Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja nie mam face i nie istnieje.. nie mogę poszpiegowac nic a nic..
Miałam napisać tyyyle i wszystko wypadlo z głowy. My od rana lekarz, bo w nocy gorączka 39 stopni, z rana 38 i co zbilam to wzrastała. Teraz na noc tez musiałam zbić.. biedulek moj kochany mial dzis tez pobierana krew. Lekarka sprawdzała CP i morfologie. Bez większych zmian. Prawdopodobnie przechodzimy 3dniowke albo coś w powietrzu. Sama mam mdłości jak w ciąży.
Baga w TVP? Coś mnie ominęło?
Lexi wielkie wielkie gratki!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie to pitolenie o tym jakie to mm złe to trochę osobiście dotyka. To tak jakby mi ktoś mówił że źle dbam o dziecko, że poszłam na łatwiznę itp. A to trochę nie do końca był mój wybór. Nawet w poradni laktacyjnej mi nie pomogli. Pamiętam jakie miałam myśli jak na początku Blanka zaczęła dostawać mm. Właśnie dlatego nie czytam już żadnych blogów. Moje dziecko przeżyło na mm, ma się świetnie, nie choruje. Jednak to co myślałam i wiedziałam jak mała miała 2 miesiące a to co wiem teraz to dwie różne sprawy. Muszę przyznać że niby mam swoje zdanie ale zrobiło mi to taka wodę z mózgu że przy każdej butli płakałam że jej ja daje. A to było chore, że czułam że ja truje
-
dajcie spokój dziewczyny. Mi tez jest przykro i krew sie we mnie gotuje jak mozna sie wypowiadać w sprawach, których sie nie przeżyło. Chyba każda mama, która musi dawać mm strasznie to przezywa. Kto tego nie przeżył nie powinien sie mądrzyć. Np jak jedna tam dziewczyna, ze jak sie chce to trojaczki mozna wykarmić piersią. Mi sie nie wydaje, ale trojaczków nie mam, wiec sie nie wypowiadam. Choć znam kilka mam bliźniąt i żadna piersią nie karmiła, bo po prostu byłaby niewyrobka.
-
A mnie sie juz zaczynaja czepiać, ze piersia karmie, bo takie duże dziecko. Wcziraj ciotka męża powiedziała, ze do 9mca powinnam, bo pozniej próchnica zebow, a nasza zebow nie ma ehhh wiecie tak zle i tak nie dobrze.
A pytanie do Vayn i Tuli - po odstawieniu spia dziewczyny lepiej w nocy czy to samo? -
Jak ja słyszę i czytam te głupoty to noz w kieszeni sie otwiera ,chore babska!!! Zosiu a co chcesz juz odstawiać od cyca ?kurcze ja tez bede musiała pomału bo od Marca do pracy to lepiej zeby mała juz na cycu nie była.Kurcze ale to bedzie dla mnie ciezkie i dla małej tez.Kocham ta bliskość
jak ona zawsze sie cieszy z cycusia .
Ostatnio poruszylysmy temat @ i wywołałam wilka z lasu,zaczelam plamić i lekko brzuch czasem pobolewaFack a takie zycie było piekne bez @ !!
-
nick nieaktualnyZosiu tak przesypia, od 1,5 msca przesypia a wtedy jeszcze cycowała. Aczkolwiek ona je tyle przez ddzień że nawet lepiej jak o nic w nocy nie woła.
Tylko wiesz ja usypiam Polę między 22,30 a 23 więc budzi mnie o znośnej godzinie. Najczęściej po 8. Butlę na noc dostaje między 20 a 21