Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra to tak w skrócie co u nas.
Nocki nadal nie przespane w całości butla musi być przynajmniej raz choć częściej bywają 2 karmienia.
Nadal czekamy na pierwszego ząbka...choc już go wyczuwa więc pewno lada dzień się przebije
Dieta jak narazie bez większego szału. Jada zupki warzywka ziemniak, marchewka, pietruszka, dynia , brokuł, burak czerwony mięsko z kurczaka i indyka (jak narazie nie udało mi się załatwić cielęciny chce z dobrego miejsca) jajko tzn żółtko ostatnio dodałam też trochę białka. Kaszka manna czasem do zupki dodam a czasem jako dodatek do owoców. Kaszka na noc z łyżeczki z butli nie pociągnie.
Poza tym Ada nie raczkuje tyłka się jej nie chce podnosić...zreszta po co jak wszyscy w około na rękach noszą królewnę. Strasznie mnie to irytuje nikt nic sobie z mojego gadania nie robi eh.
Od kilku dni umie robić papa i daje buziaka
I tak jak zapewne u was każdy dzień inny każdy wyczerpujący i magiczny zarazem
tysiaa93, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Tysia tez teraz dopiero zwróciłam uwagę na torebeczkę
Gabi strojnisia nasza
To jest wlasnie minus córeczki wszędzie kusza te wszystkie słodkie ubranka i dodatki
Biedrobeczko super buciki, ale chyba juz dla chodzących dzieci? Te świecące sa bardzi popularne na grupie fb, tez mi sie marzą, ale one sie nie nadają raczej do nauki chodzenia.
A ja po ćwiczeniach spalilM 4ponad 400kxalzobaczymy jak jutro bede sie czuć haha
L dobrze ze u Was ok, te noce to większość z nas teraz takie przezywa niestety, chyba wszystkie czekamy na zmianytysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Vayn jaki śpiworek kupiłaś? Pochwał sie tu, bo nie moge sie zdecydować
ten co Kri chyba polecała mi sie podoba, z różem ale mysle juz przyszłościowo, ze jakbym miała drugiego syna to mi sie juz nie przyda
-
Zosiu te świecące jak juz mała bedzie umiała chodzic nie szybciej,tak jak mówisz do nauki chodzenia to one sie nie nadają
Futrzaki tez dla chodzących juz ale tak mi sie spodobały ze od czasu do czasu bym jej ubrała na troche
L No nareszcie ileż mozna czekacL lubi tę wiadomość
-
L miło cię widzieć. Dobrze, że wszystko u was dobrze. Mój pulpecio dopiero od tygodnia dupkę unosi do raczków także też do leni należy
ale już przestałam się nad nim litować i sam sobie kusi podpelznąć. Wygląda wtedy jak beznogi weteran z wojny w Wietnamie
Gabi jakia urocza aż zęby bolą ze słodyczytorebka rządzi! Naładowała tam kasztanów? Misza też pozował z dyniami i kasztanami.
Gdzie Gorgeus? Czyżby Jaśko dawał jej w kość i nie ma czasu? Albo nas już nie lubi...
L, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
U nas była już fasolka szparagowa z działaczki, smakowała
Tymoniasty skonczyl wczoraj 8 miesiecy♡ kocham z każdym dniem i nie przespana nocą coraz mocniej ♡
Wczoraj odwiedziła mnie koleżanka, której nie widziałam...10 lat hehe. Odwiedziła mnie ze swoim 2,5latkiem, na prawdę nie było czasu tutaj zajrzeć, bo pozniej trzeba było ogarnąć chatę z huraganu, który przeszedł. Narazie tylko jedno foto mojego ksieciunia, później dodam z mojej 'profesjonalnej sesji'
Bo jak spam to my!d84, vayn, Mamusia_synusia, L, Lexi150, tysiaa93, Kri, Biedroneczka29, Zosia_wop, dana222, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
halo halo heheh
układam mojemu ostatnio przeszkody do pokonywania usypane górki z poduch itp i on je lubi pokonywać. Układam na rozłożonej kanapie bo czasem się sturlikuje (nie wiem jak to napisać) z tego.
Dobrze że nie kupowałam ciuszków na święta bo dostałam od koleżanki z usa 2 pajacyki polarowe z takim motywem. W ogóle od niej mam pełno ciuchów carter's bo nimi handluje i uważam że są super i body i leginsy wszystko. dobra firma.
Dziś albo jutro ma do nas dotrzeć paka z zabawkami i ciuchami po dzieciach szwagierki z uk, mam nadzieję że zabawki małemu podejdą.
miłego dnia u mnie znowu pogoda do d... Więc spacer pewnie do galerii
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyDziewczyny jestem załamana, za nami noc z rzucawkami i gorączką,,. Oczywiście nas zajebjaszczy termometr bezdotykowy z lidla pokazywał temp36,6-37,1 a głowka wrząca. No, ale skoro temp nie ma to myślimy że nam sie wydaje,,, ponosiliśmy, cycuś zasnęła na 2h. Pobudka z wrzaskiem, znowu nią dygało termometr znowu pokazał że nie ma gorączki. Wzięłam mój termometr owulacyjny i pod pachę, pokazał 38,5....
-
ja z ciuchów mam dużo kapphala też są dobre w ogóle się nie niszczą
pytanie z innej beczki poniewaz moja kanapa wygląda tragicznie cała w plamach po mleku, slinie małego, rzygach itp - czyściłyście czymś kanapy jakimś specjalnym vanishem czy czymś, możecie coś polecić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 09:52
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Vayn daj znac co lekarz powiedział, biedulka..Oby szybko Polci przeszło!
D84 my zaopatrzylismy się w odkurzacz pioracy, bo na chacie robiła się lekka masakra.. nie było już sensu i czasu zapieraca tym odkurzaczem raz na jakis czas, szybko, dokladnie i szybko schnie, bo ładnie wysysa wodę.
-
No ludzie co się dzieje? Biedne te nasze chorowitki. A termometr do reklamacji albo do kosza. Polecam z Microlife.
Miła dobrze, że się zameldowałaśsto lat Mister T!
Ja używałam vanisha do prania kanapy i mi ładnie doprał. Z resztą dywan po psim używaniu też. Ale odkurzaczem. Tak ręcznie to strasznie mokre będzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 10:02
-
Podziwiam Was jak tak możecie wstawać kilka kilkanasie razy w nocy. Mały śpi od 1930 czasem po 20 i pierwsza pobudke ma ok 2/3 czasem 4 potem budzi się różnie 5;30/ 6 ;30 i ja normalnie padam. Jejku jestem tak padnieta i niewyspana. To chyba pogoda plus moja tarczyca kości tak mnie bolą że ojeju.
Do prania kanap chyba najlepiej woda z płynem do naczyń i miękka szmatką. Bo zależy jaki materiał i może się materiał wytrzeć lub plamy porobić wybarwic.
-
Tuli albo george, widzę, że ty też fanka lumpeksów haha
Vayn ojej biedna Polcia
Tymuś sto lat!
Ja bym się wyspała gdybym nie położyła się do łóżka około 2, bo urzędowałam na aliexpress, wciąga za bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 10:26