Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja firma:
https://www.facebook.com/BAGA.Woreczki/?hc_ref=ADS&fref=nf&ft[tn]=kC&ft[qid]=6358814007430944737&ft[mf_story_key]=-5164356946063182095&ft[ei]=AI%40e7f904fb46c80489d8840e3690d5fdd9&ft[top_level_post_id]=535251196673309&ft[fbfeed_location]=1&ft[insertion_position]=29&__md__=1
tysiaa93, vayn, d84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W tej grupie cos ostatnio mi mignęło, ze nie przyjmują nowych bo była jakas akcja, ze kos dodawał mnóstwo fikcyjnych kont. Ale czy dalej nie przyjmują to nie wiem, Wy chyba macie siebie w znajomych to Tysia dodać sama mozesz Vayn do grupy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZosia ja przy cycu też nie odbijałam
Właśnie mnie dodano, Tuli świetny ten komplet :o
Ale był ryk, godzinę się rzucała, nogami wierzgała... myśleliśmy że brzunio boli. Mąż już nurofen chciał dawać, dałam camilie... dziewczyny nie minęło 5 minut a ona cała w skowronkach.. czyżby drugi ząb tak dawał w kość znowu?no ja już z nią płakałam
-
Widzialyscie suknie ślubne z Ali? Kurde mogłabym jeszcze raz wychodzić za mąż
dla tych co przed ślubem - niektóre sa śliczne i za 50-100$ takie jak w pl za 3tysie
zdjęcia w feedbeckach cudo
-
Ktoś pytał o wcierki do włosów... Teraz mi się przypomniało, bo właśnie robiłam.
Jest kilka, które są skuteczne:
Takie sklepowe to: Jantar, Insight "Loss Control" albo "Tonic Antica" LeCher
Domowe: napar ze skrzypu lub kozieradki
Mnie kusi Andrea od Chińczyka i chyba w końcu zamówię jak zasiądę i znajdę oryginał. Podobno działa cuda.
A jak komuś nie wypadają a chce przyspieszyć wzrost to używałam Jazz Hair i u mnie przyniósł efekt pięknego warkocza do pasa, który obecnie pewnie rozkłada się na jakimś wysypiskuNo ale w zamian mam synka
-
Tuli ja odbijam bo jak nie odbije to się budzi po około godzibie i go męczy. Wypija raz 210 raz 240 do tego dosypuje ok 5/6 miarek od mleka kaszki ryzowej.
Byłam z małym w pracy ok 7 osób trzymało go na ręku plus widział z 25 noweych osób i nie płakał tylko wszedł do dziadków i babcie zobaczył no ryk. Ja nie wiem co ona mu zrobila.
Tuli bardzo dobra recenzja.
Jutro pojedziemy sanki obejrzeć.
Tyle chciałam napisać a jakoś mi się zapomnialo.
Ja czekam na moje balony na rok i muszę ta koronę zamówić bo się zbieram do tego.