Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak spał że mną to zasnął i zaraz przez sen krzyczał tak z 4 razy. Oczy zamknięte i krzyk. Zaczął kaslac idziemy do lejarza na 14 50 niech oslucha przez tą szczepionkę pewnie ogólnie od niej jest bardzo marudny.
Smoczek mamy chyba 3 0-6 jeszcze może dwie minuty pociągnie tego 6-18 aventa wcale.
To n oddychanie to co macie w tych plastrach mozd też kupię. Niby kataru nie ma.
Lexi skoro wprowadzilas żółtko to spokojnid możesz dać makaron bo w zotko jaja jest znacznie więcej białka niż w samym bialku jaja procentowo nie pamiętam dokładnie ale chyba więcej niż 50 %
-
Brusia plastry aromactiv są od 3 roku życia. Dla maluszków jest maść aromactiv baby od pierwszego dnia życia. Smaruje się nią klatkę piersiową.
No to dziś już nie ale jutro będziemy jeść rosołek -
nick nieaktualnyMamo naobiecywałaś papa to nie ma zmiłuj że padać zaczęło.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 09:50
Lexi150, Bruśka, Biedroneczka29, d84, tulipanna, Kri, dana222, Zosia_wop, Mamusia_synusia, tysiaa93, adelka77, Tusiaa, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Ooooo. Jaki słodziak
ostatnio widziałam dziewczynę z wózkiem z folią i mówię, oto prawdziwa mama. Ja to jestem leniwa. Jak pada nie wychodzę na spacery, jak jest zimno też mi się nie chce. W nosidło albo na ręce i dookoła domu, albo na taras. Ale mój by pod folią wytrzymał może ze 3 minuty... No ale mam wyrzuty sumienia. -
mój pod folia pare razy jechał ale łapał ją i do buzi i gryzł hehe
Zosia a widziałaś może na ali mufki na ręce do wózka? Bo tak mnie dziś zmroziło że mnie naszła ochota na nieWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 12:59
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
my mamy smoka do spania, jak zaśnie i jest czas na odłożenie do łóżeczka to smok jest wypluty
Mamy lovi 6-12 czy 18. Na początku go nie chciała, bo on taki z wypustkami jest, a pewnego dnia nie chciała już tych zwykłych tylko ten, jakby "dorosła" do niego
Coś ona nie chce mi spać, budzi się w nocy, ale dam smoka i śpi dalej, w dzień też jej ciężko zasnąć. W ogóle zamiast zasypiać to ona się wszystkim dookoła interesuje, włazi na mnie sięga do firan, do kota zagląda,bo ma swoją budkę przy łóżku, a spania zero chociaż oczy aż podkrążone. wczoraj przez cały dzień w sumie spała 1,5 h, co na nią to jakby w ogóle nie spała. W dodatku płacze przez sen
już kiedyś tak miała i jej to minęło a teraz znowu.
Ja chodzę z folią na spacery, ale jak mży nie jak leje. Chyba średnio wygodnie chodzić z wózkiem i parasolką, więc jeśli mnie kaptur ochroni to idę, jak kaptur to za mało to zostajemy.
Fasoli nie dawałam i raczej szybko nie dam, sami mało jej jemy, jakoś nie czuję potrzeby jej dać.
-
Ledwo co wyszłyśmy i sie rozpadało, wiec folia tez poszła w ruch, bo trzeba było zakupy zrobić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2016, 21:21
Kri, Biedroneczka29, d84, vayn, Mamusia_synusia, tysiaa93, Lexi150, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Fasolki tez bym sie jaka dac, zamiast z puszki to wolałabym dac mrożone warzywa.
Ktos pytał czyk kula hula po dywanie - średnio, cos sie rusza, ale po panelach to śmiga szybko, a po dywanie sie zawiesza.
Ja to niestety wózek mam na dole, wiec musze dziecko na rękach znosić i wnosić, takze niemal gdzie wsadzić zeby sie ubrać
Rosół juz wstawiony
Dzis pierwszy raz ide na siłownie, małżon kupił karnet na 3mce, wiec juz niema odwrotu -
Przyszla w koncu paczka
lumpy i takie cudaki
http://static.pokazywarka.pl/i/6982637/675918/image.jpg
Laleczka oczywiscie Made ich China takze na bank je ściagają z Ali za śmieszna kase i sprzedają po 100zl i tylko dodają maszynie imienia jak sie chce oczywiscie za opłataMamusia_synusia, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się ubierałyśmy to deszcz nie padał, chcemy wyjść z klatki no kurka a tu leje. Już chciałam zawracać a Pola zaczęła wychodzić z wózka i papa i papa. Mama kaptur na głowę i dzielnie szłam. Przed chwilą wróciłyśmy, odpakowuję moje zawiniątko z kocyka a tam gołe stopy no myślałam że mi się coś stanie, na szczęście stópki cieplutkie.
D daj linka do mufek, ja coprawda taką dla siebie mam. Myślałam żeby Polce kupić, jak założę jej moją na pałąk to go nawet nie dotknie, a szkoda mi wydawać 35zł na mufkę dla niej jak jej używać nie będzie.
Zosiu to kocyk czy śpiworek?