Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexi nie mozna podobno za raczki bo raz ze mozna wywichnac bark dziecku a dwa ze dziecko samo powinno to opanowac. Samo w swoim tepie. Dlatego i chodziki nie sa dobre bo te z kolei powoduja zle ustawianie stop i zle ulozenie miednicy w czasie chodzenia
D, pasty jest tyle co nic i nie trzeba plukac -
U nas lustro tez brudne
i drzwi balkonowe tez
Czy Wasze dzieci tez łapia sie np kaloryfera, stołu, brzegu łózeczka turystycznego i sie do góry podciagaja na rekach a nogi podkurczaja do góry?
Mój nieraz niechce sie postawic na nogi i maszeruje za rece ale baardzo rzadko go tak trzymam. Ostatnio bardzo lekko sie trzyma czegos i sie puszcza . Chyba mu spieszno do chodzenia. Przesuwa a moze nawet siłuje sie , żeby krzesełko do karmienia przesunac ale bez problemu mu sie to udaje , łapie i je podnosi. SiłaczKubuś
-
Tusiaa Gabryśka chodzi przy wszystkim co się da, siły też ma sporo bo potrafi siedzieć i przewrócić pchacz do góry nogami, niech trenuje to będzie chłopaków biła
Mamusia_synusia, Bagabaga, Lexi150, vayn, Tusiaa, Zosia_wop lubią tę wiadomość
-
Pierwsze zakupy na Alli zrobione,dlugo nie poszalalam,ale zaraz tam wracam
Ja sofijce jakis czas temu dawalam buleczke i powidla tez jej smakowalo
Tusia a znalazlas jakis rozkladany fotelik??
Dziewczyny jak sie zlozylo zmowienie na Alli to przychodzi jakis @?jest cos do akceptacji czy tylko informacja ze sie zamowilo??
-
Hej dziewczynki. Widze, ze nasmarowalyscie dzisiaj trochę
Ja z dzidziusiem u dziadków byłam i sie z kuzynem bawił. Budowali z klocków (Chrupcio głownie je jadł
A do południa jak grzmotnął w stół tak ma siniaka: pasek od czoła poprzez policzek. W sam kant trafił, bo na luzaka leci. Jedna ręka sie trzyma czasami, obraca i schyla po zabawki. Obawiam sie, ze czaszka mu nie wytrzyma zanim sie nauczy stać porządnie. -
Biedronka ostatnio pokazała swoją extra figurę to i ja pokaże swoją może nie taką extra ale dla mnie to sukces
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 22:37
Lexi150, Biedroneczka29, dana222, Tusiaa, Mamusia_synusia, d84, Zosia_wop, tysiaa93, vayn, Mila920, Kri lubią tę wiadomość
-
Biedny Miszka :*
L ja mam swoje śliweczkowe powidełka. Mama zrobiła mi kilka słoiczków. Przetarła żeby skórek nie było. No i poszukam może znajdę jakiś dobry serek albo pasztecik.
A co do włosow to mi zaczęły wypadać jakieś 4 msc po porodzie i dalej masakra. Także łącze się w bólu.
L ale z Ciebie laska!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:06
L lubi tę wiadomość
-
L jak to nie extra???rewelacyjnie brzuszel lepszy jak ja,brawo Ty
ja powidla mialam od tesciowej co robila sama.
Tusia super ten fotelik podoba mi sie to ze mozna go lekko polozyc,jak z mala jedziemy kawal drogi to opcja jest bezcenna.Ajak on wypada w testach?czytalas?L lubi tę wiadomość
-
L po pierwsze:
Ciebie też nienawidzę!
Włosy mi wypadały. Co zrobiłam? Obcięłam do ramion, do tego bomba witamin i wcierki. Działa.
Po drugie:
Ó la lafigurka pewnie w genach dobra jak u Biedry
Po trzecie:
Jak nie masz swojskich drzemików to daj Łowicza 100%. Sama jadam tylko je. Są bez dodatku cukru. A teraz nawet nowe "zdrowotne" smakidziką różę polecam.
L lubi tę wiadomość
-
ja póki co daję chleb z masłem, najczęściej jak jem kanapki to od razu dla niej robię, bo ona się włóczy po podłodze i co jakiś czas podchodzi do mnie i czeka na swoją porcję, odpełza i za chwilę wraca
Vayn ja bym wiele dała żeby moje dziecko majace 9 miesięcy nie ryczało mi, że chce jeść samo i nie wyrywało mi łyżeczki. Tak jak wszystko ładnie mi jadła tak teraz jest codzienna walka. Jedną łyżką z nią walczę, a drugą wkładam do buzimasakra to jakaś jest ostatnio. Wczoraj jej nie wystarczyło trochę mięsa z zupy na stoliku od krzesełka, całą miskę chciała.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:24
-
tylko to znalazłam , wiecej nie szukałam. Cena jest dla mnie wysoka i niestety system isofix nie nadaje sie do mojego auta bo mam starego rupcia
golf 4
http://www.coletto.pl/produkt/27/vento-isofix
L super wyglądasz !
Roberta a ten Romer to chyba tylko do 18 kg ? u mnie w miescie mały wybór a przez neta bała bym sie chyba kupic fotelikWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2016, 21:26
Kubuś