Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez wiecznie ubrudzona, moj czasem tez kicha z pełna buzia ale najcześciej jestem brudna od uderzenia rączka o łyżeczkę, czesc laduje na mńie, czesc na podłodze i czesc na stoliczku do jedzenia. Czasem mam wrażenie ze Michas poluje na łyżeczkę zeby uderzyć. Zazwyczaj tak robi jak jest zmierzly.
Jak wychodzę z domu to staram sie jakos wyglądać, zeby ludzi nie straszyć ale nie jest to jak sie wychodziło do pracy. A wiecie ze jak ostatnio byłam z Michałem na mikolajkach w pracy to zatęskniłam za praca, No moze nie za praca a ludźmi i tymi rozmowami nie o dzieciach
-
Boshe przeciez oni maja tyle kasy ze ja pirdole sam On to zarabia miliony euro za sama gre a do tego reklamy itp aa zresztaaaa mniejsza z tym,niech urodzi sie zdrowy dzidzius i przestana pirdolic wszedzie o tym bo draznia uszy.
ja na codzien wygladam jak kupa.
Mila no wlasnie dosiadaj konia i jazda
aaaa jutro sobie pospie,maz ma wolne auuuuta mysl ze rano nie trzeba wstac bezcenne
a w pt ostatni dzien idzie do pracy i urlop!!!aaaaaaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 22:06
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biedronka kiedy w końcu do PL jedziecie, udało się przełożyć szczepienie?
My dziś idziemy do lekarza z uczuleniem, które w sumie zaczęło wczoraj schodzić ale nie jestem pewna do końca czy to uczulenie. I kurde lekarza a mam na 13. a między 12-16 ma do mnie serwis z ikea przyjechać bo złożyłam reklamacje a kilka rzeczy a nie dali mi telefonu do siebie i nie mam jak dzwonić, a jak napisałam maila do sklepu to nie wiedzą nic na ten temat hahahah żenada.
17/2/2016 B
11/3/2018 I -
Wstawać!!! U nas pobuda 5;30 transfer do mnie butla i do 7 dało radę polezec. Tzn syn bo matka już nie zasnela ale jedno dobre że mały nie brykal. Ale tak się przyzwyczaił do nocnika że tylko oczy otworzy to już steka. Ale jak wy nauczylyscie dzieci papa gdzie jest oko ucho itp to ja nie wiem albo cierpliwości nie mam albo słaby materiał mi się trafil hehe. U nas po 8 a ciemno dolujaco strasznie. Miłego pogodnego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 08:16
-
Ale słodka księżniczka z Gabia ten uśmiech, cud, miód.
Ja to bym chciała 'wskoczyć na konia' i 'postarać się o siostrzyczke' ale we wrześniu bierzemy ślub.. chociaż już tyle czasu przekładamy, ze można by bylo znowu to zrobić hehe. Nie widzę siebie w białej sukni..
tysiaa93 lubi tę wiadomość
-
Dzięki laski za zyczonka :*
Ja tylko piorę, te nowe tez, nie prasuję juz hen hen czasu. Prasowalam zanim się Gabrysia urodziła
Mila będziesz pięknie wyglądać
Brusia posiedziala tyle, ze zdazylam zrobić kilka zdjęć a potem dewastacja. Na synową mogę oddać hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:22