Lutówki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
vayn wrote:Dziewczyny macie godną polecenia stronę do wykonania kalendarza a3 z własnymi zdjęciami? Zamówiłam w empiku 4 sztuki, pięknie wykonane... no ale cena już nie taka. Niby nadal w promocji a 2x tyle co ja płaciłam
A potrzeba mi jeszcze zamówić 4 sztuki
vayn! zrob na fotokalendarz24.pl - rewelacja i chyba kosztuje 19,90 plus przesylka dyche to masz za 30zlotych niecale super kalendarz, ja tam robie od czterech lat! -
Tysia ale mój miał isc spac. Zostawiłam go w pokoju, slyszałam ze cos gada ale zasnał
wchodze i tak mnie odrzuciło że hej. Smród na cały pokój a on smacznie spał z dupa w górze
Wymysliłam ze kupie na roczek albo "ktos " z chetnych kupi. Auto wywrotke . Tylko jeszcze nie wiem czy z przyczepką czy nie. My w dziecinstwie mielismy cos tym stylu. Siadalismy , wozilismy sie z bratem . Normalnie wymiatałado piaskownicy tez fajna. Mysle ze zabawka na pare lat hehe
Vayn gratuluje zabka
U nas widziałam na dolnych dziasłach gdzie dwójki sa, białe plamkiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:10
tysiaa93 lubi tę wiadomość
Kubuś
-
Jprdle!!!!!!ogladam wiadomosci a tam uwaga info ze Lewandowska w ciazy!!! Duda z gratulacjami wyjebal na twetterze,Chodakowska nawet zdjecie wkleiła to co Lewandowska.Zenada ! Teraz to czekam na info za ile wozek kupią
a tak w ogole to z tego powodu zaraz sie popłacze ze wzruszenia i napije ze szczescia
sorry ale żygać mi sie zachciało
Mila uroczo wyglądacie
My mała od zeszłego tygodnia kapiemy w krzesełku bo po kąpieli w wanience mozna było pływać w łazience i ogolnie jiz wanienka była mała .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:11
Bruśka, Mila920 lubią tę wiadomość
-
Biedroneczko widzę że podzielasz mój entuzjazm. Nie martw się oni i tak wszystko dostaną za to że zdjęcia sobie zrobią. Tak jak bracia mroczki czy jak im tam. Zasponsorowali im ten wózek co masz szumisie też sponsoring. Ta slotala czy te inne dostają torby i ubierają i przebieraja a później w uwielbienie jak pani wedzikowska wpadają że nawet dziecko retuszuje bo jest nieperfekcyjne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2016, 20:53
-
noooo przesadzaja z ta lewandowska, po co tak afiszuja, dziwie im sie ze sami tez sie tak obnosza, bo roznie moze byc, oczywiscie im nie zycze ale jakos bym miala pewnie opory trabic na cala polske
-
Dzięki dziewczyny za wór komplementów
ale powiem Wam, ze na codzień w dresach i zaslioniono-zazygano-upaprano-bluzce nie jest tak sweetasnie haha
Tusia ja mam tą ciuchcie drewniana, jutro mogę Ci zdjecie zrobic. To takie malutkie jest, ale słodkie i fajnie ze można dokupywac i jak większe dziecko to będzie sobie sam łączył. Drogie nie było, bo to malusie, ale nie wiem ile kosztowało, bo to Mikolaj (babcia) przyniósł
Miałam tyle napisać, ale co się brałam do pisania to moje dziecię chciało mnie wykończyć
Najważniejsze! Sto lat Mieszko moj koleszkosłodki jesteś, taki do schrupania, ale mama chyba nie da zjeść
-
Brusia zrobisz foteczke ?
i mniej wiecej jakie wymiary ma i za ile kupiłas bo ja znalazłam taka :
http://allegro.pl/mzk-wywrotka-gigant-truck-wader-65000-i6634414992.html
http://allegro.pl/mzk-gigant-truck-wywrotka-przyczepka-wader-65100-i5682522078.htmlKubuś
-
Tusia Brusia ma rację. Te Wader są super i wytrzymałe
Przecież Lewandowscy robią to dla kasy. Mają swoje 5 min. więc ciągną ile mogą. Reklamy, chałtury, a teraz będą magazynowe sesje ciążowe. Wiem, że jest to do wyrzygu, ale większość ludzi na ich miejscu tak samo by robiła. Przecież liczy się kasa, a w tym przypadku jest na prawdę spooora. I tak jak Brusia pisze, wszystko dostaną za darmo, za reklamę. -
Tusia kosztowała 88 w tej promo i druga byłaby za grosz dl to 55 cm więc pewnie to co znalazłaś a przyczepke pewnie ze będzie zna dokupić.
Ja mam alergie zarówno na jedną i drugą czyt chodakowska to co one wypisują te motywację całe to takie mozgotrzepy.Tusiaa lubi tę wiadomość
-
A mnie tam Lewandowscy nie drażnią. Mają talent i prezencje, wiadomo wszędzie ich dużo ale co się dziwić. Przynajmniej talent jest a nie celebryci znani z tego ze są znani. Ona w 5 mcu jest ponoć , także trochę odczekali. Ja patrzeć nie mogę na Chodakowską sama twarz jej mnie irytuje
Nie załapałam się na fotki:-( wszystkiego dobrego miesięcznicowym dzieciom!Mamusia_synusia lubi tę wiadomość
-
Mila920 wrote:Dzięki dziewczyny za wór komplementów
ale powiem Wam, ze na codzień w dresach i zaslioniono-zazygano-upaprano-bluzce nie jest tak sweetasnie haha
Pierwsze 6 mcy życia mojego dziecka tak wyglądało że ja non stop brudna chodziłam i się przebieralam z 5/6 razy dziennie bo ulewal teraz baja inna więcej rzeczy je. Też macie tak że karmicie a w trakcie najbardziej na świecie sedza go oczy. Wkłada te łapki w oczy wciera to cała twarz body sliniak ja. Piddaje się czasem masakra co karmienie. -
dzieki Brusia
No własnie widziałam ze jakbym osobno kupiła przyczepke u tego goscia ti by mnie to wyszło ok 100zł a nie wiem dlaczegow zestawie 120zł kosztuje ... moze dlatego ze przyczepka troszke wieksza . Sama nie wiem czy kupic z czy bez.
Kubuś
-
Mila chyba większość z nas chodzi w dresie, ulanym, zupkowym, ciastkowym i obślinionym;) nie wiem jak Wam ale mi się to bardzo podoba, mogłabym siedzieć w domu, rodzić i być kurą domową
))
P.S.
Oczywiście czasem też mam ochotę wyglądać jak milion dolarów;) -
Szara myszko to jest tint z biedronki, firma Bell o ile się nie mylę, to taki kolor czerwony wpadajacy w pomarańcz. Tylko, ze to zdjęcie jest przerobione, więc może trochę inaczej kolor wygladac
No ja tez dobrze się czuję w roli matki Polki. Chce drugie boboTusiaa, Biedroneczka29 lubią tę wiadomość