Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Bagabaga właśnie nie mam swoich powideł ale masz rację mogę kupić te z Łowicza na początek malinowe i zobaczymy
Co do figury geny niestety mi nie pomagają. Ale zawsze lubiłam ruch więc i ćwiczenia nie sprawiają mi problemów. Trenowałam za "młodu" 6 lat piłkę ręczną Oj brakuje mi tego. Chęci są ale czasu brakuje i sił na codzienne ćwiczenia. -
L i Ty tak wyglądasz po 2 ciążach? Foch
super figura ja to zawsze miałam płaski brzuch (w miarę, raczej to był moj atut) a teraz nie umie pozbyć sie tej wypukłości ehhh no cóż trzeba dalej ćwiczyć cardio
Lexi pani mi tłumaczyła, ze dziecko ma raczki do góry i źle napinają sie mięśnie brzuszka i stopy sie zle mogą układać do środka, ten sklep to bosa stópka na necie tez sąmy byliśmy w outlecie, a ceny tak min 200zl, ale cuz wole zeby pierwsze buty były dobrze dobrane z pomocą profesjonalisty, bo w cc to i za 80 mozna kupic takie małe
Wlasnie jestem w trakcie czytania drugiej części milenium, nie mogłam sie wziąć, bo pierwszą przeczytałam w ciazy, az naszła mnie wenaL lubi tę wiadomość
-
L super, ja od wtorku dieta,a jutro zakupy
Ja o dziwo włosów mam więcej niż przed ciążą i to przy kp , zakola mi całkowicie zarosły nie pamiętam żebym tam tyle włosów miała kiedykolwiek. Mi w ciąży bardzo wypadały w 4/5ms i po ciąży też jakoś 3/4ms a teraz normalnie ale mnustwo nowych urosło
chlebuś daję z białym serem lub z pastą z avokado zmieszaną z jajkiem, planuję też zrobić pasztet jaglano warzywno kurczakowy z alaantkowego blw i tym smarować
mój ostatnio to taki fuzyt że szok najgorzej z obiadem, prawie nic nie zjeL lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Obiady gotowane rzeze mnie teraz to tragedia, dzis tez łyżeczka, wiec otworzyłam słoik i vo? Zjadła pol ze smakiem ehhh jutro spróbuje zrobic cos na wzór słoiczkowego z takimi kluseczkami moze posmakuje.
Znow dzis drzemka tylko jedna w aucie i padła o 18:30 wiec mam długi wieczór dla siebie -
L a co do włosów to identycznie jak u ciebie jak czesze to za kazdym razem jest cala szczotka wlosow.
Tusia czyli ten fotelik moge rozkladac jak bedzie zamontowany przodem?
A co do Alli to mi przyszla wiadomosc na poczte.
a tak w ogole to jak lecielismy do USA to musielismy zrobic karte kredytowa i przydala sie idelnie zeby placic z niej na Alli a najlepsze to ze maz mi zapisal tam dane ze tylko potwierdzam i gotowe.Smialam sie ze nie wiee co zrobil haha a on ze moze szybko zablkowac -
nick nieaktualnyJa właśnie porobiłam fotokalendarze na prezenty gwiazdkowe. Miałam robić za 2 tyg, ale black friday w empiku i trochę taniej wychodziło. Z 32 na 25zl promocja za kalendarz a3
Z Polą to cieżko będzie, ale dziękuję za słowa otuchy. Teraz robiłam jej mm i do mnie przyszła. Mm gotowe wzięłam ją na ręce a ta już buzia otwarta i czeka żeby mleko zatankować -
Ja jako matka karmiąca na diecie bezmlecznej osiągnęłam taki stan, że spodnie z liceum spadają mi z tyłka. Zdjęciami katować nie będę, a geny to mam w stronę tycia, myślę, że tak wyglądałam zaraz przed boomem okresu intensywnego dojrzewania
także polecam odstawienie tłuszczu w postaci sera żółtego i wszelkich grzaneczek i pizzy
A włosy to strasznie mi też lecą, jakie te wcierki powiedzcie -
Tusia kumpela ma u siebie tą lokomotywe pozyczona i jest super. Jest tam dużo takich elementów które wydają dźwięki i Igorowi bardzo się spodobało ale jest jeden minus. Kółka sa tak śliskie że ta zabawka sama ucieka przy kręceniu elementami juz nie mówiąc o tym, że na pchacz to absolutnie się nie nadaje. Pomysl jak można spowolnić takie kółka. Może jakaś taśmę przykleić. Poza tym polecam. Kubuś na bank będzie miał radoche.
Tusiaa lubi tę wiadomość
-
D u nas to jest ostatnio tak, ze raz obiad do rączki raz zupka z doidy, a teraz to słoik z łyżeczki tylko wchodzi. Ogólnie to chlebek zawsze je sama i garnie sie do jedzenia rączką i trafia fajnie do buzi nawet zbiera takie miniaturowe kawałeczki, tylko nie zawsze ja mam czas zeby zrobic cos fajnego (brak pomysłow ostatnio)i pozniej dac czas na jedzenie i bałagan. Ale ina bardzi chętna, ostatnio makaron zrobiłam wstążki z sosem to nie bardzo szło, za twardy nie umiała pogryźć, ja zawsze kupuje te razowe i z maki durum to one sie nie nadają, pchała cały do buzi i albo wykrztuszala albo wypluwała. Wiec ja tak teraz pol na pol, zależy co wymyślę na obiad, czesto karmie ją palcami i tak cos dam do raczki, cos dam na tackę i tak pomagam troche
-
Roberta ten fotelik co podalas to widze,ze polecaja go na fotelik.info znajduje sie na liscie RANKING TOP25 fotelik.info. szkoda tylko ze nie jest do 25kg.
Tusia ten co Ty wybralas to sie rozklada super i duzy plus na dlugie nasze podroze.
Sama juz nie wiem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 23:31
-
co do spowalniania kółek w pchaczach to obkleja je się np. samoprzylepnym rzepem chyba ta częścią nie ostrą, albo nie samoprzylepnym na dwustronną taśmę klejącą.
Może jakby się na kółko dało rajtki takie grube co mają wzory jak swetry nie wiem jak to okreslić to też by działało17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Nasze sniafanko:)
Co do wlosow to mi jakos strasznie nie qypadaja,raczej tak normalnie. Z brzuchem sobie poradzic nie moge-waga 50 kg a oponka jestjakies pomysly???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 15:45
Bruśka, Lexi150, d84, dana222, Zosia_wop, vayn, Mamusia_synusia, L, tysiaa93, Kri, Mila920, Tusiaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry chwalimy się pierqsze kity za ploty nr 1 i 2 załatwione do nocnika. Przy okazji upadek też. Dziś chyba pojedziemy po paczkę do pracy. Ja tam się dobijam jak na Was patrzę wczoraj wielka blachę puzzy upieklam i jajos mniej mi żal.
Lexi150, natalica06, d84, vayn, Mamusia_synusia, Mila920, tysiaa93, Tusiaa lubią tę wiadomość