Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Vayn,Jagoda tez sie niby sama odstawila ( tak sie dzieje podobno jak sie sukcesywnie zastepuje posilki-guru hafija tak mowi) ale jak dostala butle z mlekiem to i tak jakis tydzien byla taka nieswoja,plakala, jeczala, wyraznie odczuwala strate. I tez probowalam ja przystawic i nie chciala ale dokladnie tak bylo
-
My pociąg mamy fajna zabawka milon upadków przeżyła pioseneczki fajne tylko teraz cena jest zabójcza daliśmy chyba 139 zł. A Vayn może ma jakąś afte? Posmaruj czymś dziąsła albi ten gryzak włóż na 5 min do zamrażarki ale nie dłużej. Jasiek ma dziś fryz jak chłopaki z kabaretu Łowcy.B
-
nick nieaktualnyZosiu jest pogodna, rozbrykana i głośna jak zwykle
Tuli hmmm w sumie...guru mówisz? Ja bardzo lubiłam ją czytać, ale przeginała czasami.
Brusia z chęcią bym tam pozaglądała ale nie to głupiego robota bo się wyrywa jak dzik jakiś ;d
Dałam jej piciu teraz, stuk stuk delikatne w szklankę było. No i od razu jogurt cały zjedzony. Także to chyba dziąsła tak strasznie ją męczą.
Martwi mnie tylko to, że raz stuka a raz nie. Zdecydować się nie potrafi czy wyjść czy nie
Aaaa Tuli do jutra w kauflandzie Nan za 29.99, dopiero teraz gazętkę obejrzałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 18:37
-
Vayn to mysle, ze to nie gardło, bo to dorosły sie czuje kiepsko, a co dopiero dziecko i by marudziła cały czas, ale warto sprawdzić
Ostatnio ktos przysrał hafiji, wlasnie za jej sposób pisania pomyslałam od razu, ze ktos ty o niej pisa, ze wlasnie przesadza, schodziło cos o ile dobrze pamieyam,ze jedno dokarmianie w szpitalu powodujenoeodwracalne zmiany, wiec dziewczyna zapytała ze jakie konkretnie to nie dowiedziała, ani razu tylko doszło do ostrej wymiany zdań, ale bez odpowiedzi na pytanie -
nick nieaktualnyZosia no dokładnie.. ja to już w ogóle się wstydzić powinnam. Mimo, że nie skrajny to jednak Polę zaliczyli jako wcześniaka i o zgrozo przez 4! dni w szpitalu była na mm. Zaczęłam ją karmić dopiero w 5 dniu jak miałyśmy wyjść do domu już. Powinni mnie na stosie spalić ;d
-
nick nieaktualnyDziewczyny!!
Pola memla skórkę od chleba! O matko kochana jaka jestem dumna, stoi i sobie trzyma
Duma mnie rozpiera. Pierwszy raz wzięła sama coś włożyłaLexi150, Zosia_wop, Tusiaa, natalica06, tysiaa93, Mamusia_synusia, dana222, d84, L lubią tę wiadomość
-
Haha Nooo nie wiem co na to moja karta płatnicza hahaha czekam jeszcze na 23 przesyłki
Mężowi na prezent zamówiłam pasek z CK juz dzis awizo z nr trackingu jest takze zobacze co to za cydeńko -
Ja mówiłam do mojego chłopa, że jak wychodzi z domu to powinien Internet zabrać z sobą
albo zabrać mi telefon żebym przelewów nie mogła robić
w kółko coś przychodzi a kurierzy i listonosz to już sami mi mówią dzień dobry na ulicy, albo się śmieją, że dziś wyjątkowo nic nie mają dla mnie. Coraz rzadziej chodzę po sklepach i coraz więcej w necie kupuję. Blanka zawsze mi rano śpi 3 godziny i to jest mój czas i zakupów w necie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 20:24
-
ja poki co to malo co tam zamowilam ale ogladam i jak cos wpadnie w oko to klikam "kup teraz"
dziewczyny a co sadzicie o takich butach?bedzie mogla mala takie nosic?nie mowie ze jak bedzie miala 12msc ale z 16Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 20:33
-
Tusia sprawdź w careffourze bo jakieś przexeny tam ostatnio mieli
Super Polcia!
Ja czekam na jakieś 40 przesyłek z Ali, czasem takie pierdolki ze masakraspinki, gumki, opaski itp. Wczoraj miałam dzień dziecka bo przyszło naraz 6 paczuszek
vayn lubi tę wiadomość
-
baga ja jestem taka madra ze zapomnialam wkleic hahha
https://pl.aliexpress.com/item/TongYouYuan-PU-Leather-Footwear-Kids-Boys-High-Sneaker-Newborn-Baby-Lace-Up-Prewalkers-Infant-Moccasins-Soft/32753651711.html?spm=2114.010108.0.0.8A2xVi