Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy już 2 świeżaki. Truskawkę i borowika:) (czy tam pieczarę, choć za ciemny, ale moż to portowego :)h teraz zbieramy na jabłka. Na Alli są oczywiście świeżaki - nawet inne. Choruje na czosnek
A śpiworki różnie jedna mają dzirki, inne nie. Zależy jaki wybierzesz.d84 lubi tę wiadomość
-
a wiem co miałam napisać odnośnie tych pchaczy widziałam na aukcjach używanych że ludzie te koła obklejali albo jakimś samoprzylepnym materiałem czy rzepem żeby się tak nie ślizgały/kręciły koła.
I mam zabawki do polecenia moja mama chodzi na ciuchy gdzie są zabawki często nowe za grosze i tak kupiła samochodziki vtech helikopter i wóz strażacki i mały odkąd je ma to codziennie kilka razy się nimi bawi. Kupiła je po ok 4zł za sztukę. One grają i śpiewaja.
z tej serii
http://www.hulahop.pl/avtech-woz-strazacki-80-119804-849862/
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualnyMy mamy truskawke a teraz na grzyba zbieramy.
EH małzu dzownił, tak go robotą zawalili i wcześniej jak 16 nie wyjdzie. Zastanawiam się czy sama z nią nie iść. To niecałe 10 minut wózkiem, ale kurka wieje trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:39
-
Vayn ja bym szła wózkiem, albo nosidłem o ile masz. Zdrowka dla Polci!
Tusia Kubus słodki! My tez mamy takie problemy z zaparciami, wczesniej nie było tak, a ostatnio sie nasiliło
Tez zbieramy na swiezaka ale dopiero mamy 30najlejek to lipa, prwnie sie nie uzbiera na maskotkę, tato pomaga, ale ciezko
Teściowa mnie wkurzyła znow faworyzuje córkę i jej dziecko, ktore jeszcze sie nie urodziło -
Ja jeszcze bez @, ale w tamtym tygodniu złapałam schizę, że w ciąży jestem bo miałam identyczny śluz jak wtedy gdy byłam
Na szczęście jedna krecha.
Natalica świeżaki to takie przytulanki z Biedronki, trzeba ileś tam punktów mieć, żeby dostać, też mnie dziewczyny uświadamiały co to jest -
Bagabaga wrote:Gdzie Gorgeus? Czyżby Jaśko dawał jej w kość i nie ma czasu? Albo nas już nie lubi...
Jestem i lubię, a Jaśko ze spaniem dalej problemy, więc jutro będzie miał robione eeg we śnie, o ile uda się go ululać w obcym miejscu i żeby usnął na dłuższy czas. Trzymajcie kciuki. Nadrobię, jak będzie już po -
O Gorgeus to poważna sprawa. Trzymam kciuki, bo mój mały ładnie śpi, ale za nic w świecie nie usunie w obcym miejscu. W wózku tylko na spacerze, bo u dziadków w wózku w domu tez nie usunie. Raz jak go nietesciowa uśpiła to obudził sie, zerwał wręcz z takim płaczem, ze go utulić nie mogli. Także oby wam sie udało. Ale dlacżego to robią? Mają jakieś podejrzenia?
-
Baga, a tak że jak ja byłam w ciazy to mowila do męża, że to die przed porodem nie kupuje, a teraz juz paczkę szykuje z rzeczami, a pozniej po porodzie pojedzie to resztę weźmie. Nam to przyniosła jakies spodnie i bluzkę, a tam cała paczka. Ale to w dupie. Najlepsze, ze Ostatbio odwiedziła nas po 3mcach i spodobał jej sie szczeniaczek uczniaczek. Wczoraj maz do niej pojechał cos tam zawieźć to do niego zeby dla małego od siostry, która jeszcze nie urodziła tez kupił, bo fajny i to mowi "no kup mu", ale naszemu dziecku to wystarczą body...no żal...sie wk&€) i jak siedzę cicho tak następnym razem cos powiem i niech sie ma mnie obraza czy tobi co chce.