Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z fasolinka na pokładzie. Oby tym razem poszło inaczej
Moj na razie boi się nocnika ale też zamierzam próbować raz na jakiś czas żeby się przyzwyczajal.d84, tulipanna, dana222, Zosia_wop, vayn, Mamusia_synusia, Bruśka, natalica06, tysiaa93, Biedroneczka29, L, Kri, Mila920, Tusiaa, Ediii lubią tę wiadomość
-
Lexi gratki i trzymamy kciuki.
Dziewczyny jak kupiłyście nocniki to jakie? Może na gwiazdkę małemu kupię
Zastanawiam się nad takim zwykłym jak z ikea a takim z bajerami jak fanfary
a jak sie uczy chłopaków robić siu siu do nocnika na siedząco? Ja jak mój już opanuje te klocki to zamawiam na ali pisuarek dla niego.
Inne pytanie co dla siebie zażyczyłyście sobie na święta bo mnie moja mama pyta i mąż a nie mam jakoś pomysłu co chcę ;/ i co mężowi kupić też nie wiem ;/
u mnie jedyna nadzieje że mi umowę przedłużą, ciekawe kiedy mi dadzą znać. Może w wigilię bo rok temu pis tak lubiał dawać wypowiedzenia
aja zimę uwielbiam ale zimę prawdziwą ze śniegiema nie takie brejosyfne jak ostatnio bywają i nie cierpie jak w zimie jest pogoda koło 0st tylko zimniej np-5 bo jest ładnie
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zqykly czerwony z zygzakiem mama miała kupić fp ale już nie było a kupiliśmy do kompletu bo mamy taki czerwony stopień z zakiem. Podobno melodyjek się boją dzieci a ten wzór co wzięliśmy był bez więc tak wypadło teraz jest ok bo mały nie potrafi zejść a jak będzie większy to najwyżej trzebabedzie w bajery zainwestować żeby go utzrymac
-
Ja kupiłam ostatnio w netto z wyciąganą szufladką i kierownicą. Fajny jest.
Pod choinkę upatrzyłam sobie kolczyki. I mąż już został poinstruowany gdzie i jakieA mój jak zwykle chce jakiś sprzęt wędkarski.
-
Lexi trzymamy kciuki!!!
Tuli kiedyś gdzieś czytałam ze rozszerzają sie nam jakieś mięśnie podczas ciazy i dlatego pomimo schudnięcia pozostaje oponka, trzeba robić odpowiednie ćwiczenia, kiedyś znalazłam je na YouTube, jak mi sie uda znowu to wrzucę
Brawo dla Jasia!!! Moj niestety nie jest taki regularny iż drugiej strony za bardzo mi sie ńie chce, przez te pampersy jestem wygodna, nasze mamy nas szybciej uczyłyBruśka lubi tę wiadomość
-
a co do brzucha to wczoraj oglądałam na tvn meteoaktiv jak szczupła laska się chciała pozbyć oponki i ci Brzezińscy kazali jej chodzić cały dzień w pasie poporodowym ale takim ciasnym i przez to się jej te mięśnie ściągły, oczywście tez aeroby ćwiczyła i dietka17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Lexi zaciskamy mocno kciuki!!!!
Na oponkę ciezko cos poradzić po ciazy, zobacz Tuli czy masz rozstęp mięśni brzucha, jak mała jest dziurka to powinno sie to zejść i wtedy brzuch tez mniejszy sie zrobi. Szczególnie po cc podobno trudniej z brzuchem sobie poradzić. Geny pewnie tez robią swoje, choc akurat ja chyba mam pechowe geny, wzielam od rodziców najgorsze cechy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU nas ryk przy śniadaniu
Nie wiem czy to zęby męczą, czy brzuszek czy coś ją łapie... Pisałam Wam o tym obiedzie gdzie jej chrzestny z anginą przylazł, rekordy pobiła teściowa z jego laską wczoraj. Przyszła widzi że ja zasmarkana i tekst O TY TEZ CHORA? Ja pytam jakie też, a no bo wiesz Justynka ma zapalenie oskrzeli. No KU*$&## przyszła i mi kaszlała.. Ja się pytam gdzie ludzie rozum mają? Nauczycielka w szkole, a rozum jak u przedszkolaka
Za to nocki super, dzisiaj dopiero o 9 Pola się obudziła -
Lexi ciche gratulacje i moooocnoooo zaciśnięte kciuki
ja jak słyszę takie nowiny to mi łzy ze szczęścia płyną same
Brawo Jasio!
L i Ty Brutusie? Serio...?widzę, że gang Biedronki poszerza się
Mi podczas cc lekarka zaszyła mięśnie brzucha. Sama zaproponowałaBruśka, L lubią tę wiadomość
-
Lexi gratulacje, tym razem wszystko się uda, to taki wasz wspaniały "prezent" pod choinkę :*
Brusia wow ale szybko, brawo!
Natalica ostatnio kolezanka uszyla mi dwie czapki dopasowane do obwodu główki. A tak to kupuję na oko.
Na gwiazdkę chyba zazyczę sobie mały tatuażbo juz mi się tęskni haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 10:31
Bruśka lubi tę wiadomość
-
To ja w smyku w tamtym roku kupilam zimową czapkę a jest dobra dopiero teraz
w tamtym roku w sensie ze jak w ciąży jeszcze byłam :p mam wrażenie ze juz jest rok 2017 takie te dzieci duze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 11:12