Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ser żółty po 12ms to chyba taki roztopiony jak na pizzy - gdzies czytalam
akurat wczoraj kupiłam kaki
mój to spagetthi słoiczkowe uwielbia ale ponim go wysypło więc szlaban póki co
WAżNE i nie na temat
sprawdźcie sobie czy w swoim banku nie musicie złożyć oświadczenia fatca -dziś ostatni dzień na to, potem blokują środki do czasu złożenia oświadczenia. W części banków on-line to jest. Ja o tym nie wiedziałam dziś się dowiedziałam że muszę tylko przez to bo ktoś coś w sklepie o tym gadał ;/17/2/2016 B
11/3/2018 I -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiężkostrawny jest i tłusty ale nie dajesz go niewiadomo jakich ilości. Mój brat jada tylko bulki z serem żółtym z mikrofali i obiady, oj zrobił się okrąglutki a ma 14 lat dopiero :p ale taki straszny niejadek, owocoe zero, warzyw też.., od niemowlęcia taki jest
Ja to zawszr powtarzam.. wszystko z umiarem i będzie dobrze.
Teraz jej mąż dał ząbek czosnku i sobie memla a co się przy tym nakrzywi to masakraWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 14:31
-
A mi sie wydawało, ze sera nie, bo słony za mocno w sensie zeby go stworzyć to macza sie w sance i dlatego
Mleko widze, ze niektóre mamy sie chwalą, ze juz po pol toku dają mannę i jest ok...ja tam sie z tym wstrzymuje do tego roku, ile to tam zostało. Choc pewnie nasz dr od mleka by nie był zadowolony, oni w katedrze to denerwują sie na nagonkę na krowie mlekochodzi m.in. o kway kaprynowy i kaprylowy których podobno nigdzie poza mlekiem nie ma
-
Ps. Ale z Was szpiegu tylko weszłam na fb i od razu recenzja na pierwszym miejscu
tez many te skarpetki
w ogole teraz to tylko zamawiam na Ali stopki bo jedynie stamtąd nie spadają z nog, szczególnie takie a'la stopki sa super
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haha to teraz widac ile D ma na koncie
A swoja droga powinni smsem wszystkich klientów powiadomić przeciez maja bazęWiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 15:01