Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga skrytykował mnie, że ma już zabawki takie grające, a woli się bawić klockami, wieżą z pierścieniami, itp. i że jej to niepotrzebne. Generalnie Blanka nie lubi hałasu i nie lubi się bawić za długo czymś hałaśliwym. Woli w skupieniu sobie coś tam majstrować i dumać, zastanawiać się, żeby jej nikt nie przeszkadzał albo wariować z nami na łóżku
Myślałam nad kredkami i farbkami do malowania, znalazłam od 12+ ale nie wiem czy mi się chce remont w mieszkaniu za pół roku robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 22:02
-
U mnie takich tradycji nie było a szkoda, jedynie polewaliśmy się wodą w śmigusa dyngusa. Jak już mam Gabrysię, to mogę budować jej wspomnienia, żeby dzieciństwo miło wspominała.
D dokladnie, im głośniejsze tym lepsze, aż uszy boląTen robot bebo wydaje mi się fajny dla trochę starszego dziecka, które już bardziej kuma, potańczy z nim i w ogóle.
-
Moja kolezanka jak chodziła z swoim 7 miesięcznym dzieckiem na rehabilitacje to brała tego robota bebo do uspokajania go jak płakał i lekarze co tam byli powiedzieli jej ze nie jest to odpowiednia zabawka dla takiego malucha bo w nim za duzo sie dzieje, tańczy, śpiewa i mruga. Nasi sa starsi, ale jak byłam ostatnio u kolezanki to sie nim nie zainteresował pomimo ze lubi zabawki grające
-
Hej Brusia gratki!
Ja swojego sadzam na nocnik też od jakiegoś czasu, ale na razie robił w pieluszkę na nim. Dzisiaj mu ją zdjęłam i zrobił do nocniczka !
Dzięki za inspirację JasiuBruśka, dana222, Biedroneczka29, Lexi150, tysiaa93, Mamusia_synusia, d84, vayn, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Tuli no wiesz u nas to po wstaniu przewijany po nocy chwilą i robi. Więc dziś wzięłam go do siebie wypił mleko i na noxnik zrobił siku ale trochę nam wyleciało ah ten dzyndzel no i steka a ja z nim to coś mu w rękę dałam pigadal i zrobił. Z tym że w końcu go ubralam wsadzilam w sjiczek i po chwili słyszę baka i poszła drugia raz dwójka no ale nie zdążyłam go wyjąć. Sukces że raz zrobił i tak duży.
Najpierw dwa dni siadal w ubrabiu żeby się nie bał a teraz z rana gdy jest zimny kładę mu dwie chusteczki takie te suche wyciagane i siedzi -
Dzien dobry
Brusiu wow gratulacje dla Was
No i mamy 9msc
Od 9-ciu miesiecy wpatrzone w siebie
(było sobie zdjecie i nie ma zdjecia )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 16:22
Bruśka, Lexi150, Mamusia_synusia, d84, Tusiaa, Zosia_wop, dana222, vayn, Kri, L, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego cudownego dla Sofijki! :*
Gratulacje dla chłopaków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 11:07
Mamusia_synusia, Bruśka, d84, Zosia_wop, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
My tez dzis dołączamy do grona 10 miesięczników
Biedroneczko piekna fotkapewnie pod instagram robiona?
Sto lat dla Sofijki!! :****
No i gratki dla Jasiulka!!Mamusia_synusia, tysiaa93, Bruśka, vayn, Kri, d84, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość