Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My juz zrezygnowaliśmy z tego talerzyka, zawsze sie odkleja i wszystko ląduje na ziemi
mamy z babyono
Choinki chyba w tym roku u mas nie bedzie, bo nie ma gdzie postawić żeby małe raczki nie dosięgły, babcia zaproponowała zeby przy suficie powiesić, ake jakby to miało wyglądać? Poza tym kocham miec żywa, pachnąca, ale niema racji bytu teraz, moze za rok. Wczoraj oglądałam tez ozdoby świąteczne, Mikołaje takie fajne, aleesxystkie meble niskie i wszystko zaraz bedziemy ziemi. Juz mi zaczyna zrzucać rzeczy ze stołu kuchennego jak jest tak w miarę blisko skraju cis położone. -
Hej. Miłego dnia!
U nas w tym roku też choinki nie będzie, bo w jej miejscu jest teraz kojec i mata do zabawy. I powiem Wam, że się z tego baaaaardzo cieszę
W zeszłym roku zaczynała się ostatnia prosta przed przyjściem Bobika i ta choinka wydawała się taka mało ważna i niech szybko święta mijają. a dwa lata temu pół świąt przepłakanych, bo znowu we dwoje sami. Także wtym roku pewnie też będę ryczeć, ale teraz to raczej ze szczęścia. -
Biedronko jeśli je grudki to nie miksuj tylko ugotuj na prawdę miękki. Takie gwiazdki to raczej małe są.
Ostatnio w słoiku po 8 mcu to było spaghetti o długości ok 1-1,5 cm. Także mała na pewno sobie poradzi. No bo co jak dzieciaki nie mają zębów nawet po roku czasu? Rozgniatają sobie dziąsełkami. -
No to super! Ja otworzyłam je, bo mam kilka słoików "na czarną godzinę". Nastąpiła ona gdy moje dziecko obraziło się na buraczki i obiad na dwa dni poszedł w kibel
Dałam mu też mozzarellę, bo to bardzo miękki ser i sobie mamle. Za żółtym nie przepada. Ale ok, najadł się go na tony jak był jeszcze u mnie w brzuchu. Boże ile ja żółtego sera konsumowałam... -
Ja jak jem makaron to małej daje najlepiej to spagetti długaśne sobie lubi memlac oczywiscie pod ścisłym nadzorem
Tuli a wiesz ze napisałam ten post i pomyślałam ze moze mi zrobic psikusa i któregoś dnia wystartowaćwtedy na stół położę ,bo mamy mała symboliczna choinkę
-
nick nieaktualnyKuzwa naskrobałam taki długi post i się telefon zwiesił no grrrr...!
Biedroncia makaron musisz spróbować, najwyżej zblendujesz. Pola dostawała taki w 8mscu no ale ona to połknie wszystko co jej dam.
To że teraz nie raczkije nie znaczy że wieczorem nie zacznieTakże nie bądź taka pewna
Pola zjadła na śniadanie jajecznice z 2 jajek i pół kromki chleba z maśłem.
Na obiad dostała 2 ćwiartki ziemniaka z piekarnika i jadła samazjadł też poł udka ale to ja jej skubałam i dawałam. Jakoś bałm się miesko dać. Jak mnie w palucha ugryzła to miałam dość
Mój żarłoczek powrócił
Baga jak będą to kupię napewno. U nas w sklepie jakaś bieda jeśli o owoce chodzi..
Spotkałam teściową na spacerze, dostałam prezent na mikołaja - elektryczną wyciskarkę do cytrusów, coś czuję że Polena będzie dzisiaj pić soczek
Ale nam dosypało, taka śnieżyca nas złpała że masakra. Weszłyśmy do domu to przestałotysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Kri ja to mam buty niechodki
Ale takie lipne, że z nogi spadają, kupiłam dwie całkiem różne pary i dupa blada. Chyba w kombinezon zainwestuję
Choinka będzie duża, żywa ale w zupełnie innym pokoju niż Gabrysia przebywa. Kupiłam też sztuczną białą, postawię na stoliku i może przeżyje
Tuli wrzucałaś dzisiaj na grupę aliexpress dla dzieci recenzję?
Vayn no to teściowa ma małego plusika!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2016, 12:18
vayn lubi tę wiadomość