WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • L Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bagabaga właśnie nie mam swoich powideł ale masz rację mogę kupić te z Łowicza na początek malinowe i zobaczymy :-)

Co do figury geny niestety mi nie pomagają. Ale zawsze lubiłam ruch więc i ćwiczenia nie sprawiają mi problemów. Trenowałam za "młodu" 6 lat piłkę ręczną Oj brakuje mi tego. Chęci są ale czasu brakuje i sił na codzienne ćwiczenia.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • tysiaa93 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L wow, zazdro!

Biedronka apropo Ali to mi nic na maila nie przychodzi jak zaplace, wszystko speawdzam w zamowieniach

0potul.gif
    ♥Gabrysia♥
    3i49jw4zebtargzr.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L i Ty tak wyglądasz po 2 ciążach? Foch :P super figura ja to zawsze miałam płaski brzuch (w miarę, raczej to był moj atut) a teraz nie umie pozbyć sie tej wypukłości ehhh no cóż trzeba dalej ćwiczyć cardio

Lexi pani mi tłumaczyła, ze dziecko ma raczki do góry i źle napinają sie mięśnie brzuszka i stopy sie zle mogą układać do środka, ten sklep to bosa stópka na necie tez są ;) my byliśmy w outlecie, a ceny tak min 200zl, ale cuz wole zeby pierwsze buty były dobrze dobrane z pomocą profesjonalisty, bo w cc to i za 80 mozna kupic takie małe

Wlasnie jestem w trakcie czytania drugiej części milenium, nie mogłam sie wziąć, bo pierwszą przeczytałam w ciazy, az naszła mnie wena :)

L lubi tę wiadomość

hchy0tc79jyv0psk.png

https://www.maluchy.pl/li-72379.png
    Niskie amh, endometrioza...
    Aniołek [*]12.2014
  • d84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L super, ja od wtorku dieta,a jutro zakupy

Ja o dziwo włosów mam więcej niż przed ciążą i to przy kp , zakola mi całkowicie zarosły nie pamiętam żebym tam tyle włosów miała kiedykolwiek. Mi w ciąży bardzo wypadały w 4/5ms i po ciąży też jakoś 3/4ms a teraz normalnie ale mnustwo nowych urosło

chlebuś daję z białym serem lub z pastą z avokado zmieszaną z jajkiem, planuję też zrobić pasztet jaglano warzywno kurczakowy z alaantkowego blw i tym smarować

mój ostatnio to taki fuzyt że szok najgorzej z obiadem, prawie nic nie zje

L lubi tę wiadomość

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obiady gotowane rzeze mnie teraz to tragedia, dzis tez łyżeczka, wiec otworzyłam słoik i vo? Zjadła pol ze smakiem ehhh jutro spróbuje zrobic cos na wzór słoiczkowego z takimi kluseczkami moze posmakuje.
    Znow dzis drzemka tylko jedna w aucie i padła o 18:30 wiec mam długi wieczór dla siebie ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    L a co do włosów to identycznie jak u ciebie jak czesze to za kazdym razem jest cala szczotka wlosow.

Tusia czyli ten fotelik moge rozkladac jak bedzie zamontowany przodem?

A co do Alli to mi przyszla wiadomosc na poczte.

a tak w ogole to jak lecielismy do USA to musielismy zrobic karte kredytowa i przydala sie idelnie zeby placic z niej na Alli a najlepsze to ze maz mi zapisal tam dane ze tylko potwierdzam i gotowe.Smialam sie ze nie wiee co zrobil haha a on ze moze szybko zablkowac :)

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/smily-play-lokomotywa-rosnij-ze-mna-jezdzik-pchacz-i6120568580.html

patrzcie co wyczaiłam :) chyba mojemu kupie pod chpoinke lub na roczek zamiast stolika . Tym powinien sie dłuzej bawic

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko nie zgłebioałam sie bardzo w ten fotelik. nie chce kłamac. wolałabym zebys sama wyczytała czy popytała. Nio ale z tego wynika co jest napisane w opisie ze mozna go montowac przodem i tyłem do kierunku jazdy :P

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie porobiłam fotokalendarze na prezenty gwiazdkowe. Miałam robić za 2 tyg, ale black friday w empiku i trochę taniej wychodziło. Z 32 na 25zl promocja za kalendarz a3

Z Polą to cieżko będzie, ale dziękuję za słowa otuchy. Teraz robiłam jej mm i do mnie przyszła. Mm gotowe wzięłam ją na ręce a ta już buzia otwarta i czeka żeby mleko zatankować :P

• d84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia a jak blw u Was? stosuje jeszcze ktoś to?

