Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pozdrawiamy z miesięcznicowego spacerku po bombkę
bedziemy personalizować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2016, 09:39
Lexi150, d84, Zosia_wop, vayn, Biedroneczka29, tysiaa93, natalica06, Tusiaa, Kri, Mamusia_synusia, Mila920, dana222, marissith lubią tę wiadomość
-
D ja swoje brałam z tego linku. Rozmiar 18 msc i już przymałe. Moim zdaniem to nasze 74. Teraz zamówiłam na 3t ale z innego linku, ciut taniej.
https://pl.aliexpress.com/item/Lato-dzieci-romper-Boys-baby-Dziewczyny-bawe-niane-szelki-Jumpsuit-spodnie/32676219879.html?categoryId=200000336&spm=2114.13010708.0.0.YvPn8S&detailNewVersion
d84 lubi tę wiadomość
-
Zdrowka dla Miszki :*
Zamawiałam z tego, nie widm czy to ten sam co Lexi brałam na 18mcy
Look what I found on AliExpress
http://www.aliexpress.com/item/32624149158/32624149158.htmld84 lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego dla solenizantow:)
Florcia brawoooo
Moj maz wczoraj zaczal stawiać mała przy łożku i ja dzis tez próbowałam i postoi przez troszke i na pupcie leciale to sukces bo pare dni temu jak ja próbowaliśmy stawiać to albo na paluszki albo kicala sobie
Dziewczyny a co fajnego zamawialyscie dla dzieczynek na Alli? Bo ja kuzwa siedze dziwie i jakos do tej pory nic takiego wow nie znalazłam,moje zakupy poki co to wianuszki podkolanówki i dwie pary butków ktore po czasie zauważyłam ze to takie bardziej niechodki,ale to nic zostaną albo sprzedamZosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Biore od razu Igusia, odchowany, w ciazy nie trzeba chodzić, ładniutki no noc tylko brać
Biedroneczko jakis duzo rzeczy az to nie kupuje dla Małejvayn, Lexi150, tysiaa93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam wymienię się. Choć nie powiem mij syn siedział w koszu od prania a ja odjurzylam i podłogi umylam. Cud.
Vayn gratulacje! Będą szły jeden po drugim. Nasze na dole już takie króliczki z dnia na dzień większe tych górnych nie widać jak mówi tylko jak go przebieram to widzę ale idą kolejne bo marudzi przy jedzeniu mój syn co jest rzadkością i slini się masakrycznie.
Też Was tak irytuje inf o ciąży lewandowskiej no niedługo ten babsztyl to z lodówki wyjdzie tak jej nie trawie ale normalnie news dnia co nie włączę czy otworze.vayn lubi tę wiadomość
-
Nasz górne dziąsła ma tak spuchnięte że hej ale to już od jakichś 3 tygodni. Ślini się strasznie. Normalnie wszędzie mokro. No ale póki co nic nie widać. Za to dziś chyba wyczułam dolną trójkę. Ale pewna nie jestem.
-
On sie mieści w tym kombinezonie, bo to taki kombinezon bawełniany z Batmanem a niie zimowy
ale dzisiaj miałam go w takim zimowym, ale zajebisty kupiłam bonjest zupełnie cienki a grzeje jak watowany.
Lexi super avatarek:)
Gratuluje ząbka. Te dolne to są ostre jak jasny gwint!
A ta ciąża Lewandowskiej to juz potwierdzona? Ja to sie z niego śmieje bardziej, ze tylko lodówkę otworzyć a wyskoczy. Reklamy to. Brał chyba jak leci wszystkie żeby sie nahapac