Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Wszystkiego najlepszego Dla Florci i Sofijki
Dopatrzyłąm taka o tp zabawke któras z mamusiek miała stycznosc?
http://allegro.pl/fisher-price-edukacyjny-pociag-szczeniaczka-cdg78-i6616324670.html
Miałam coś napisac i nie pamietam co
Czy wasze spiworki maja jakis rozmiar ? bo mój taki mały jakis . Najchetniej bym inny kupiła wiekszy.Zosia_wop lubi tę wiadomość
Kubuś
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego dla Florci i Sofijki
D myślę,że miesięcznice tylko do roczku
Biedronka ja też chcę poszpiegować na insta! Na moim coprawda bida z nędzą - zbieram się już chyba ze 2 miesiące żeby jakieś zdjęcia wrzucić
Tusia pociąg posiada Brusia, bardzo go chwaliła jakiś czas temu
Gdybałam dzisiaj sporo kiedy złożyć wypowiedzenie umowy do pracę, czy w momencie wypisywania wniosku o urlop - mam się zgłosić w połowie grudnia. Czy w dniu zakończenia macierzynskiego - 13 stycznia...
Pola dzisiaj znowu płakała przy jedzeniuJuż nawet przy jogurcie płacze a ja płaczę razem z nią... Miałąm dzisiaj do lekarza iść, ale było tylu chorych, że full umówionych do końca dnia a i tak z 15 osób dodatkowo czekało. Jutro ponoć to samo. Zapisałąm nas na czwartek bo pielęgniarka mówiła, że skoro nie jestem pewna że to gardło a nie np ząbki to szkoda pchać się z małą do tylu zarazków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 15:40
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie skubie uszka, da sobie pogmerać.
Teraz zjadła 150ml zupy, pod koniec znowu się płaczem skończyłoNie wiem może nawet i brzuszek boleć. Odstawiła cyca to częściej mm dostaje, a ppodobno bebiko lubi zatwardzać. Raz dziennie nie robiło jej problemu, od 2 dni dostaje 2x dziennie butle
Tusia tutaj coś takiego jak wizyta domowa nie funkcjonujeMąż pojechał w delegację, a nosidło a samochodzie pod pracą zostało. Także ja nawet taksówką nie podjadę.
Gorączki nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 15:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a wiem co miałam napisac od paru dni
Jak mój Kuba miał zatwardzenie to dałam mu sok z bobofruta rozcienczony z woda (sliwka, jabłko, gruszka) kupa murowana. lepiej niz po sliwce
Vayn to moze faktycznie te zeby. Współczujeoby szybko przeszło. Spróbuj eksperymentowac z jedzeniem ciepłym, zimnym, letnim. Moze akurat cos pomoze.
Kubuś
-
Hmmm no kiepsko... Ja mojemu dawałam na noc czopa - viburcol i udawało się bez paracetamolu. Chyba raz mu dałam w dzień ale to jak już mu dziąsło wisiało i widziałam że mu doskwiera.
Albo spróbuj te żele na dziąsła lub zamrożony gryzak? I od razu chłodniejsze jedzonko, bo od ciepłego też bardziej boli
Ale przy piciu nie płacze? No chyba że obraziła sie na jedzenie? Ale to przecież nie Polcia.... -
nick nieaktualnyMamusiu przy butli i herbatce nie płacze. Zamrożony gryzak? Mogę spróbować tylko jego to bym musiała ja jej trzymać w buzi - bo przecież ona sobie nie włoży
Ogólnie gryzaki wszystkie to teraz się z nią kapią bo innego zastosowania nie mają.
Teraz zupy zjadła, ale zblendowałam praktycznie na papkę. Nie zostawiałam całych słupków warzyw jak zawsze i lepiej poszło
Liczyłam że jogurt zje, bo on to zawsze chłodnawy dostaje i też atak płaczu był.
O to gardło się bałam bo my oboje anginę mamyDlatego 1 co zaczęłam podejrzewać to to że pewnie i ona od nas złapała
Biedronka zaakceptowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 16:23
-
ja dawałam z zamrażalnik i tylko takie działały z lodówki nie, ale miałam takie w których było trochę mniej płynu specjalnie żeby zamarznąć mogło.
w taxi nie trzeba mieć fotelika, ja zawsze na lotnisko, dworzec itp jeżdżę z małym na kolanach.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Vayn... Nie chce nic mowic ale troche podobnie Jagoda zachowywala sie jak ja odstawilam od cyca.. Moze to jest powod??? Je i placze bo moze jeszcze pamieta ze z cycka jafla a tera nie dajesz.. No ale jak odstawilas to juz tylko jej nie dawaj zeby sprawdzic,no chyba ze chcesz miec zabawe
-
nick nieaktualnyTuli sama się odstawiła to chyba już za nim nie tęskni, jeszcze jej ostatnio próbowałam dawać ale to w momencie odwracała głowę jakbym jej jakąś krzywdę robiła
Nie dam pociumkać
Za 2 tyg mam wizytę u gina, a właśnie sobie uświadomiłam, że pewnie będzie @ albo już po @ a chciałąm antyki brać od grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 17:14
-
Vayn, a jest osowiała czy pod tym katem okej? Moze ma taki etap, ze jedzenie jest be? Oczywiście warto spr u lekarza
Ikea nie ma podnóżka, ale moja to siedzi w nim chwile tylko, a z reszta w chicco i tak nie dosięgala do podnóżka, mozna taboret podstawić pod spod, w F. mi wtedy sie na nim opera o chce wstać wiec strach