Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Tuli czy Ty pisałaś ze Jagoda je z miseczki z przyssawka? Bo ja dzisiaj kupiłam z akuku i sie jak dla mnie trzyma ale ten moj syn ma tyle siły i tyle samozaparcia ze musi wszystko z stoliczka zrzucić i w końcu mu sie udaje
Mnie listonosz tez rozpoznaje, nieraz sie przy mnie zatrzymuje i mi daje paczki. Dzisiaj tez tak było i powiedział ze fajnie by było gdybym większa skrzynkę zamieściła lub dzwonek na bramie bo mamy pieska na podwórku.
-
Vayn widzisz... na wszystko przyjdzie pora
Brawo Polcia!
fajnie bo dzieci robią nowe rzeczy tak nagle z zaskoczenia
Faktycznie Baga ma rację, że ta skórka to taki masaż na dziąsełka. Mi lekarz w Grecji powiedział, że żele na dziąsła to 50% sukcesu a reszta to masaż. Tylko mój mały nic nie daje wsadzić do buziani żelu ani palca
Zosia i Tysia tyle przesyłek??? Nie mówiłyście, że kupiłyście nam prezenty na gwiazdkęNo bo przy takiej ilości to chyba wszystkie z forum coś dostaniemy?
hahahahaha Tysia ja poproszę jakiś zestaw spinkowo-gumkowo-opaskowy na święta w kolorze czerwonym
hihihihihihi
tysiaa93, vayn lubią tę wiadomość
-
ja mam taka mate z przyssawką z tommy tippy, dostałam ja w spaku ale mój dzieć potrafi to już wszystko oderwać.
Zamówiłam wczoraj na ali takie coś, gdzieś czytałam że się sprawdza
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-Toddler-Pad-for-Bowl-Sucker-Pad-Non-slip-Mat-Feeding-Safety-Home-Supplies/32684089078.html?spm=2114.13010608.0.0.aHEINO
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
d84 wrote:ja mam taka mate z przyssawką z tommy tippy, dostałam ja w spaku ale mój dzieć potrafi to już wszystko oderwać.
Zamówiłam wczoraj na ali takie coś, gdzieś czytałam że się sprawdza
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-Toddler-Pad-for-Bowl-Sucker-Pad-Non-slip-Mat-Feeding-Safety-Home-Supplies/32684089078.html?spm=2114.13010608.0.0.aHEINO
Ktoś tam dał opinie ze nie działa, ale jakbyś juz to miała i by działało to daj znac:)
-
Biedronko Ty diablico!
nie kuś!
najbardziej śmiałam się, jak w pudełku znalazłam paragon i gwarancję na... uwaga.... 24 m-ce! Szok!
ale pewnie mój Małżon wkońcu odpali bo śmieje się ze mnie, że pewnie jest taka moc, że jedną watę będę nawijać pół godziny
ale i tak mnie nie zrazi
D mam taką przyssawkę bo kiedyś dodawali do szamponu, żeby sobie powiesić w łazience. Działało od połowy butelkino ale wisiało pionowo, więc inna siła działała
no i przyczepiona powierzchnia musi być totalnie gładka, czyli np. jak butla od szamponu
-
Dana, tak Jagoda je z miseczki z przyssawka, lekko pomocz palcem przyssawke i sie przylepi mocniej:)
Vayn-co do Hafiji to iwazam ze wielokrotnie przesadza, alez tym samoodstawianiem sie dziecka to mysle ze ma racje. To my je tak naprawde odstawiamy zastepujac cyca czyms innym i jak posala okolo 8-9 mca rzeczywiscie "samoodstawia sie" dziec. Jagoda to juz nie pamieta cyca. Ale fakt-wielokrotnie przesadza.
A mi dzis przyszlo 6 przesylek z Ali! I jedna na poczcie bo lostonosz nie upchal w skrzynke!