Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze sweet foteczka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 16:50
Biedroneczka29, Lexi150, Bruśka, dana222, vayn, Mamusia_synusia, Kri, d84, natalica06, L, Mila920, tulipanna, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
my też zamówiliśmy pchacz. Kuzynka załatwiła nam 70zł taniej
kupiliśmy jej też coś takiego: http://sklep.trefl.com/pl/vtech-grajaca-rybka-do-kapieli.html odkąd zaczęła siedzieć to mogłaby w wanience spędzić długie godziny. Wczoraj aż jej woda wystygła.
Zaczęłam powoli kupować ubranka na 86, matko jakie to wielkieWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 12:27
-
Lexi ściskam! Najlepszości dla wszystkich dzieciaczków i brawa dla Jasia
A W dziś w nocy miał gorączkę i teraz katar i kicha nie daje sobie kropli zapuścić. Nie iwem czy się zaraził od kolegi czy wczoraj na dworze było zimno i byliśmy z godzinę ale on był na zimowo ubrany...
A dziś dzień darmowej dostawy - kupiłam kaszki w sklepie bliżej Ciebiepolecam.
Idę dalej coś kupować, to zakupoholizm, czuję przez to przyjemność a jak jeszcze oszczędzę to wogleZosia_wop lubi tę wiadomość
-
czy Wasze dzieci też tak ubóstwiają te mokre chusteczki, mój jakje tylko widzi to wyrywa mi z ręki i do buzi, a jak gdzieś dorwie całe opakowanie to masakra
dziś na obiad jak zwykle cyrk i zjadł 3 łyżeczki ;/
100 lat dla solenizantów, ciekawe kiedy przestaje się tak celebrować te miesięcznice hehhe po roczku czy późniejZosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Biedronka dawaj link do instagrama, chętnie zaobserwuję i poszpieguję
Florcia ślicznotka
Kri zdrówka, u nas jest cud jak się krople uda wpuścić, to samo z wodą morską, no tak się wyrywa, że nie daję rady
Natalica cudny! Przypomniało mi się, że Gabrysia też ma jakieś futerka w kartonie, muszę to wygrzebać
D wyciąganie chusteczek to najlepsza zabawaMyślę, że po roczku już nie będziemy tak liczyc tych miesięcznic haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 14:11
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
Roberta my nie mamy krzeselka z ikei, tylko pożyczyliśmy jakieś niefirmowe od Gabrysi chrzestnej ale też jej nóżki w nim wiszą, za bardzo to nie przeszkadza bo i tak długo w nim nie chce siedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 14:13
-
Mila dziękuje,maz jest moim fotografem ale niestety zawsze jest nie do konca tak jakbym chciała ale cóż.Ostatnio to skończyło sie na tym ze go opierdzielilam bo mała pozowała to ten zaczal kichać. No i oczywiscie na lustrzance żadne foto mi sie nie spodobało a na komórce jedno w miarę .
Tysia dodałam Cie do przyjaciółekzaakceptuj i podam namiar na insta
od razu mowie ze jest on ubogi żebyś sie noe rozczarowała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 15:03