Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Baga tez tak stuka o siebie, przed chwila ubaw był przy stukaniu dwiema blaszkami z piekarnika. Ale widziałam juz dzieci w wieku F., że potrafią nakładać klocki na bolec, wiec tez takie kupiłam, ale nie jarzy nic, byle rozwalić i stukać o siebie klockami
Teraz ma ostatni skok rozwojowy i widze wlasnie takie drobne zmiany w zabawie i "mówieniu"Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 15:15
-
Biedronko najpierw wrzucasz takie fotki a później pytasz mnie o urządzenie do waty???? Foch!
żartuje
na wszelki wypadek przesyłka poszła do mamy ale z ciekawości muszę tam zajrzeć
mam tylko nadzieje, że powstrzymam się od testu
więc tylko będę mogła Ci powiedzieć jak wizualnie
-
nick nieaktualny
-
Zdrówka dla Poli, u nas pojawił sie katar, znowu te inhalacje:/
A jakbyście szukały prezentu dla np taty ale juz chyba na święta wielkanocne bo na te moze nie zdarzyć przyjść to polecam ten porfel, pachnie taka prawdziwa skóra
https://pl.aliexpress.com/item/new-2015-men-wallets-famous-brand-mens-wallet-male-leather-purse-card-cash-receipt-holder-organizer/32545497530.html?spm=2114.13010608.0.0.UsKtaW&detailNewVersion=&categoryId=152405
-
Baga ja tak szczerze mówiąc to już mało czytam co się powinno dawać, a co nie, jakoś tak intuicyjnie teraz lecę, zrobiłam się "odważniejsza"
Ojej, oby Polci przeszło
Dana super ten porfel, tata ma podobny. U mnie nawet nie ma takiego zwyczaju, że się na święta wielkanocne daje prezentyWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2016, 19:24
-
Lexi super ! trzymam mocno kciuki
Robertaa ja mysle nad 9-25 a najchetniej bym kupiła 0-25kg ze wzgledu na rozkładanie siedzenia jak w nosidle. W sumie nie jezdzimy czesto ani mega długo. Najdłuzej 3-3,5 godz wiec moze przesadzam. Wiekszosc czasu jezdzimy po miescie albo max do 1 godzKubuś
-
heh widziałyście to
https://pl.aliexpress.com/item/2016-new-fashion-women-urinal-female-urinal-field-silicone-pregnant-lady-standing-urinal-urinal-outdoor-freeshipping/32651673300.html?s=p
ale patrząc na stan niektórych wc w kanjpach czy stacjach benzynowych toby się czasem przydało ehehe
uczula coś mojego i o to moi faworyci pomarańcz, pomidor, cebulatysiaa93 lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Zdrowka dla Polci, a moze to zeby jej dają w kość?
D widziałam to, jednak problemem dla mnie byłoby to co z tym zrobic po użyciu? Umyć pod kranem, wyrzucić, schować do siatki?
Tez jakies uczulenie mamy na pupie, juz pare dni i nic nie schodzi.
Na zajączka w dzieciństwie zawsze mieliśmy fajnie z siostra i bratem u babci była tradycja, ze na przeciwko domu była łąka i tam rodzice chowali jajeczka, słodycze i paczki z prezentami, ze niby zajączek zostawił, a my z koszyczkami ich szukaliśmyehhh fajne czasy to były, super wspomnienia, az łezka sie w oku kręci