X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Lutówki 2016
Odpowiedz

Lutówki 2016

Oceń ten wątek:
  • natalica06 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmmm to wyobraźcie sobie, co będzie jak urodzi :) 3 royal baby :D

201602111680.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalica 4, bo 3 to mój Księciunio ;) hahahahahaha

Florcia boska <3
    Życzenia dla Miszy już wczoraj składałam ;) więc dzisiaj powtarzam ;)

Mila ślicznie wyglądacie z Tymonkiem <3 :)

Lexi biorę Igorka ;) odchowany, śpi w nocy.... ;)

Mila920 lubi tę wiadomość

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vayn wrote:
    Dziewczyny macie godną polecenia stronę do wykonania kalendarza a3 z własnymi zdjęciami? Zamówiłam w empiku 4 sztuki, pięknie wykonane... no ale cena już nie taka. Niby nadal w promocji a 2x tyle co ja płaciłam :/ A potrzeba mi jeszcze zamówić 4 sztuki

vayn! zrob na fotokalendarz24.pl - rewelacja i chyba kosztuje 19,90 plus przesylka dyche to masz za 30zlotych niecale super kalendarz, ja tam robie od czterech lat!

szczęśliwa mama :)
    www.babelu.pl polecam - ubranka i akcesoria dla maluszków ;)

f2wlj48apsehglf6.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia ale mój miał isc spac. Zostawiłam go w pokoju, slyszałam ze cos gada ale zasnał :P wchodze i tak mnie odrzuciło że hej. Smród na cały pokój a on smacznie spał z dupa w górze :D

Wymysliłam ze kupie na roczek albo "ktos " z chetnych kupi. Auto wywrotke . Tylko jeszcze nie wiem czy z przyczepką czy nie. My w dziecinstwie mielismy cos tym stylu. Siadalismy , wozilismy sie z bratem . Normalnie wymiatała :D do piaskownicy tez fajna. Mysle ze zabawka na pare lat hehe :)

Vayn gratuluje zabka :)
    U nas widziałam na dolnych dziasłach gdzie dwójki sa, białe plamki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:10

tysiaa93 lubi tę wiadomość

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Biedroneczka29 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jprdle!!!!!!ogladam wiadomosci a tam uwaga info ze Lewandowska w ciazy!!! Duda z gratulacjami wyjebal na twetterze,Chodakowska nawet zdjecie wkleiła to co Lewandowska.Zenada ! Teraz to czekam na info za ile wozek kupią :) a tak w ogole to z tego powodu zaraz sie popłacze ze wzruszenia i napije ze szczescia :) :) sorry ale żygać mi sie zachciało :)

Mila uroczo wyglądacie :)

My mała od zeszłego tygodnia kapiemy w krzesełku bo po kąpieli w wanience mozna było pływać w łazience i ogolnie jiz wanienka była mała .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:11

Bruśka, Mila920 lubią tę wiadomość

Sofija <3
    Udalo sie w <3 <3 <3 <3 <3 <3 cyklu :)
    201602294556.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia u nas już stoi kupiliśmy w makro duży wader ładowność do 150 kg. Babci chyba parkiet się spali na święta bo mały dostanie wywrotke, jezdzik w dinozaura oraz pchacz. Parkiet zapłonie a ja nie wiem gdzie miejsce znajdę.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko widzę że podzielasz mój entuzjazm. Nie martw się oni i tak wszystko dostaną za to że zdjęcia sobie zrobią. Tak jak bracia mroczki czy jak im tam. Zasponsorowali im ten wózek co masz szumisie też sponsoring. Ta slotala czy te inne dostają torby i ubierają i przebieraja a później w uwielbienie jak pani wedzikowska wpadają że nawet dziecko retuszuje bo jest nieperfekcyjne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:53

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    noooo przesadzaja z ta lewandowska, po co tak afiszuja, dziwie im sie ze sami tez sie tak obnosza, bo roznie moze byc, oczywiscie im nie zycze ale jakos bym miala pewnie opory trabic na cala polske

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wór komplementów ;-) ale powiem Wam, ze na codzień w dresach i zaslioniono-zazygano-upaprano-bluzce nie jest tak sweetasnie haha :-D

Tusia ja mam tą ciuchcie drewniana, jutro mogę Ci zdjecie zrobic. To takie malutkie jest, ale słodkie i fajnie ze można dokupywac i jak większe dziecko to będzie sobie sam łączył. Drogie nie było, bo to malusie, ale nie wiem ile kosztowało, bo to Mikolaj (babcia) przyniósł :-P

