Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie mikołajkowe, ale pierwszy nieudolny kroczek bez podpórki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 16:05
Lexi150, Mamusia_synusia, vayn, natalica06, tysiaa93, e-ness, d84, Mila920, Biedroneczka29, Tusiaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Ale cudna Folrcia! I jaka zdolniacha! Stylówa z ali widzę
Mój to jeszcze na paluszkach staje więc do chodzenia jeszcze trochę...
Zazdraszczam, że na bosaka Florka może biegać. Nam tak ciągnie od podłóg że Młodemu muszę i rajstopki i spodnie zakładać i jeszcze skarpetki na to. Bo on jak cały dzień na tej zimnej podłodze to marznie bidulek. A ręce zawsze jak lody.Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAh no dajcie spokój już z tym ali, codziennie coś domawiam. Powinnam iść na odwyk.
Liski dalej mam w koszyku, ale ja akutalnie jestem na etapie - kupuję wszystkie sukienki które mi się podobają.
Moja też bez skarpetek lata. JUż przestałam zakładać bo góra 5 minut ma na nogach. Ostatnio razem z getrami zjęła
Mila super laska z Ciebie!
Florka brawo zdolniacho!Zosia_wop, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Tusiaa wrote:e-ness a nie mozecie sami sobie spedzic swiat Ty, mąż, dzieci . Bez nikogo wiecej. takie Wasze rodzinne swieta ? przecioez nie musicie spedzac swiat , wigili z rodzicami. Czy po prostu tesciowa wbija Wam sie na chate ?
ściąganie skarpet doprowadza mnie do białej gorączki!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 13:04
-
Brawo Florcia!
U nas ciągnie od podłóg więc skarpetki muszą być. Ostatnio siadła sobie i tak mocno zaczęła je zdejmować, że poleciała do tyłu i bęcMoże troszkę to zapamiętała bo już tak często ich teraz nie zdejmuje.
Zosia_wop lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny macie godną polecenia stronę do wykonania kalendarza a3 z własnymi zdjęciami? Zamówiłam w empiku 4 sztuki, pięknie wykonane... no ale cena już nie taka. Niby nadal w promocji a 2x tyle co ja płaciłam
A potrzeba mi jeszcze zamówić 4 sztuki
-
nick nieaktualnyBaga właśnie obczaiłam i w rosmanie za a3 chcą 79 zł
Teraz w empiku są po 50 zł, a ja płaciłam po 25. Długo była cena 32 no ale wiadomo jak to przed świętami wszystko w górę idzie. No nic jestem tak zdesperowana że chyba je wezmę w tej cenie. Aczkolwiek boli świadomość że wcześniej brałam 2x taniej
-
nick nieaktualny