Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
zapomniałam napisać że Gabi ślicznotka i fotki super
ja z sukienką zrobiłam tak że poszłam do zakładu który szyje i wypożycza sukienki i swoją uszyłam za 1000zł i potem im ją zostawiłam i ją pożyczały potem, drugi raz też bym tak zrobiła, bo sukienku za pare tys to nie moja bajka.
a i idą nam dolne 2ki bo widać coś na dziąsłachtysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Wypożyczenie za 1000to tanio, u mnie zaśpiewali 1800-2200 za te co mi sie podobały i w poniedziałek musiały byc juz do zwrotu, takie zdzierstwo. Swoja sprzedałam za 1000, wiec troche sie zwróciło. w zasadzie i tak miałam najtańsza sukienkę wsród znajomych
a te ceny to masakra jakas poszłam po tą, a wróciłam z tamtą
-
właśnie zamówiłam pierwszą tzw cebule na ali zobaczymy co przyjdzie
dresik w misie
https://pl.aliexpress.com/item/2016Autumn-winter-baby-girls-christmas-clothing-baby-boy-clothes-for-the-baby-cute-cartoon-printed-newborn/32757188546.html?spm=2114.13010608.0.0.5rM0T0&detailNewVersion=&categoryId=31008Zosia_wop lubi tę wiadomość
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
to mi za ten 1000 dali ją na tydzień albo 2 bo nie pamiętam i szyli ją nowiutką dla mnie. To było w Oświęcimiu więc stawki z mniejszego miasta. Jakbym ją chciała na własność to 2000-2500 by kosztowała. Babki mi ją ze zdjęcia szyły taka hybryda 2ch które mi się podobały.17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Ja koedysc kupiłam bluzę za 17gr i majfriend wysyła puste koperty
wiec czekam na swoje chińskie powietrze haha jak to na grupie rzucone to wiadomo, ze szybko idzie. Kiedys spodnie zamówiłam za 2,5 to przyszły, takie podomki mogą byc, wiec jest szansa ze to przyjdzie, zazwyczaj tych za 0,01$ nie wysyłają
Brusia męża moze bym nie wymieniła, ale do naprawy to bym go oddałaBruśka, tysiaa93, Mamusia_synusia lubią tę wiadomość
-
U nas dziś nocka wesola. Mlody obudził się przed 4 i ani myślał iść spać. Lazil po nas prawie godzinę.
Wkurzylam sie bo miałam Młodemu kupić pod choinkę stolik fp za bony ktore dostal na Mikołaja z roboty. Idę do smyka a tam ten stolik stacjonarnie 300 zl kosztuje! Zdzierstwo. A na stronie 240 stoi. No i muszę coś innego kupić -
Spóźniłaś sie Brusia, puki nie zapłacisz to jak masz w koszyku moze cenę podnieść
Lexi to zdzierstwo 300zl, na Allegro po 200 w Tesco tez byli z tym -20% cos ponad 200
-
D fajnie wyglądałaś
Zosia super sukienka
Tak to jest, że po czasie pewne rzeczy by się zmieniło bo wchodzi nowa moda, albo nowe rzeczy zaczynają nam się podobać. Ja ślub wezmę pewnie dopiero wtedy, jak wszystkie moje przyjaciółki się "pożenią"Jakoś jak już mam dziecko, to na ślubie przestało mi zalezeć.
Brusia mam szczotkę nakładaną na palec, mam pastę ale co z tego skoro Gabryśka nie da sobie tam nic wsadzić
Cenę tego dresiku już zmienili, a szkoda bo bardzo fajny
Stacjonarnie prawie wszystko droższeW sklepie dzięciecym kupilam stoliczek wesoła żyrafka za 200 a w necie można za 130 z wysyłką kupić. Ale tak mi się wtedy spodobał, że musiałam go mieć od razu a ceny w necie dopiero po jakimś miesiącu sprawdziłam z ciekawości
U mnie dzisiaj dzien dziecka, przyszło 6 paczuszek z aliW tym sukienka na roczek i na święta, boskie są
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
W smyku cena zabawek to ogolbie kosmos ciuchcia ta co mamy to ponad 230 zł ten zestaw co Tysia oglądała z przyczepka 179 zł nie wiem kto tam zabawki kupuje wiadomo jak masz bon i musisz zrealizować to pewnie. Dzia niby wyprzedaż w hm ja tam wchodzę a same rozmiary 50/56 już coś kupiłam.
-
nick nieaktualnyWłaśnie Nina ugryzła mnie w sutka, aż krew leci, mam na nią focha ale niewiele sobie z tego robi.
My braliśmy cywilny w Paryżu, było super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 16:56
tysiaa93, Lexi150, vayn, Zosia_wop, Mamusia_synusia, d84, Kri, Mila920 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle Klusce wychodzą 4 zęby na raz. Mam fotę sprzed tygodnia, teraz dwójka już wyszła a jedynkę czuć tuż tuż
Niestety gryzie wszystko, łącznie z piersiami. Wczoraj było święto lasu, bo nie ugryzła ale dzisiaj nadrobiła. Normalnie mam ochotę ugryźć ją w ucho.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 16:56
tysiaa93, vayn, Zosia_wop, Lexi150, Mamusia_synusia, d84 lubią tę wiadomość
-
Mari super ta fota ślubna.
Widocznie Ninka musi się przyzwyczaić do swoich ząbków. Niech nie gryzie mamy!Ja czasem mam kryzys jak mnie mała dziabnie, i mam ochotę zakończyc kp ale potem stwierdzam, że nie mogę jej zabrać ukochanego cycusia tylko dlatego, że niechcący skubnie
marissith lubi tę wiadomość