Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi kciuki zaciśnięte!
kiedy pierwsza wizyta? Twoja ciąża zawsze będzie mi się kojarzyła z pitbulem hehe
Jasio super zdolniacha!aż dziwne że siuski i dwójka mogą tak cieszyć
A ja kupuję czapki zawsze niby na większy rozmiar, a i tak zazwyczaj za małe. No i problem uszu na wierzchu w każdej czapce..macie jakąś super czapkę aktualną w sprzedaży co uszy na wierzch nie wychodzą?Bruśka lubi tę wiadomość
-
Dzięki Mamuśki i trzymajcie kciuki cały czas!
Mila od dziś zaczynam zastrzyki i mam ich chyba z 15 także póki co nie idę. Akurat za 2 tygodnie fasolinkę powinno być widać więc wtedy.
Igor nie cierpi wiązanych czapek i mamy tylko takie nakładane. Fajną kupiłam w pepco za grosze. Ma takie nauszniki i bez wiązania
-
Tak Tusia. Ten fotelik to do 18 kg jest. U mnie w mieście w ogóle wyboru nie ma. Musiałam jechac 60 km do bobo wozki. Ogólnie sprzedawcy nie polecają fotelików 9-36. Te 9-18 sa lepiej dopasowane dla dziecka. Ogólnie to kicha bo w każdym mi cos nie pasuje. A to tylko 3 gwiazdki albo sie nie rozkłada tak jak chce.
-
Tez mamy full czapek i co jedna to gorsza, albo na oczy spada, albo uszy odkryte. Najlepsza jaka mamy to ta z Ali z oczami, w niej wszystko na miejscu tylko kolorystycznie nie pasuje do kurtki, ale kit z tym
no i kurtka ze smyka z promo tak mnie wkurza ma taki kołnierz i jak siedzi w kurtce w wózku to wyglada jak stara maleńka, podciąga sie to masakra...chyba krój dla chodzącego bejbika.
Zimno, ponuro, ale po drzemce na dwor trzeba isc -
Haha Mila radość jak z wygranej w totka. Dzwoniłam paczki będą dopiero jutro więc może w środę spacer zrobimy. Szkoda że to tylko słodycze będą bo mały nic nie skorzysta. Chyba w weekend choinkę ubiore żeby była na Mikołajki się nacieszymy trochę bo na święta i tak wyjeżdżamy to nic nam po niej. Szczęście że prezenty mam dla dzieciaków już to się głowic nie będę słodyczami dopcham i tyle. Dla małego pomysłu nue mam.
-
Tysia..a karmisz piersia jeszcze? Jak tak to proponuje sie wstrzymac z tatuazem ale zrobisz jak uwazasz:)
My czapki tez na oko kupujemy, ale tez mam takie luzniejsze niektore. A do auta jak jade to preferue czapki wizaznr pod szyja bo wiem ze w czasie drogi sama sobie nie zsunie. -
nick nieaktualny
-
Czapkę mamy taką jak Lexi z przedłużanymi uszkami, ale nie wiązaną (w Lidlu były) i rzeczywiście polecam. Nie przesuwa nam się i fajnie siedzi na głowie. A co do rozmiarów głowy mojego dziecko to ostatnio pisałam i widzę, że Jaśko też ma "w czym mózg nosić"
-
Gang Biedronki się szerzy - Mamusia dobrze napisała
Ale to dobry gang, trzeba brać przykład.
(od razu Gang Świeżaków mi się nasunął na myśl
Tylko Kri jak tu zrezygnować z żółtego sera - serio go uwielbiam. I choć w tygodniu go omijam i nawet nie kupuję to na weekend kanapeczka z serkiem musi być. Codziennie mogłabym jeść żółty ser. -
Wyciągnęłam blaszki z piekarnika i położyłam na ziemi no i juz mam porozwalane po całej kuchni...
Tersz nasz mały spam - nowe ulubione zajęcie czyli wkładanie sobie wszystkiego na głowę i chodzenie z tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 21:09
tysiaa93, d84, Biedroneczka29, L, Lexi150, Mila920, dana222, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Ha ha Zosia zabawna ta zabawa
Ciekawe czy mój będzie też takie coś odstawiał ?
Na razie bierze dwa przedmioty w ręce tuż przed twarz i im się przygląda. potem przykłada jeden do drugiego albo nimi stuka o siebie. Nie wiem czy może patrzy czy się złączą albo jeden wejdzie w drugi?