawała leków na zapas, sprawiłabym czy sie powtórzy, moze zeby idą, a nasze dzieciaczki mogą tez juz przechodzić 3dniowki. Tez sie zastanawiam nad tym pchaczem i ponownie prośbę o link do śpiworka do wozka
Zdrowka dla Tymusia :*
D z kanapa mam to samo i tez zastanawiam sie jak to wyczyścić, najlepiej byłoby zamówić kogos kto to robi profesjonalnie, ale szkoda mi 200zlchyba niewiele wiecej dołożę i mam odkurzacz piorący i byłby do auta, bo tam tez przydałoby sie wyprać tapicerkę
-
nick nieaktualnyZosiu ja zamawiałam śpiworek na grupie na fb z której mam wkładki, mufki i kocyki
Jutro mają jechać na hurtownię po materiały, także myślę że w przyszłym tygodniu już będzie u nas to foto wrzucę.
Nie wiem czy ząbki, nie ukrywam bardzo bym chciała
Tuli nawet tym w uchu pokazało 34-36 stopni
Co do pchacza to tak jak u Tuli, tylko ten panel grający w użyciu bo kółka tak się kręcą że się zapomni i będzie bamWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 11:29
-
nick nieaktualny
-
Zosia ty się na tym aliexpress znasz, mam pytanie. Już w przeliczeniu na złotówki za towar zapłaciłam około 3 zł (temperówki sówki haha), a z konta pobrali mi 7 zł. Dlaczego to jest aż taka duża różnica? Bank pobiera dodatkową opłatę czy jak?
-
Sto lat dla Tymusia i Blanki! :*
Next jest super! Często w ciuchu trafiam. I dużo z hm-u mają w moim lumpie.
Zdróweczka dla Poli! Może faktycznie zęby idą?
Igor wygląda na zdrowego, szaleje i krzyczyAle cały czas dużo wydzieliny. Dziś nawet przy odciąganiu pojawiły się strzępki krwi ale podejrzewam że to od podrażnionej śluzówki. No i znowu rano zwymiotował mleko. Na szczęście tylko trochę. Za to noce przesypia spokojnie i to najważniejsze.
Mnie rozłożyło i Mężu z pracy dzwonił, że też go coś chwyta. Także szykuje nam się szpital w domu.
A i chciałam się pochwalić, że mój Synuś od kilku dni reaguje na słowa "chodź do mamy" albo "chodź do taty" i przyraczkowuje
Zosia_wop, Kri, tysiaa93, Mamusia_synusia, d84 lubią tę wiadomość
-
Tysia ma rację. Też bym nie dawała zapobiegawczo, bo pamiętaj, że takie specyfiki zawsze zbijają temperaturę, ale i mogą zbić poniżej 36. Organizm musi też mieć szansę, żeby sam się bronił, czyli do 38 stopni.
Ja mam termometr geratherm i nawet jestem zadowolona, zwłaszcza że mierzę też nim temperaturę podgrzewanych pokarmów.
Polenka jaka modeleczka!Chudziutka jak mój syneczek
-
Ech. Ja chyba nie jestem na to gotowa
Szczepionki przeżyłam dzielnie, to niemąż bardziej oczy zamykał, ale te choroby... Też nie zapisałam nas dzisiaj na wizytę, bo pomyślałam, że jeśli to ślina i nie jest chory to po tej wizycie wśród chorych dzieci na pewno coś złapie.
Właśnie wyekspediowałam małego z babcią na spacer. Pierwszy raz założyłam pokrywę na nogi w spacerówce i ona jest tak odstająca, że wiatr tam hulać może. Wasze też takie są? No to oznacza, że śpiwór trzeba będzie kupić. No ale on się też może na sanki przydać.
Vayn ja nie wiem gdzie zamawiałaś swoje gadżety do wózka. Dasz linka do grupy? -
My mamy termometr z microlife. Jestem zadowolona.
A tu chciałam się pochwalić jak Igor raczkuje i siada
https://youtu.be/zGxB6X7MOAcZosia_wop, natalica06, vayn, tysiaa93, Biedroneczka29, Mamusia_synusia, d84, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Lexi Igorek super sobie radzi! Tez takie odglosy z siebie słyszę, ze wydaje jak moje dziecko
Tysia ciężki mi powiedzieć, bo mi zawsze pobiera tyle ile trzeba, moze przesyłka była płatna? W koszyku niebyłe info o tym? To jest oddzielnie zawsze wpisywane w rachunek, a pozniej sumowane w przelewie, druga opcja to sprzedawca zmienił nagle cenę, bo jesli byłaby prowizja to chyba oddzielnie by to naliczyli? Z reszta jak to w banku liczą to nie wiem, bo mi nigdy nie pobrali nic za przelewy24 i wydaje mi sie, ze to zawsze darmowe bo to pośrednik...