Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Brusia ja tez dzisiaj byłam w teskaczu i widziałam ten komplecik. Jest cudny! Tylko właśnie ta czapka wydawała mi sie mała
u nas była bluzeczka, którą kupiliśmy z napisem My first Christmas. Szkoda że nie było po polsku bo babcia nie skuma
W sumie pojechaliśmy na drugi koniec miasta żeby był jakiś wybór bo w tym niedaleko nas to zawsze wszystko tak wykupione jak za komunyi fajna ta zniżka -30%
-
Tez o tym pomyslałam Brusia, fajna fota by była
w sumie nie bardzo było z czego wybrac, jeszcze strój elfa był taki na starsze dzieci, a reszta miała stopy, a moja juz chodzi, wiec nie bardzo, albo sukieneczki po 50zl na raz i po obniżce i tak drogo, wiec sobie darowałam. My forst christmas kupiliśmy dla nowonarodzonego, nawet jak urośnie to i tak bluzka bedzie pasować
Kri ja tez bez @ -
u mnie te okresy to jakieś dziwne, w sumie to nawet nie wiem czy to okres hehe mam 3 raz takie 2 max 3 dniowe plamienie na brazowo. Jak byłam na cytologi i mówiłam położnej to jednoznacznie stwierdzić że to okres się nie da bo po ciąży i zwłaszcza przy kp to różne rzeczy się dzieją17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Tuli też to ostatnio słyszałam. Tylko mleczaka usuwać u dentysty to jakaś trauma. Mi same wypadały w domu i nikt w nie nie ingerował.
D rozumiem, że niektórzy chcą mieć różne pamiątki, ale całe uzębienie to dla mnie hardcore
Brusia moja mama i babcia tez tak mówią -
Ja miałam jednego usuniętego przez dentystkę. Trójkę, która podeszła ropą. Tragedia. Do końca życia tego nie zapomnę. Jakoś nie wyobrażam sobie przechowywania zębów... No ale może kiedyś się nad tym zastanowię. Dopiero zaczęły wychodzić
Dziś wzięłam przykład z Tuli i dałam Małemu małe kawałeczki chleba z powidełkami i zeżarł prawie całą dużą kanapkę siam!Ale dookoła bałagan że hoho
vayn, Zosia_wop, Tusiaa, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
Zosia ale sen hihi, może my mamy jakąś wspólną przeszłość
Kri tez jeszcze nie mam @ i oczywiście wcale mi się nie tęskni
Widziałam ten pojemnik do przechowywania zębów. Mi się to wydaje trochę upiorne, tak samo jak przechowywanie zasuszonego pępka, ale wiadomo ze każda woli zostawić inne rzeczy na pamiątkę
Czkawka ze śmiechu bardzo często się zdarzanajczęściej jak ją laskoczę
Zosia_wop lubi tę wiadomość