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • L Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vayn moja mała też butelki sama nie chwyci , jedzeniem się bawi i wyrzuca sporadycznie posmakuje. Jeszcze najchętniej biszkopcika zjada sama.

bl9cdf9hb2lk5j8d.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jako matka karmiąca na diecie bezmlecznej osiągnęłam taki stan, że spodnie z liceum spadają mi z tyłka. Zdjęciami katować nie będę, a geny to mam w stronę tycia, myślę, że tak wyglądałam zaraz przed boomem okresu intensywnego dojrzewania :-) także polecam odstawienie tłuszczu w postaci sera żółtego i wszelkich grzaneczek i pizzy :-)
    A włosy to strasznie mi też lecą, jakie te wcierki powiedzcie :-)

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Lexi150 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia kumpela ma u siebie tą lokomotywe pozyczona i jest super. Jest tam dużo takich elementów które wydają dźwięki i Igorowi bardzo się spodobało ale jest jeden minus. Kółka sa tak śliskie że ta zabawka sama ucieka przy kręceniu elementami juz nie mówiąc o tym, że na pchacz to absolutnie się nie nadaje. Pomysl jak można spowolnić takie kółka. Może jakaś taśmę przykleić. Poza tym polecam. Kubuś na bank będzie miał radoche.

Tusiaa lubi tę wiadomość

Mama 4 Aniołków <3 <3 <3 <3
    ♥ IGOR ♥ 24.02.2016 (3390g, 56cm, 10pkt.)
    mhsvh371f8hry86r.png
    0d1ygywl27duo1io.png
  • Zosia_wop Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    D u nas to jest ostatnio tak, ze raz obiad do rączki raz zupka z doidy, a teraz to słoik z łyżeczki tylko wchodzi. Ogólnie to chlebek zawsze je sama i garnie sie do jedzenia rączką i trafia fajnie do buzi nawet zbiera takie miniaturowe kawałeczki, tylko nie zawsze ja mam czas zeby zrobic cos fajnego (brak pomysłow ostatnio)i pozniej dac czas na jedzenie i bałagan. Ale ina bardzi chętna, ostatnio makaron zrobiłam wstążki z sosem to nie bardzo szło, za twardy nie umiała pogryźć, ja zawsze kupuje te razowe i z maki durum to one sie nie nadają, pchała cały do buzi i albo wykrztuszala albo wypluwała. Wiec ja tak teraz pol na pol, zależy co wymyślę na obiad, czesto karmie ją palcami i tak cos dam do raczki, cos dam na tackę i tak pomagam troche ;)

hchy0tc79jyv0psk.png

Aniołek [*]12.2014
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roberta ten fotelik co podalas to widze,ze polecaja go na fotelik.info znajduje sie na liscie RANKING TOP25 fotelik.info. szkoda tylko ze nie jest do 25kg.

Tusia ten co Ty wybralas to sie rozklada super i duzy plus na dlugie nasze podroze.

Sama juz nie wiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 23:31

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • d84 Autorytet

Wysłany: 27 listopada 2016, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do spowalniania kółek w pchaczach to obkleja je się np. samoprzylepnym rzepem chyba ta częścią nie ostrą, albo nie samoprzylepnym na dwustronną taśmę klejącą.
    Może jakby się na kółko dało rajtki takie grube co mają wzory jak swetry nie wiem jak to okreslić to też by działało

17/2/2016 B
    11/3/2018 I
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nasze sniafanko:)
    Co do wlosow to mi jakos strasznie nie qypadaja,raczej tak normalnie. Z brzuchem sobie poradzic nie moge-waga 50 kg a oponka jest :/ jakies pomysly???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 15:45

Bruśka, Lexi150, d84, dana222, Zosia_wop, vayn, Mamusia_synusia, L, tysiaa93, Kri, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry chwalimy się pierqsze kity za ploty nr 1 i 2 załatwione do nocnika. Przy okazji upadek też. Dziś chyba pojedziemy po paczkę do pracy. Ja tam się dobijam jak na Was patrzę wczoraj wielka blachę puzzy upieklam i jajos mniej mi żal.

Lexi150, natalica06, d84, vayn, Mamusia_synusia, Mila920, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia! Do nocnika?! Wow! No ale kiedys szybciej sie dzieci uczylo zeby tych pieluch tyle nie prac! Braaawo!!!!

Bruśka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2016, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale u nas dziś pogoda :/ wieje jak nie wiem i jeszcze pada śnieg, czyli 3 dzień będziemy siedzieć w domu :( nienawidzę zimy!!
    Brusia gratki gratki :D zdobyłaś chyba pierwszą forumową kupę w nocnik :D

Bruśka lubi tę wiadomość

201602111680.png
‹‹ 2244 2245 2246 2247 2248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