Miałam tyle napisać, ale co się brałam do pisania to moje dziecię chciało mnie wykończyć :-P

Najważniejsze! Sto lat Mieszko moj koleszko :-) słodki jesteś, taki do schrupania, ale mama chyba nie da zjeść :-(

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia zrobisz foteczke ? :) i mniej wiecej jakie wymiary ma i za ile kupiłas bo ja znalazłam taka :
    http://allegro.pl/mzk-wywrotka-gigant-truck-wader-65000-i6634414992.html
    http://allegro.pl/mzk-gigant-truck-wywrotka-przyczepka-wader-65100-i5682522078.html

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mila!! jaka masz szminke na tym zdjeciu profilowym?? :D

f2wlj48apsehglf6.png
  • Mamusia_synusia Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusia Brusia ma rację. Te Wader są super i wytrzymałe :)

Przecież Lewandowscy robią to dla kasy. Mają swoje 5 min. więc ciągną ile mogą. Reklamy, chałtury, a teraz będą magazynowe sesje ciążowe. Wiem, że jest to do wyrzygu, ale większość ludzi na ich miejscu tak samo by robiła. Przecież liczy się kasa, a w tym przypadku jest na prawdę spooora. I tak jak Brusia pisze, wszystko dostaną za darmo, za reklamę.

• Bruśka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23m4nrb.jpg Tusia kosztowała 88 w tej promo i druga byłaby za grosz dl to 55 cm więc pewnie to co znalazłaś a przyczepke pewnie ze będzie zna dokupić.
    Ja mam alergie zarówno na jedną i drugą czyt chodakowska to co one wypisują te motywację całe to takie mozgotrzepy.

Tusiaa lubi tę wiadomość

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Kri Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie tam Lewandowscy nie drażnią. Mają talent i prezencje, wiadomo wszędzie ich dużo ale co się dziwić. Przynajmniej talent jest a nie celebryci znani z tego ze są znani. Ona w 5 mcu jest ponoć , także trochę odczekali. Ja patrzeć nie mogę na Chodakowską sama twarz jej mnie irytuje :-)
    Nie załapałam się na fotki:-( wszystkiego dobrego miesięcznicowym dzieciom!

Mamusia_synusia lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• szara myszka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w 5 miesiacu?? wow to nie wiedzialam

f2wlj48apsehglf6.png
  • Bruśka Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila920 wrote:
    Dzięki dziewczyny za wór komplementów ;-) ale powiem Wam, ze na codzień w dresach i zaslioniono-zazygano-upaprano-bluzce nie jest tak sweetasnie haha
    Pierwsze 6 mcy życia mojego dziecka tak wyglądało że ja non stop brudna chodziłam i się przebieralam z 5/6 razy dziennie bo ulewal teraz baja inna więcej rzeczy je. Też macie tak że karmicie a w trakcie najbardziej na świecie sedza go oczy. Wkłada te łapki w oczy wciera to cała twarz body sliniak ja. Piddaje się czasem masakra co karmienie.

dqprqtkfus8kbbbd.png
  • Tusiaa Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki Brusia :) No własnie widziałam ze jakbym osobno kupiła przyczepke u tego goscia ti by mnie to wyszło ok 100zł a nie wiem dlaczegow zestawie 120zł kosztuje ... moze dlatego ze przyczepka troszke wieksza . Sama nie wiem czy kupic z czy bez.

Kubuś <3
    1usae6yd1m2ge70e.png
  • Roberta Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mila chyba większość z nas chodzi w dresie, ulanym, zupkowym, ciastkowym i obślinionym;) nie wiem jak Wam ale mi się to bardzo podoba, mogłabym siedzieć w domu, rodzić i być kurą domową:)))

P.S.
    Oczywiście czasem też mam ochotę wyglądać jak milion dolarów;)

• natalica06 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brusia moja od 4 miesiąca życia musi sobie kichnac przy jedzeniu, jak mam fuksa to z pusta buzia jak z pełną to sama rozumiesz...

Bruśka lubi tę wiadomość

201602111680.png
  • Mila920 Autorytet

Wysłany: 7 grudnia 2016, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szara myszko to jest tint z biedronki, firma Bell o ile się nie mylę, to taki kolor czerwony wpadajacy w pomarańcz. Tylko, ze to zdjęcie jest przerobione, więc może trochę inaczej kolor wygladac :-)

No ja tez dobrze się czuję w roli matki Polki. Chce drugie bobo :-)

Tusiaa, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość

ckaiskjotzqxyjdt.png
    dqprp07wug12eik7.png
‹‹ 2291 2292 2293 2294 2295 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